Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hund napisał(a):
Przepraszam dopiero teraz od niego wróciŁam. Przed poŁudniem jak byŁam to spaŁ więc go nie budziŁam poza tym padaŁo. Teraz jak przyszŁam też spaŁ ale gdy się obudziŁ wstaŁ i poszliśmy na spacer :) i byŁo oczywiście przytulanie :)a potem zaspokajanie ogromnego apetytu :) szkoda że nie widać jeszcze że tyje :( ale po kąpieli futerko przynajmniej się bŁyszczy.

Tycia od razu nie widac. To trwa. Ważne że nabiera sił!
Zdrowiej, zdrowiej Przyjacielu:)

• Replies 643
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Kolejny dzień za nami :) też bardzo się cieszę , niestety to wcale nie oznacza że niebezpieczeństwo minęŁo, dla mnie jednak jest poprawa !

Posted

Dzięki, ja po dzisiajszym dniu też mam nadzieję !!!! :):):) teraz tylko Dt i pieniążki na leczenie potrzebne, wierzę że będzie dobrze!!

Posted

Max mnie dzisiaj zachwyciŁ, pojechaliśmy na Łąkę , ja Max moja Sari i Maszka, Max chodziŁ za nimi i wąchaŁ, bardzo mnie cieszy że na coś reaguje , że nie jest caŁkiem tragicznie z tym zamknięciem się w sobie. PrzyszŁa też suczka Ksena wielkości Maxa , powąchaŁy się a potem Max zacząŁ lizać Ksenę po pyszczku ;) . Zrobiam kilka zdjęć ale niestety on jest caŁy zcas w ruchu :( więc jakość kiepska ale zobaczcie sami jak teraz wygląda.

Uciekają mi :( nie mogę tych maŁych kurdupli dogonić :(

Masza sama zjadŁa mysz , zanim podszedŁem to już się oblizywaŁa...

Jestem jeszcze trochę smutny i zmęczony ale przejdzie mi to ...

Ulubionym zajęciem Sari jest kopanie, można ją wtedy wąchać do woli ;)

Fajnie tak sobie móc wąchać ;)

Posted

Ojej, jak miło! Piękne foty ze spacerku. Może by go tak jeszcze nie forsować, niech nabierze duuuuzo siły.Pewnie ten spacer sprawił mu dużą radość:)

Posted

Sacerek nie byŁ aż taki dŁugi, zresztą Maxiu i tak chodzi bez przerwy w lecznicy wkoŁo pomieszczenia w którym jest zamknięty więc troche trawki mu nie zaszkodzi. A dziś byo tylu ludzimw lecznicy z pacjentami że Max od wczoraj wieczora nie byŁ wyprowadzony. A byŁo już po poŁudniu.

Posted

Hund napisał(a):
Sacerek nie byŁ aż taki dŁugi, zresztą Maxiu i tak chodzi bez przerwy w lecznicy wkoŁo pomieszczenia w którym jest zamknięty więc troche trawki mu nie zaszkodzi. A dziś byo tylu ludzimw lecznicy z pacjentami że Max od wczoraj wieczora nie byŁ wyprowadzony. A byŁo już po poŁudniu.

Jednym słowem Kochający DT, albo najlepiej kochający i odpowiedzialny DS, byłby baaaaaaardzo wskazany!
Świeże powietrze, bardzo dobrze działa na zdrówko:evil_lol:

Posted

Maszka mnie chyba nie polubiŁa ... może nie lubi chudych??

A tu wracamy z wycieczki...tyŁ jest 3osobowy ale Maszka nie pozwoliŁa mi siedzieć obok siebie , musiaŁem zejść na dÓŁ ...ale i tak byŁo fajnie

i byŁo tak fajnie że nie chciaŁem wyjśc z auta ;) nie śmiejcie się ze mnie taką minkę zrobiŁem specjalnie, Ola powiedziaŁa chodź a ja jej język pokazaŁem ...

Posted

Trzymam za niego kciuki. On musi chcieć walczyć. Spacerki pobudzą w nim chęć do życia ;) i oczywiście opiekun, przydałby się taki na stałe ale wszystko w swoim czasie. Zdrowiej piesku, nabieraj sił.

Posted

Hund napisał(a):
Nie wiem czy dam radę do niego dzisiaj przyjechać :( mam nadzieję że ktoś go wyprowadzi...

Cioteczki, prosze w imieniu Psiaka o spacer. Ja jestem bardzo daleko:(

Posted

Maksiu poszłabym z Toba na spacerek, ale ja mieszkam straaaaaasznie daleko od Ciebie - tak mi przykro:placz:,ze nie ma Cię kto dzisiaj pomiziać po brzuniu- ale jutro na pewno cioteczka Ola Ci to wynagrodzi,

mogę tulko w górę Cię podnieść:roll:

Posted

Edi nie dam rady, jestem na prawdę chora, wŁaśnie się obudziaŁam po raz drugi, nie mam siŁ tam jechać. Od poniedziaŁku czeka mnie tydzień pracy i muszę stanąć na nogi. Jutro przed pracą tam podjadę ale dziś muszę też myśleć o sobie.

Posted

Jaka szkoda,że On dzisiaj tam samiutki - ale choróbsko paskudne musisz wyleżeć, bo inaczej jak bedziesz pomagała tym bidulkom:-( wracaj do zdrówka przede wszystkim dla siebie, ale i trochę dla tych co na Ciebie liczą - pozdrawiam