bellatriks Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Justyna: cudne fotki:loveu: :loveu: :loveu: misiaczki z Bytomia super:multi: Quote
Camara Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 [quote name='JustynaJK'] to Baca Klan Gaby??? w każdym razie łeb ma tak wielki jak Baca :lol: Quote
Camara Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 basia napisał(a):Noo, fajne fotki. Szkoda, że niemal wszystkie podhalany obfotografowane poza moją Luncią :placz: bo mnie tam nie było :cool1: inaczej byłyby fotki wyłącznie Lunci... i Bacy :lol: Quote
dorinia Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 czy Baca Klan Gaby był też w katowicach?bo widziałam takie wielkie psisko to chyba on? Quote
Tutami Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Dorinia Był,ale w Katowicach było więcej takich kolosównp.Yoda Biaca Perla,albo Grab z wierchu rolowego.No niestety poprzerastanychpsów widuje się coraz więcej na wystawach. Quote
JustynaJK Posted May 24, 2006 Author Posted May 24, 2006 Nr 85 to WARKA STRONG Psia Parafia-suczka z klasy otwartej ,w Bytomiu ukończyła Ch.Pl Quote
JustynaJK Posted May 24, 2006 Author Posted May 24, 2006 Stawka,proszę bardzo: Psy kl.mł GRAB z Wierchu Rolowego HYRNY z Butorowego Wierchu KUM z Butorowego Wierchu UKOCHANY MIŚ Spiska Watra kl.pośr HALNY Mała Dolina LUPO BACA Hluba Liliowej Przełęczy kl.ch BACA Klan Gaby-BOB Suki kl.mł TEMIDA z Beskidzkiej Oazy kl.posr. WARKA STRONG Psia Parafia CWC kl.ch GRAŃ Klan Gaby SABA Klan Gaby Quote
Camara Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 no i jest zdjęcie Lunki :p albo raczej ogona Lunki, który też jest piekny :lol: Quote
basia Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Justyna, dzięki za fotkę. no i jest zdjęcie Lunki :p albo raczej ogona Lunki, który też jest piekny Camara :loveu: Quote
da-NUTKA Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Tutami napisał(a):Dorinia Był,ale w Katowicach było więcej takich kolosównp.Yoda Biaca Perla,albo Grab z wierchu rolowego.No niestety poprzerastanychpsów widuje się coraz więcej na wystawach. Hi, hi :eviltong: Nie powiem, kto pokrył swoją suczkę Yodą, a teraz, to "niestety poprzerastane" :mad: . Chyba zwrócę :evil_lol: Bastera hodowczyni, bo on taki jakiś za duży :shake: Danka Quote
Tutami Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 No cóż jak nie chcesz Basterka to oddawaj i tyle:cool3: Tak na poważnie masz po niekąd rację,ale nie do końca otóż z tego miotu który mam teraz na W dziesięcio miesięczny pies ma w kłębie już 68cm,a ani suka nie jest przerostem ,a pies był od niej dwa cm niższy więc nie zawsze duże dzieci są po dużych rodzicach. Jak kryłam Yodą to był to pierwszy po nim miot i nie miałam skali porównawczej niestety. A to czy wielki czy nie zależy również od żywienia:eviltong: Nie chodzi mi o to by psy przerośnięte nieznacznie a poprawnie zbudowane wywalać z ringu tylko chodzi mi o to że często wystawca z psem w granicach wzorca zwartym i dobrze się ruszającym przegrywa w ringu z kolosem który przez zabużone (często choć nie zawsze) proporcje jeszcze do tego źle się rusza. Przykład zeszłoroczna Częstochowa pan sędzia zsyła z bdb dwa jeden 68cm,drugi 70cm w kłębie jako za małe a na dos i BOB ocenił psa który na pomiarach w Krakowie miał 76 cm! w kłębie czyli wg wzorca o 6 za dużo i o tyle o ile dość dobrzę wyglądał w statyce to w ruchu zabijał się na własnych nogach,nie licząc tego iż był szary i niewyczesany.:mad: I temu jestem zdecydowanie przeciwna. A ktoś wie jaK poszło UKOCHANEMU MIŚIOWI SW w kl. młodzieży? Quote
JustynaJK Posted May 24, 2006 Author Posted May 24, 2006 Nie chcę wprowadzić w błąd ale nie wiem czy nie wygrał Quote
da-NUTKA Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Tutami, ja oczywiście żartowałam :lol: Tak tylko się zastanawiałam w jakim kierunku idzie hodowla podhalanów, chyba w górę ;) . A tak serio, to kiedyś przyjadę do Ciebie (a, co tam, wproszę się i już:eviltong: ) żebys oceniła mojego wielkoluda - bo faktycznie wielkie mi psisko urosło. Ale, wiesz, kochanego ciała nigdy dość :evil_lol: Danka Quote
dorinia Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 no to Danutko dopisuje sie do klubu wielgachnych:p a teraz z innego worka-Baca jest już po kastracji,dzisiaj rano pozbył sie kulek:placz: wszystko jest w porzadku tylko bardzo mu niewygodnie z kołnierzem. Quote
Recommended Posts