Baśka Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Z katalogu przedwystawowego ... z Katowic ... 34 ... sporo :smile: tego białego :loveu: ... FCI 252 - OWCZAREK PODHALAńSKI PSY Klasa Szczeniąt 269 GRAB z Wierchu Rolowego 270 WALIGÓRA Spiska Watra 271 WIELKI Spiska Watra 272 WYRWID¤B Spiska Watra Klasa Młodzieży 273 HALNY z Butorowego Wierchu 274 HYRNY z Butorowego Wierchu 275 KUM z Butorowego Wierchu Klasa Pośrednia 276 Mł.Ch.PL. LUPO BACA Chluba Liliowej Przełęczy Klasa Otwarta 277 BYSTRY z Siwej Polany 278 DUNAJEC 279 Mł.Ch.PL. RADY Spiska Watra 280 RUBEUS Spiska Watra 281 Mł.Ch.PL. WOLNY STRZELEC Psia Parafia 282 YODA Biaca Perla Klasa Championów 283 Ch.PL. BACA Klan Gaby 284 Ch.DK. ZAKOCHANY HARNAŚ Catonium SUKI Klasa Szczeniąt 285 WIELKA Spiska Watra Klasa Młodzieży 286 ARISA Biały Podhalan 287 KRUPÓWKA Niedżwiedzia łapa 288 RIENATA Klan Gaby 289 TEMIDA z Beskidzkiej Oazy 290 UROCZA Spiska Watra Klasa Pośrednia 291 Mł.Ch.PL. Mł.Zw.Kl.'05 BAłAMUTKA BEJA Badziar 292 BRZÓZKA Poniatowskie Piaski 293 OSTRÓŻKA JAGIENKA Filos 294 OWSIANKA JAGIENKA Filos 295 TEQILLA Spiska Watra Klasa Otwarta 296 FEST KOBITKA BACA Catonium 297 HYRNA Klan Gaby 298 JAGNA Niedżwiedzia łapa 299 NONA z Butorowego Wierchu 300 RUSAłKA Spiska Watra Klasa Championów 301 Ch.PL. GLORIA z Zadymy 302 Ch.PL. SABA Klan Gaby Tutami, trochę prywaty :razz: :lol: ... gdyby udało się zrobić foto BRZÓZKI, to Bobisiowa córcia ... może ją wreszcie zobaczę :p ... byłabym wdzięczna :modla: Quote
basia Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Będe w Katowicach pooglądac białasy :multi: Zdjęc nie obiecuję :-( Quote
ELŻBIETA Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Ja też się wybieram popatrzeć na białasy,a sporo tego.Niestety zdjęć też nie zrobię,niezbyt dobry aparat na takie warunki -halowe:placz: . Basiu a co z Lunką? Jak wyniki? Quote
basia Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Elu to może razem pooglądamy zmagania białasów? ;) A wyników Lunki jeszcze nie mam :razz: Quote
ELŻBIETA Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Chętnie,ale jak się poznamy,bo tak mi się wydaje,że chyba nie miałyśmy okazji się poznać:placz: .To poplotkujemy troszkę ;) . Quote
basia Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Mogę załozyć dogomaniacką, niebieska chuste na szyję, albo przywiążę sobie do czerwonego placaczka, z którym się nierozstaje :p Quote
da-NUTKA Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Basiu, umawiałyśmy się w zeszłym roku, że spotkamy sie w Katowicach............. ale Ciebie nie było :placz: Za to spotkałam się z Marzeną od Yody (to tatuś :evil_lol: mojego Bastera) i widziałam najpiękniejszego podhalana (to tylko moja subiektywna ocena ;))............. Morysia - to chyba Twój Elu ;) ????????? Będę w Spodku - mam nadzieję, że się poznamy. W klasie szczeniąt jest suczka Urocza Spiska Watra - mój Baster, to Uroczy Spiska Watra. Nie jestem tylko pewna, czy to jest ten sam miot, bo Baster niedługo kończy 15 miesięcy - to już chyba nie szczeniak ? Do Tutami - czy my się przypadkiem nie znamy????????? ;) Danka Quote
HanBie Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 którego jest ta wystawa i o której godzinie się zaczyna? Quote
Baśka Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 Basia, Ela, Danka, Tutami, Mary ... qrczę :cool3: ... niezły Sabacik :evil_lol: Quote
dorinia Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 ja też będę w spodku ale jako obserwator a chyba będzie co podziwiać sądząc po tym co napisałaś Basiu. Quote
basia Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Basiu, umawiałyśmy się w zeszłym roku, że spotkamy sie w Katowicach............. ale Ciebie nie było Wiem, też mi żal :-( Ale miałam taką grypę, że nie dało rady :placz: Mam nadzieję, że w tym roku nic mnie nie dopadnie i będę mogła Was poznać. Wystawa jest 24-26 marca, podhalany idą w niedzielę a więc 26 i do tej pory były w hali głównej Spodka. Quote
basia Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Zapomniałam Wam napisać, że po wystawie psów, wybieram się na wystawe akwarystyczną :multi: Quote
HanBie Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 bardzo bym chciała zobaczyć tyle białych psów na raz:multi: :multi: przeczytałam w internecie,że wystawa rozpoczyna sie o 10-tej a do której może trwać:roll: Quote
dorinia Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Basiu,a gdzie ta wystawa akwarystyczna?bo obiecałam mojej córce akwarium to może tam coś się dowiem na te tematy bo na razie jestem zielona!czy to o taką wystawę chodzi czy o jakieś ogromniaste ryby? Quote
basia Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Basiu, na takiej wystawie hobbyści chwalą się "własnym" przychówkiem? Tylko ci, którzy mają czym ;) Ja idę pooglądać i liczę na duże wizualne doznania :p Basiu,a gdzie ta wystawa akwarystyczna?bo obiecałam mojej córce akwarium to może tam coś się dowiem na te tematy bo na razie jestem zielona!czy to o taką wystawę chodzi czy o jakieś ogromniaste ryby? Ciężko mi powiedzieć jakie ryby tam będą ale myśle, że początkujący akwarysta powinien znaleść tam wiele inspiracji i pewnie będzie z kim pogadać. Wystawa znajduje się w Pałacu Młodzieży w Katowicach. Jej tytuł to "OCEANARIUM oraz tajemnice podwodnego świata". Tu macie info (na samym dole strony!!) http://http://www.pm.katowice.pl/mci/www/wystawy.html Quote
Tutami Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Nie wstawię cytatu ba nie umiem:placz: ,ale dlaczego niby prywaty? Czyżby coś mi umknęło? da-Nutka no raczej się znamy:cool3: I jaszcze na koniec UROCZA S.W. istotnie jest siostrą miotową Basterka i jest w klasie młodzieży w szczeniakach jest tylko jedna dziewczynka WIELKA S.W. No mnie to raczej łatwo będzie wypatrzyć z tą moją gromadą:lol: więc zapraszam serdecznie i już się cieszę na spotkanie tylu "podhalanomaniaków" Quote
Tutami Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Baśka Co do fotek to nie obiecuję ,ale ma być koleżanka z dobrym aparatem jaK NIE NAWALI TO SŁUŻĘ UPRZEJMIE. Quote
Baśka Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 Tutami napisał(a): ... ale dlaczego niby prywaty? Czyżby coś mi umknęło? Tutami, no wiesz ... wspomniałaś o zebarniu wyników ... tak dla WSZYSTKICH, a ja tu wyskakuję z fotami, za które z góry dziękuję:Rose: , Bobiskowej córci ... prywata :razz: :oops: :evil_lol: w czystej postaci ;) ;) :lol: Quote
Tutami Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 No bo tak się zastanawiałam czy tu chodzi o to że jest tyle piesów z przydomkiem S.W. w Katowicach:cool3: nie powiem że umna nie jestem ale to piesy z moim przydomkiem aniem w moich łapkach:evil_lol: ,ale i tak ich kooocham wszystkich:loveu: Quote
da-NUTKA Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Oj, jak się cieszę na spotkanie. Ale biało będzie :multi: Baśka - mój mąż będzie miał aparat. Jak znajdę córcię Bobiego, to zrobimy jej zdjęcie. Tutami - pozdrowienia od łobuza ;) Basterka, vel Uroczego. Ogromny psiak z niego wyrósł - straszny łakomczuch i śpioch. Czy wszystkie podhalany tyle śpią ? Chodzimy na szkolenie klikerowe, idzie nam całkiem nieźle. Baster boi się dwóch rzeczy - kąpieli w wannie i jazdy samochodem - ma chorobę lokomocyjną. A tak poza tym - to cały świat należy do niego - nikogo się nie boi, jest ufny w stosunku do ludzi - taka osiedlowa maskotka - tolerancyjny do psów - chciałby się z nimi bawić i nie rozumie, dlaczego niektóre warczą na niego i szczekają. Danka Quote
Tutami Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 da-Nutka Jakto jak wprowadzić telefonik podaję 0606 46 33 64 bo się zmienił i przynoszę potwierdzonko:cool3: i tak mam o jednego potwora mniej bo Rubcio gonił lisa i efekt tob pięć szewków gustownie usytułowanych na dużej poduszce przedniej łapy:placz: i po wystawie:angryy: Po drugie bilecików też nie musisz kupować bo miśków mam 8 a jedzie nas troje a złota zasada to 1 pies 1 przewodnik.Tylko tak czasem myślę prowadząc swój zaprzęg kto tu komu przewodzi:painting: Tylko musiałabyś być przed 10.00 bo mój gówniarz zaczyna a moja starucha kończy więc cały czas na ringu. co do kąpania todajże mu spokuj czy ty myślisz ze moje białasy są takie białe przy tym błoćsku na dworze napewno nie! Jak Go dostarczysz to i wprowadzisz -pies i książeczka reszty nie trzeba. Dorinia Nie chce jeść bo hodowla z zadymy gotuje i to tłusto! Niestety! Wiem moja "starucha"też na początku suchego nie papu. Jak będziesz na katowickiej wystawie to zapraszam do poznania starszej "zadymiary" kl.champonów GLORIA z Zadymy.:ghost_2: Quote
dorinia Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 ja musze być na tej wystawie!juz przekonuje mojego TZ sama nie dam rady bo kierowca ze mnie marny,Tutami napisz mi szybciutko o której zaczynają podhalany i gdzie ich szukać! Quote
Tutami Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 dorinia standardowo czyli o 10.00 hala główna,płyta główna ring nr.4 i zaaaaaapraszamy:loveu: Quote
Tutami Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 i w razie problemów z nawigacją telefonik jak wyżej tylko dwonić uparcie:eviltong: bo duuuuużo wystawiam:cool3: Quote
Tutami Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 :cool3: No maleństwo białe cudne! UJa chce na żywo:mad: w Katowicach! Quote
Recommended Posts