Atomic Posted June 9, 2004 Posted June 9, 2004 Lara !!!! Ja tez mam Beaucerona!!! Szukałam osob takich jak Ty!!! Nazywa sie Uranos Astra Canina. Ma 13 miesiecy. A z jakiej hodowli jest Twoj piesio??? Gdzie jedziesz na wystawy ??? Quote
Atomic Posted June 9, 2004 Author Posted June 9, 2004 Mialam kontakt z hodowczynią tej suni. Teraz niestety juz go utracilam :( . Kto z Was bedzie na wystawie w Sopocie??? My tam debiutujemy :) Marwie sie troszke, bo podobno wystawa ma byc na hali a ja nie wiem jak Urani zareaguje.... :) Mam nadzieje ze wszystko bedzie ok :) Moim zdaniem beauceron jest wogle sympatycznym psem pod warunkiem ze jest dobrze wychowany :) Quote
Atomic Posted June 16, 2004 Author Posted June 16, 2004 Ja chce cwiczyc Agility i moze Flyball. Ja oczywiscie rowniez na wystawach bede :). I na klubowce i na Poznaniu rowniez :) . :lol: Ja dokładnie nie wiem jakie linie prowadzi moj piesio wiem po jakich jest rodzicach :) Quote
Atomic Posted June 16, 2004 Author Posted June 16, 2004 Jego mamą jest Mł.Ch.Pl;Ch.Pl;Zw.Kl OMEGA Astra Canina, a tatą PUMA de la Noe du Jardin czy cos takiego :) Quote
Atomic Posted June 16, 2004 Author Posted June 16, 2004 Puma (Uranos) nie ma cietych uszu z uwagi na to, ze bardzo pieknie zapowiada sie na wystawy. Jestem z pod Gdanska. Na szkolenie zapiszemy sie do szkolki. Jak narazie to sami probujem swoich sil i jest bardzo dobrze. Umie juz 7 komend, a jest z nami 3 tyg. :). Tak, mowila mi :) Quote
Atomic Posted June 19, 2004 Author Posted June 19, 2004 No chyba nie... :) No i co mi jeszcze ciekawego powiecie o beauceronach??? Quote
tunio Posted June 19, 2004 Posted June 19, 2004 No i co mi jeszcze ciekawego powiecie o beauceronach??? My ? :o Toz to Ty powinnas nas zadreczac opowiesciami o swoim nowym towarzyszu 8) Quote
Atomic Posted June 19, 2004 Author Posted June 19, 2004 Hmmm... ze jest super :) Ale ja dopiero zaczynam i chce sie czegas o rasie dowiedziedziec;) Quote
tunio Posted June 19, 2004 Posted June 19, 2004 To moze poopowiadaj nam jakie szkolenie masz w planach ? PT ? IPO ? Quote
Atomic Posted June 21, 2004 Author Posted June 21, 2004 Eh... troszke wiem, ale nigdy nie m ozna wiedziec wszystkiego :) Quote
Atomic Posted June 21, 2004 Author Posted June 21, 2004 Pomysł z Beauceronem... Szukałam rasy która budzi raspekt wyglądem i łatwo sie uczy. Potem trafiłam na taką a nie inna rase. No i szukałam dobrej hodowli. Troszke poszperałam w necie i doszłam do wniosku ze psy z Astra Canina mi sie najbardziej podobają. No i zadzwoniłam, pojechałam i trafilam na wspaniałego Uranoska nazywanego prze ze mnie Puma :) Quote
Atomic Posted June 21, 2004 Author Posted June 21, 2004 Hmmm... czy budzi respekt ... Chyba tak, w koncu to duzy pies :) Quote
Atomic Posted August 16, 2004 Author Posted August 16, 2004 A ja niestety mosiałam oddac Pume... Nie bede juz tu pisac ... Strasznie mnie to boli... Quote
Atomic Posted August 17, 2004 Author Posted August 17, 2004 Mnie tez to boli... A wiec juz sie tłumacze... Puma był trzymany w kojcu. Gdy przyjechał do nas nie był przyzwyczajony do zycia w domu i w miescie. Wszystk,o było dobrze dopoki nie został sam w domu... Zaczął demolowac wszystko. Zrobilismy dla niego kojec, bo przeciez byl do niego przyzwyczajony. Niestety... i kojec zdemolował. zaczelismy pytac sie roznych osob zajmojacych sie zachowaniami psow do dalej. Wszystkie porady nie pomagały... Zadzwonilismy do hodowczyni Pumy. Powiedzielismy ze nie dajemu sobie rady i go wzieła. Strasznie mi go zal. Zdaję sobie sprawe taka krzywde mu zrobiłam.... :placz: Quote
Mutare Posted August 17, 2004 Posted August 17, 2004 Ja co prawda beaucerona nie mam (mam dobermanka a beaucerony mi sie baardzo podobają - szczegolnie charakter tych psów), ale sledze Wasz temacik od poczatku.... Atomic bardzo mi przykro z powodu Pumy - ale najbardziej zal mi samego psa...nie wobrazam sobie - reka na sercu - trzymania psa - obojetnie to jakiej rasy w kojcu...- dla mnie to jest tragedia i NIGDY nie zaknełabym psa w kojcu...i ludzie potem sie dziwia ze pies z kojca demoluje mieszkanie czy dom.... :roll: Quote
Atomic Posted August 17, 2004 Author Posted August 17, 2004 Ale przeciez to nie moja wina ze w hodowli był trzymany w kojcu.... Mi tez jest go zal. Przeciez nie chcialam dla niego źle!!! Quote
Mutare Posted August 17, 2004 Posted August 17, 2004 Atomic - nie chcialm Cie urazić - wybacz :oops: nie mowie ze chcialas dla niego zle - wierze ze u Ciebie mialby naprawde dobrze.... poprostu nie rozumiem trzymania psów w kojcach.... :evil: Szkoda mi i Ciebie i jego.... Quote
Mutare Posted August 18, 2004 Posted August 18, 2004 Lara - Ars jest z hodowli PERFEKT kolo Wawy, ale hodowla Bene MEritus jest mi znana hodowla.... :D - maja cudowne dobermany.... Atomic - tak jak pisala Lara nie spisuj Pumy na straty - moze jeszcze uda sie Go "doprowadzic do porzadku".... :fadein: Quote
Atomic Posted August 20, 2004 Author Posted August 20, 2004 Lara jesli mozesz odezwij sie do mnie na GG: 5401023 BŁAGAM!!! mi tez zalezy aby on wrocił!!! Quote
Atomic Posted August 20, 2004 Author Posted August 20, 2004 Ja rowniez odpisałam :) Ale uszy mi sie nie podnoszą ... :( :huh: Quote
Atomic Posted September 4, 2004 Author Posted September 4, 2004 Fotki Pumy u mnie na stronie w Galeri: Adres strony: www.republika.pl/atomic_surdykowska Quote
Recommended Posts