Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

Basiu, nie będzie nas we Wrocławiu. Mam złe wspomnienia z tej wystawy i min. dlatego nie pojedziemy. Debiut Luny na wystawach będzie w Chorzowie 14 września. Zawsze to bliżej domu i pomoc będziemy mieli, bo nie wiem jak dam sobie radę z tymi dwoma urwisami :-? :) Mam straszna tremę, bo Luna nie chce chodzić na ringówce, tzn. chodzić to jeszcze chodzi ale biegać to już nie ma mowy. Ciągle skacze i chce złapać koniec mojej koszuli albo rękawa. Ona waży już 33kg!! Nie wiem co to będzie... :roll: :roll: :-?

Posted

Baśka, będę trzymała kciuki :D

W Ustroniu??!! :o :lol: Rewelacyjnie!! Koniecznie musimy się spotkać, musisz zobaczyć Lunę :wink: A Bobi też będzie? Jejku, już się nie mogę doczekać... :P

Posted

Basiu, to w pierwszej kolejności ja będę trzymała kciuki za Ciebie i psiuty :)

Masz jeszcze troszkę czasu, może Lunę "ujarzmisz" ... trening czyni mistrza :klacz:

Do Ustronia przyjeżdżam w celach szkoleniowo-naukowych, więc pieśko musi zostać w domu :(, ale mogę zabrać zdjęcia ...

• 2 weeks later...
Posted

Nie wytrzymam i muszę się pochwalić :D

Wczoraj Luna przegoniła złodziei !!

Nie było nas w domu, ale sasiadka opowiedziała, że siedzieli przed TV i słyszeli ujadanie Luny. Szczekała i szczekała, aż w końcu wyszli przed dom zobaczyć co ona tak się denerwuje. I tu niespodzianka. Okazało się, że banda kilku chłopaków buszuje w ICH sadzie i w najlepsze kradnie jabłka! Złodzieje niestety uciekli, ale sąsiedzi dzisiaj cały dzień wychwalali Lunę. No i moja mama wreszcie w nią chyba uwierzyła.

Jestem z niej strasznie dumna :thumbs:

Posted

:klacz: BRAWA dla Luny - należy jej się najsmaczniejsze jabłko z sadu.

Wia. dla Banciarni - Widziałam na wystawie w Białymstoku syna IWANA (z Zadymy) - Harnasia pięknie wyrósł :)