Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z katalogu przedwystawowego ... z Katowic ... 34 ... sporo :smile: tego białego :loveu: ...

FCI 252 - OWCZAREK PODHALAńSKI
PSY
Klasa Szczeniąt
269 GRAB z Wierchu Rolowego
270 WALIGÓRA Spiska Watra
271 WIELKI Spiska Watra
272 WYRWID¤B Spiska Watra
Klasa Młodzieży
273 HALNY z Butorowego Wierchu
274 HYRNY z Butorowego Wierchu
275 KUM z Butorowego Wierchu
Klasa Pośrednia
276 Mł.Ch.PL. LUPO BACA Chluba Liliowej Przełęczy
Klasa Otwarta
277 BYSTRY z Siwej Polany
278 DUNAJEC
279 Mł.Ch.PL. RADY Spiska Watra
280 RUBEUS Spiska Watra
281 Mł.Ch.PL. WOLNY STRZELEC Psia Parafia
282 YODA Biaca Perla
Klasa Championów
283 Ch.PL. BACA Klan Gaby
284 Ch.DK. ZAKOCHANY HARNAŚ Catonium
SUKI
Klasa Szczeniąt
285 WIELKA Spiska Watra
Klasa Młodzieży
286 ARISA Biały Podhalan
287 KRUPÓWKA Niedżwiedzia łapa
288 RIENATA Klan Gaby
289 TEMIDA z Beskidzkiej Oazy
290 UROCZA Spiska Watra
Klasa Pośrednia
291 Mł.Ch.PL. Mł.Zw.Kl.'05 BAłAMUTKA BEJA Badziar
292 BRZÓZKA Poniatowskie Piaski
293 OSTRÓŻKA JAGIENKA Filos
294 OWSIANKA JAGIENKA Filos
295 TEQILLA Spiska Watra
Klasa Otwarta
296 FEST KOBITKA BACA Catonium
297 HYRNA Klan Gaby
298 JAGNA Niedżwiedzia łapa
299 NONA z Butorowego Wierchu
300 RUSAłKA Spiska Watra
Klasa Championów
301 Ch.PL. GLORIA z Zadymy
302 Ch.PL. SABA Klan Gaby

Tutami, trochę prywaty :razz: :lol: ... gdyby udało się zrobić foto BRZÓZKI, to Bobisiowa córcia ... może ją wreszcie zobaczę :p ... byłabym wdzięczna :modla:

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też się wybieram popatrzeć na białasy,a sporo tego.Niestety zdjęć też nie zrobię,niezbyt dobry aparat na takie warunki -halowe:placz: .
Basiu a co z Lunką? Jak wyniki?

Posted

Basiu, umawiałyśmy się w zeszłym roku, że spotkamy sie w Katowicach............. ale Ciebie nie było :placz:
Za to spotkałam się z Marzeną od Yody (to tatuś :evil_lol: mojego Bastera) i widziałam najpiękniejszego podhalana (to tylko moja subiektywna ocena ;))............. Morysia - to chyba Twój Elu ;) ?????????

Będę w Spodku - mam nadzieję, że się poznamy.

W klasie szczeniąt jest suczka Urocza Spiska Watra - mój Baster, to Uroczy Spiska Watra. Nie jestem tylko pewna, czy to jest ten sam miot, bo Baster niedługo kończy 15 miesięcy - to już chyba nie szczeniak ?

Do Tutami - czy my się przypadkiem nie znamy????????? ;)

Danka

Posted

Basiu, umawiałyśmy się w zeszłym roku, że spotkamy sie w Katowicach............. ale Ciebie nie było

Wiem, też mi żal :-( Ale miałam taką grypę, że nie dało rady :placz:
Mam nadzieję, że w tym roku nic mnie nie dopadnie i będę mogła Was poznać.
Wystawa jest 24-26 marca, podhalany idą w niedzielę a więc 26 i do tej pory były w hali głównej Spodka.

Posted

bardzo bym chciała zobaczyć tyle białych psów na raz:multi: :multi: przeczytałam w internecie,że wystawa rozpoczyna sie o 10-tej a do której może trwać:roll:

Posted

Basiu,a gdzie ta wystawa akwarystyczna?bo obiecałam mojej córce akwarium to może tam coś się dowiem na te tematy bo na razie jestem zielona!czy to o taką wystawę chodzi czy o jakieś ogromniaste ryby?

Posted

Basiu, na takiej wystawie hobbyści chwalą się "własnym" przychówkiem?

Tylko ci, którzy mają czym ;) Ja idę pooglądać i liczę na duże wizualne doznania :p

Basiu,a gdzie ta wystawa akwarystyczna?bo obiecałam mojej córce akwarium to może tam coś się dowiem na te tematy bo na razie jestem zielona!czy to o taką wystawę chodzi czy o jakieś ogromniaste ryby?

Ciężko mi powiedzieć jakie ryby tam będą ale myśle, że początkujący akwarysta powinien znaleść tam wiele inspiracji i pewnie będzie z kim pogadać.
Wystawa znajduje się w Pałacu Młodzieży w Katowicach. Jej tytuł to "OCEANARIUM oraz tajemnice podwodnego świata".
Tu macie info (na samym dole strony!!) http://http://www.pm.katowice.pl/mci/www/wystawy.html

Posted

Nie wstawię cytatu ba nie umiem:placz: ,ale dlaczego niby prywaty? Czyżby coś mi umknęło?
da-Nutka no raczej się znamy:cool3:
I jaszcze na koniec UROCZA S.W. istotnie jest siostrą miotową Basterka i jest w klasie młodzieży w szczeniakach jest tylko jedna dziewczynka WIELKA S.W.
No mnie to raczej łatwo będzie wypatrzyć z tą moją gromadą:lol: więc zapraszam serdecznie i już się cieszę na spotkanie tylu "podhalanomaniaków"

Posted

Tutami napisał(a):
... ale dlaczego niby prywaty? Czyżby coś mi umknęło?

Tutami, no wiesz ... wspomniałaś o zebarniu wyników ... tak dla WSZYSTKICH, a ja tu wyskakuję z fotami, za które z góry dziękuję:Rose: , Bobiskowej córci ... prywata :razz: :oops: :evil_lol: w czystej postaci ;) ;) :lol:

Posted

No bo tak się zastanawiałam czy tu chodzi o to że jest tyle piesów z przydomkiem S.W. w Katowicach:cool3: nie powiem że umna nie jestem ale to piesy z moim przydomkiem aniem w moich łapkach:evil_lol: ,ale i tak ich kooocham wszystkich:loveu:

Posted

Oj, jak się cieszę na spotkanie.
Ale biało będzie :multi:

Baśka - mój mąż będzie miał aparat. Jak znajdę córcię Bobiego, to zrobimy jej zdjęcie.

Tutami - pozdrowienia od łobuza ;) Basterka, vel Uroczego. Ogromny psiak z niego wyrósł - straszny łakomczuch i śpioch.
Czy wszystkie podhalany tyle śpią ?
Chodzimy na szkolenie klikerowe, idzie nam całkiem nieźle.
Baster boi się dwóch rzeczy - kąpieli w wannie i jazdy samochodem - ma chorobę lokomocyjną. A tak poza tym - to cały świat należy do niego - nikogo się nie boi, jest ufny w stosunku do ludzi - taka osiedlowa maskotka - tolerancyjny do psów - chciałby się z nimi bawić i nie rozumie, dlaczego niektóre warczą na niego i szczekają.

Danka

Posted

da-Nutka
Jakto jak wprowadzić telefonik podaję 0606 46 33 64 bo się zmienił i przynoszę potwierdzonko:cool3: i tak mam o jednego potwora mniej bo Rubcio gonił lisa i efekt tob pięć szewków gustownie usytułowanych na dużej poduszce przedniej łapy:placz: i po wystawie:angryy:
Po drugie bilecików też nie musisz kupować bo miśków mam 8 a jedzie nas troje a złota zasada to 1 pies 1 przewodnik.Tylko tak czasem myślę prowadząc swój zaprzęg kto tu komu przewodzi:painting: Tylko musiałabyś być przed 10.00 bo mój gówniarz zaczyna a moja starucha kończy więc cały czas na ringu. co do kąpania todajże mu spokuj czy ty myślisz ze moje białasy są takie białe przy tym błoćsku na dworze napewno nie!
Jak Go dostarczysz to i wprowadzisz -pies i książeczka reszty nie trzeba.

Dorinia
Nie chce jeść bo hodowla z zadymy gotuje i to tłusto!
Niestety! Wiem moja "starucha"też na początku suchego nie papu.
Jak będziesz na katowickiej wystawie to zapraszam do poznania starszej "zadymiary" kl.champonów GLORIA z Zadymy.:ghost_2:

Posted

ja musze być na tej wystawie!juz przekonuje mojego TZ sama nie dam rady bo kierowca ze mnie marny,Tutami napisz mi szybciutko o której zaczynają podhalany i gdzie ich szukać!