Dzidtka_Gl Posted August 25, 2003 Posted August 25, 2003 a był ktoś z Was na klubówce podhalanów w tą niedziele ? wiem tylko tyle, że : BOB JANOSIK Chluba Liliowej Przełęczy best baby HAJNÓWKA BUKSA Filos Quote
basia Posted August 26, 2003 Posted August 26, 2003 Cześć Baśka :lol: Właśnie, są gdzieś wyniki z klubówki, albo chociaż stawki? Kurcze ja się wybierałam, ale urodziny mamy są w tym czasie no i tak jakoś nie wypadało... :-? Quote
Baśka Posted August 26, 2003 Posted August 26, 2003 Cześć :) No, więc na klubówce było Liliowo! :angel: Chluba Liliowej Przełęczy - tytuł najlepszej hodowli Gwiazdka ChLP - najlepsza suka hodowlana Janosik ChLP - złoto w klasie championów i BOB Hajduk ChLP - złoto w klasie otwartej Kobza ChLP - złoto w klasie pośredniej Tyle wiem od szczęśliwej Joanny :D Na klubówce miała miejsce STRASZNA rzecz: p. A. Kaczmarczykowi (Poniatowskie Piaski) skradziono dwie, piękne suki hodowlane. Arielkę (Poniatowskie Piaski) i Leidi (Ogród Parysa). Strata ogromna!!! Pozdrawiam Quote
bouvcia Posted August 26, 2003 Posted August 26, 2003 Ojej, to smutne, te skradzine sunie :cry: Ja zawsze na wystawach bardzo pilnuję psów, bo wiem, że wystawa jest takim miejscem, w którym większość naszych psiaków łagodnieje i poszłby pewnie z każdym... :( Quote
Dzidtka_Gl Posted August 28, 2003 Author Posted August 28, 2003 WIADOMOŚĆ Z OSTATNIEJ CHWILI suki znalazły się!!! Quote
bouvcia Posted August 28, 2003 Posted August 28, 2003 Oj, to fajnie :angel: Mojej znajomej z ogrodu ktoś ukradł sukę bouvierkę i jej półrocznego szczeniaka i już się nie odnalazły :cry: Quote
basia Posted August 29, 2003 Posted August 29, 2003 Powiedzcie mi proszę, jak to było z tymi sukami? One uciekły czy je ukradli? Jak to wszystko się stało, przez zaniedbanie właściciela czy jak? Baśka, będzie fajnie :) Poznamy się i poogladamy zdjęcia a ty Lunkę na żywo. powiedz mi gdzie się zatrzymujesz i jaką ilością wolnego czasu będziesz dysponować? :wink: Aha, czym kąpiecie swoje podhalany i jaką szczotką czy grzebieniem czasać takie coś? :roll: :) Quote
Dzidtka_Gl Posted September 1, 2003 Author Posted September 1, 2003 sama nie znam wszystkich szczegółów a i właściciel suk chyba nie życzy sobie... w każdym razie suki całe i zdrowe są już w domu Quote
Baśka Posted September 1, 2003 Posted September 1, 2003 Włąściwie i racja, po co to roztrząsać. Ważne, że wszystko DOBRZE się skończyło :D Quote
Recommended Posts