Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

basia napisał(a):
Mogę załozyć dogomaniacką, niebieska chuste na szyję, albo przywiążę sobie do czerwonego placaczka, z którym się nierozstaje :p

NO TO JESTEŚMY UMÓWIONE,SZUKAM KOBITKI Z CZERWONYM PLECACZKIEM:cool3:

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i widziałam najpiękniejszego podhalana (to tylko moja subiektywna ocena ;-))............. Morysia - to chyba Twój Elu ;-) ?????????

Da-Nutka bardzo mi miło:razz: ,aż się :oops: ,może też się spotkamy w Katowicach,chętnie zobacze Basterka "na żywo":multi: .

Posted

Cieszę się, że się spotkamy - pogadamy, poplotkujemy :eviltong: .

Gdybyśmy nie mogły się zaleźć, podaję numer mojej komórki:

601/627-338.

Do zobaczenia

Danka

Tutami, też przywiozę zdjęcia Bastera.

Posted

Oto wyniki z dzisiejszej wystwy w Katowicach jak kogos interesują :p

PSY
Klasa szczeniąt:
GRAB z Wierchu Rolowego – I
WALIGÓRA Spiska Watra – II
WIELKI Spiska Watra – nb
WYRWIDĄB Spiska Watra - III

Klasa młodzieży:
HALNY z Butorowego Wierchu – II
HYRNY z Butorowego Wierchu - III
KUM z Butorowego Wierchu – I, ZW.Mł.

Klasa pośrednia:
Mł.Ch.Pl. LUPO BACA Chluba Liliowej Przełęczy – CWC

Klasa otwarta:
BYSTRY z Siwej Polany – IV
DUNAJEC – II
Mł.Ch.Pl. RADY Spiska Watra – III
RUBEUS Spiska Watra – nb
Mł.Ch.Pl. WOLNY STRZELEC Psia Parafia – CWC
YODA Biaca Perla – bdb

Klasa championów:
BACA Klan Gaby – II, res CACIB
ZAKOCHANY HARNAŚ Cotonium – NPwR, CACIB, BOB

SUKI:
Klasa szczeniąt:
WIELKA Spiska Watra - WO, NSzwR

Klasa młodzieży:
ARISA Biały Podhalan – I
KRUPÓWKA Niedźwiedzia Łapa – bdb(?)
RIENATA Klan Gaby – IV
TEMIDA z Beskidzkiej Oazy – II
UROCZA Spiska Watra – III

Klasa pośrednia:
BAŁAMUTKA BEJA Badziar – III
BRZÓZKA Poniatowskie Piaski – IV
OSTRÓŻKA JAGIENKA Filos – II
OWSIANKA JAGIENKA Filos – I, CWC, resCACIB
TEQILLA Spiska Watra – bdb

Klasa otwarta:
FEST KOBITKA BACA Cotonium – NSwR, CACIB
HYRNA Klan Gaby – III
JAGNA Niedźwiedzia Łapa – II
NONA z Butorowego Wierchu – nb (?)
RUSAŁKA Spiska Watra – nb

Klasa championów:
GLORIA z Zadymy – I
SABA Klan Gaby – II

sędzia: Janusz Opara

Posted

Basiu, dzięki :)
Zwycięzcom gratuluję :multi:
... a swoją drogą, jeśli dobrze policzyłam, na 10 stawek - 4 wygrały Jaśkowe dzieci :fadein:

Basiu, miałam małe opóźnienie :razz: ale w sobotę paczka ... pooooszła, powinna dotrzeć około środy, może wcześniej :p

Posted

Basiu, dzięki :smile:
Zwycięzcom gratuluję :multi:
... a swoją drogą, jeśli dobrze policzyłam, na 10 stawek - 4 wygrały Jaśkowe dzieci

Nie ma sprawy, zwłaszcza, że wyniki spisywał mój TZ:p
Mnie wyszło, że Jaśkowe dzieci wygrały trzy klasy o ile myślimy o tym samym Jaśku (Janosik ChLP, tak?):roll:
Psy, klasa pośrednia i psy, klasa otwarta i championów.

Basiu, miałam małe opóźnienie :razz: ale w sobotę paczka ... pooooszła, powinna dotrzeć około środy, może wcześniej :p

Spoko, dzięki za fatygę :loveu: Jak dojdzie dam znać:p

Posted

cześć
halanka o tym wszystkim już było ale jak się odezwiesz na pruiwa lub zadzwonisz to chętnie parę spraw wyjaśnie.nie chcę powtarzać wszystkiego na forum żeby nie zanudzać reszty.

Basiu
POprawki do wyniczków:mad:
Szczeniaki psy
WIELKI SW nb-nowi właściciele nie dowieźli
WYRWIDĄB SW III
wszystkie WO

Kl otwarta psy
RUBI SW- nb- bo łysy jak kolano !:angryy:
Co do ? przy YODZIE to głównie poszło z tego co podsłuchałam:oops: o ruch i o to że powarkiwał w ringu na Dunaja i inne psy. i przez to bdb

Kl.sz.suki
WIELKA SW -WO 1 NAJLEPSZE SZCZENIĘ
KL.poś.
OWSIANKA -CWC
wyjaśniam kolejne? -za gruba co nie pozostało bez wpływu na ruch niesyety,a szkoda bo sunia nie najgorsza i do tej pory zawsze doskonała!
kl.o.
RUSAŁKA SW -nb -ciężka cieczka no przrecież nie zabiorę suki która jest prawie że do krycia!:crazyeye:

kl.ch
GLORIA -I CWC- szkoda że tylko ale i tak byłam mile zaskoczona ona ma przecież już sześć lat a wygrała z dużo młodszą od siebie suką:multi:

I teraz wyniki są poprawne i kompletne:razz: Może będą fotki jak będą to wkleję.

Posted

basia napisał(a):
Mnie wyszło, że Jaśkowe dzieci wygrały trzy klasy o ile myślimy o tym samym Jaśku (Janosik ChLP, tak?):roll:
Psy, klasa pośrednia i psy, klasa otwarta i championów.

Basiu, masz rację. Przypisałam Jaśkowi jeszcze Fest Kobitkę, a to przecież Baca ... czerstwy senior :multi: jest tatą.

Posted

Basiu
POprawki do wyniczków

Dzięki, poprawiłam ale sprawdź czy nie walnęłam jeszcze jakiegoś błędu:oops:

RUSAŁKA SW -nb -ciężka cieczka no przrecież nie zabiorę suki która jest prawie że do krycia!

I chwała ci za to, bo już widzę tych białych wojaków walczących o jej względy :evil_lol: A powiedz mi jak teraz z płatnościami? Musisz opłacić niewystawioną suczkę czy nie?

Posted

No teraz jest ok glorka łyknęła jeszcze CWC ale to już pryszcz.:eviltong:
Co do płatności to powiem szczerze że choć mają taką możliwość to mnie jeszcze nigdynie ściągnęli za niewystawioną sukę.
Sprawa jest oparta na dobrej woli i zdrowym rozsądku no bo przecież mogłam przywieźć dziewczynę nic by jej nie zrobili bo się odgryza ale chłopcy to by się na wzajem pozagryzali, a to raczej organizatorów nie zachwyca.
Z resztą o czym tu gadać sama mam psa ,a jak nie miałam psa to i tak nie woziłam bo miałam wyobraźnię i uważałam iż takie zachowanie jest nie fair.

Posted

Co do płatności to powiem szczerze że choć mają taką możliwość to mnie jeszcze nigdynie ściągnęli za niewystawioną sukę.
Sprawa jest oparta na dobrej woli i zdrowym rozsądku

Miałam taką sytuację w zeszłym roku i... niestety dostałam wezwanie do zapłaty z powodu nie wystawienia zgłoszonej suki. M.in. dlatego nie pokazywałam Luny w tym roku w Katowicach. Widać rozsądek i dobra wola nie jest jedna dla wszystkich :roll:

Posted

Jakie ładne porównanie suk:loveu:
Ta z ucięta twarzą to Gloria kl. Ch.CWC,w środeczku Fest Kobitka Baca Catonium kl.O. CWC,CACIB,i Owsianka Jagienka Filos kl.poś.CWC,res.CACIB.
Ja chcę więcej fotek!:multi:

Posted

NIE BYŁAM W kATOWICACH,BO MOJA "DRUGA POŁOWA" WYJECHAŁA,WIĘC ZOSTAŁAM BEŻ SAMOCHODU:placz: :placz: ,a tak bardzo chciałam pooglądać bialasy!!!!!
Ale chyba nie doczekam się fotek:mad: ,
widziałam,że zrobiłas "już pierwszy krok" -chodzi mi o stronę -brawo:multi: ,
jak chcesz to Ci wyślę nowe zdjęcie Redyczka- cudny pies,a może tu wstawię!
tylko "bez dzieciorobów":mad: ,:razz: ,to dobrze,że Turona uzyto w hodowli,zawsze to coś noewgo będą mieć!

Posted

Hanbie-miło było cię poznać na wystawie,i Basię też,to okropne co ci się przytrafiło,szlag by mnie trafił!a nad propozycją Tutami się zastanów-mniejsze nie znaczy lepsze-sikanie masz za sobą,ja widziałam te pieski,sa super-ale oczywiście ty musisz podjąć decyzję,bo to decyzja na lata.powodzenia!

Posted

Witaj dorinia to hanbie była na wystawie:crazyeye: i nie przyszła łapy podać:mad: no ładnie. Jak była to bąki też widziała :evil_lol: Swoja drogą cieszę się że ci sie dorinia moje dzikusy podobały.:lol:

Posted

Tutami napisał(a):
dziewczyny co z wami jak wam się podoba nasze dziecko tj Eli i moje(na fotce) Jeszcze jeden CACIB i inter a nie ma jeszcze traech latek:diabloti:

Tutami, śliczny on ci jest, oj, śliczny. Hi, hi........... prawie tak ładny ;) jak mój Basterek :evil_lol: .

Danka

Posted

da-NUTKA napisał(a):
Tutami, śliczny on ci jest, oj, śliczny. Hi, hi........... prawie tak ładny ;) jak mój Basterek :evil_lol: .

Danka

No da-NUTKA w końcu dobra reakcja /chodzi mi oczywiście o Basterka:razz:! /,a może byś jakąś fotkę wkleiła?:lol:,
no Tutami jakoś nikt sie nie zachwyca "naszym" potromkiem:placz: :razz: ,

Posted

Danutka ma dobre reakcje bo miała godzinną pogawędkę ze swoim wreeednym hodowcą w Katowicach:diabloti: ,a ja wogóle nie rozumiem tego braku zachwytu zwłaszcza że maleństwo tego warte.