C&B Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Śliczny podhalan:loveu: Mój wujek kiedyś też przygarnął suczkę tej rasy , bo właściciele wzieli białą kuleczke z czasem kiedy pies rósł znudził im się i mój wujaszek dobry wziął i jest z nim do dziś ;D A gdzie pekińczyk ? Chyba , ze mi sie coś pokićkało. Ty masz dwa psy , nie ? Quote
Kamila_ Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Ja zaglądam do Barrysia :cool1: jakiś czas dogomania nie dała mi się zalogować nie obijać się z foteczkami :p Quote
roberto3 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 piekny piesek;) dodaj jakies nowe fotki. Pozdrawiam. Quote
andromeda Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Swietny psiak widac ze szczesliwy :) Podhalany chyba nie sa jakos popularne. W moim miescie to chyba tylko jednego widuje i to posasiedzku. Quote
Nayantara Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Co u Barego? ;D Cichutko tu cichutko ;D Quote
Recommended Posts