_bubu_ Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 z Maksiem kiepsko :( raz się czuje lepiej raz gorzej. Dzisiaj zastałam go w gorszej formie niz wczoraj.. Quote
xmartix Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 prosze informuj co i jak dalej bo strasznie mi smutno z jego powodu Quote
paros Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 basia bonnie napisał(a):Dobre dusze dogomaniaków :loveu: ja zrobiłam banerek Maks prosi o pomoc, chce żyć :-(:-( wklejajcie banerek. Quote
Daria_13 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 dodałam bannerek do podpisu trzymam za maksia kciuki. trzymaj się mały Quote
Daria_13 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 MAKS musisz WALCZYĆ jesteś śliczny młody i tak dużo już przeszłeś. Musi być dobrze. Innej opcji nie ma. Czekamy na częste wieści co u Maksa. Quote
basia bonnie Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Maks na adopcje.org http://www.adopcje.org/adopcja15018.html Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Czy wiadomo już, co męczy naszego Maxia, czy to nadal tylko domysły i przypuszczenia? Quote
Hund Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Max może odejśc w każdej chwili. :( niestety jego stan jest bardzo poważny :( ByŁam dziś u nigo 2 razy. Niestety wyniki badania w kierunku ponosówkowym będą dopiero w piątek. Jest maŁoprawdopodobne że w piątek Max będzie wśród nas. Nie mogę się z tym pogodzić :( Jest niby niedostępny ale jak zaczynam gŁaskać go po gŁowie i przytulać to stoi tak dŁugo jak to robię. DostaŁ kolejne kroplówki. Niestety mimo tego stan jest coraz gorszy i Max ma coraz mniej siŁ. Quote
basia bonnie Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Maks... :placz: :placz: a najgorsza jest bezsilnność :( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Hund napisał(a):Max może odejśc w każdej chwili. :( niestety jego stan jest bardzo poważny :( ByŁam dziś u nigo 2 razy. Niestety wyniki badania w kierunku ponosówkowym będą dopiero w piątek. Jest maŁoprawdopodobne że w piątek Max będzie wśród nas. Nie mogę się z tym pogodzić :( Jest niby niedostępny ale jak zaczynam gŁaskać go po gŁowie i przytulać to stoi tak dŁugo jak to robię. DostaŁ kolejne kroplówki. Niestety mimo tego stan jest coraz gorszy i Max ma coraz mniej siŁ. Tak trudno sie to czyta... :-( Quote
Hund Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Tak bym chciaŁa żeby czas byŁ dla niego Łaskawy ... choć jeden krok na przód...choć malutki ... Dlaczego jest gorzej :( dlaczego ?? Quote
karusiap Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Maxiu...a pysio taki Pacunia,faktycznie.... wyjdziesz z tego!! Quote
BUDRYSEK Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Maxiu walcz dzielnie!!!!!!!!!! Proszę!!!!!!!!!!!! Quote
Hund Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Już nowy dzień ... mam nadzieję że przeżyŁ tę noc, lecznica jeszcze nieczynna a ja juz nie mogę wysiedzieć :( Quote
agusiazet Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Jak najwięcej dobrych fluidów dla Maksia od mieleckich dogomaniaków ze zwierzakami. Walcz pieseczku, walcz!!! Quote
BUDRYSEK Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Maxiu mam nadzieję, że dzisiaj będzie już lepiej?!!!!!!!!!!! Quote
peate Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Hund napisał(a):Max żyje !!!!! Będę u niego przed 12tą ! Super :multi: to chyba dobry znak! nasze modlitwy zostały wysłuchane i dzisiaj! Ola poprzytulaj go ode mnie troszkę i powiedz mu, że ma się trzymać i zdrowieć! Quote
Daria_13 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Maxiu wszyscy jesteśmy z tobą. Słyszysz masz się nie poddawać. Dostałeś szanse. Dlatego jej nie zmarnuj. Musisz żyć. Bądź silny Quote
Recommended Posts