M@d Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [`] Biegaj szczęśliwy za TM... Twoje Niebo w naszych sercach... Quote
Moniek193 Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Maksiu kochanie u Nas dzisiaj pierwszy raz wyszlo słoneczko od tygodni, a Ty masz je caly czas,wygrzewasz sie na zielonycha łakach i patrzysz na nas z za Tęczowego Mostu:placz:Szkoda ze nie odczekales tego sloneczka tutaj na Ziemii. A moze tak musialo byc moze tam Ci lepiej niz tu na ziemi nawet gdybys byl zdrowy:placz: Quote
Hund Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 Co jakiś czas oglądam zdjęcia Maxia które mam w albumie , jest na nich taki biedny :( jak dobrze że już się nie męczy... Quote
akzs Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Ale popatrzmy na to tez trochę z innej strony.... już nie musi się męczyć i teraz jest mu dobrze... Wiem że może to trochę dziwnie brzmieć i że o wiele lepiej byłoby gdyby Max ocalał z tej walki o życie ale wszyscy wiemy że nie mogło być inaczej... Widocznie to było mu pisane .... Maxiu całuję Cię w tego Twojego kochanego nochala :*:* Quote
Moniek193 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 akzs napisał(a):Ale popatrzmy na to tez trochę z innej strony.... już nie musi się męczyć i teraz jest mu dobrze... Wiem że może to trochę dziwnie brzmieć i że o wiele lepiej byłoby gdyby Max ocalał z tej walki o życie ale wszyscy wiemy że nie mogło być inaczej... Widocznie to było mu pisane .... Maxiu całuję Cię w tego Twojego kochanego nochala :*:* Zawsze staram sie jakos tak na to popatrzec ale z drugiej strony nie moge sie jednak cieszyc. Tyle psow odchodzi by juz sie nie meczyc ale tyle jest tez usypianych. Wogole smierc trudno mi skojarzyc z czyms dobrym ale moze dla Maksa byla dobra:-(Chcociaz czasem mysle sobie ze moze lepiej by bylo gdyby wyzdrowial i zostal tu i wtedy smierc wydaje mi sie tu najgorszym zakonczeniem:-(:placz: Quote
RYSIAK1 Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Maksiu - poszła tam do Ciebie Lizunia, która cierpiała podobnie jak Ty, też miała ślinotok, też miała napady padaczkowe :-( --- zaopiekuj się nią i biegajcie sobie tam szczęśliwe;) Quote
Moniek193 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Jak one szybko odchodzą :-(Jeden po drugim dzien po dniu przybywa duszyczek za TM:-( Quote
RYSIAK1 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 I jak tam maleńki sobie radzicie???:roll: Quote
mru Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 a ja znalazłam takiego psiaka... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=122500 siostra nazwała go Max na cześć Twoją, kochany bo też taki wielki i dziecko jeszcze... zapraszam wszystkich wspominających Maxa na wątek Maxa ;) Quote
Moniek193 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Maksiu za TM czuwaj nad tym Maksiem który jest jeszcze z nami:roll: Quote
RYSIAK1 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Jak Ci tam pieseczku - układasz się do spanka;) Quote
mru Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 eh Maksiu... jak sobie Ciebie przypomnę :roll::placz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Śpij spokojnie Kochany, dziś pamiętamy po stokroć. [`] :-( Quote
BUDRYSEK Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Maksiu pamiętamy.... __________________ Quote
Recommended Posts