Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 643
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Maksiu kochanie u Nas dzisiaj pierwszy raz wyszlo słoneczko od tygodni, a Ty masz je caly czas,wygrzewasz sie na zielonycha łakach i patrzysz na nas z za Tęczowego Mostu:placz:Szkoda ze nie odczekales tego sloneczka tutaj na Ziemii. A moze tak musialo byc moze tam Ci lepiej niz tu na ziemi nawet gdybys byl zdrowy:placz:

Posted

Ale popatrzmy na to tez trochę z innej strony.... już nie musi się męczyć i teraz jest mu dobrze... Wiem że może to trochę dziwnie brzmieć i że o wiele lepiej byłoby gdyby Max ocalał z tej walki o życie ale wszyscy wiemy że nie mogło być inaczej... Widocznie to było mu pisane .... Maxiu całuję Cię w tego Twojego kochanego nochala :*:*

Posted

akzs napisał(a):
Ale popatrzmy na to tez trochę z innej strony.... już nie musi się męczyć i teraz jest mu dobrze... Wiem że może to trochę dziwnie brzmieć i że o wiele lepiej byłoby gdyby Max ocalał z tej walki o życie ale wszyscy wiemy że nie mogło być inaczej... Widocznie to było mu pisane .... Maxiu całuję Cię w tego Twojego kochanego nochala :*:*

Zawsze staram sie jakos tak na to popatrzec ale z drugiej strony nie moge sie jednak cieszyc. Tyle psow odchodzi by juz sie nie meczyc ale tyle jest tez usypianych. Wogole smierc trudno mi skojarzyc z czyms dobrym ale moze dla Maksa byla dobra:-(Chcociaz czasem mysle sobie ze moze lepiej by bylo gdyby wyzdrowial i zostal tu i wtedy smierc wydaje mi sie tu najgorszym zakonczeniem:-(:placz:

Posted

Maksiu - poszła tam do Ciebie Lizunia, która cierpiała podobnie jak Ty, też miała ślinotok, też miała napady padaczkowe :-( --- zaopiekuj się nią i biegajcie sobie tam szczęśliwe;)