Kamilapon Posted January 25, 2004 Posted January 25, 2004 Kto się wybiera z psem do klasy otwartej na międzynarodową w Warszawie?? :D Będzie Bzik Quote
flashka-g Posted January 25, 2004 Posted January 25, 2004 Talarek bedzie w otwartej..zobaczymy co sędzina powie:))jestem bardzo ciekawa jak ta angielka nas posedziuje...slyszalam rózne wersje ale nie chce w nic wierzyc...zobaczymy we własnym czasie:)) Quote
Kamilapon Posted January 25, 2004 Author Posted January 25, 2004 Też jestem strasznie ciekawa i nie mogę sie doczekać - w końcu to honorowa przewodnicząca Brytyjskiego Klubu PON. A jak Bzika oceni??? pozostaje czekać, a to jeszcze tyle czasu... Quote
flashka-g Posted January 27, 2004 Posted January 27, 2004 kamila zobaczysz jak to szybko zleci:))Mi sie przynajmniej tak wydaje...tu zaraz ferie i hops koniec lutego potem marzec inne wystawy i odrazu Wawa:)) Quote
Kamilapon Posted January 27, 2004 Author Posted January 27, 2004 Oj zleci zleci ale nie mi, bo ja raczej na warszawskiej się nie pojawię - pierwsza moja wystawa w tym roku to Kijów i to jako widz (24 kwietnia) a wystawiać będę od lipca - prawdziwy odwyk :D Quote
Kamilapon Posted January 28, 2004 Author Posted January 28, 2004 Esperal przy tym to pigułka witaminowa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ALE... Czy ktoś jeszcze planuje Warszawę na swoim wystawowym szlaku??? Quote
Kamilapon Posted January 30, 2004 Author Posted January 30, 2004 Flashka, a nie wiesz czy Mazur bedzie zgłoszony do Warszawy?? Quote
flashka-g Posted January 30, 2004 Posted January 30, 2004 Ania własnie nie wiedziala czy go bedzie zgłaszac..... Quote
flashka-g Posted January 30, 2004 Posted January 30, 2004 a ty chcesz w otwartej zglosic swojego?:) Quote
flashka-g Posted February 1, 2004 Posted February 1, 2004 no to Kamila w Warszawie sie spotkamy na ringu...chyba ze moja siostra bedzie wystawiac....zobaczy sie;)A Grudziąc takze mam w planach:))) Quote
Mami Posted February 2, 2004 Posted February 2, 2004 ALE... Czy ktoś jeszcze planuje Warszawę na swoim wystawowym szlaku??? My planujemy wystawe w Warszawie, ale te lipcowa. :oops: I nie z PONem, a z borderem. W sumie, jeden diabel, tez grupa I. :wink: Quote
Kamilapon Posted February 2, 2004 Author Posted February 2, 2004 no to Kamila w Warszawie sie spotkamy na ringu... oj raczej nie, bo na tej wystawie będzie mój pies a mnie raczej nie :( pozostaje nam czekac ze spotkaniem do wakacji (bankowo będę wystawiać oba PON-y w Warszawie na letniej 8) ) Quote
Recommended Posts