Moniek193 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Maksiu czemu sie smucimy skoro za TM napewno jest ci lepiej niz tu na Ziemii??:-( Quote
RYSIAK1 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Moniek193 napisał(a):Maksiu czemu sie smucimy skoro za TM napewno jest ci lepiej niz tu na Ziemii??:-( no tak,ale zawsze się myśli o tym jak mogłoby ułożyć mu się życie tu u nas, jaki mógłby być szczęśliwy mając swojego ,,ludzia" Quote
Hund Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 Max jest szczęśliwy !!!! wiem to na pewno !!! Quote
RYSIAK1 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Kochany psiaku, przyszłam troszkę pobyć z Tobą, jakoś tak zatęskniłam .......... :roll: prześledziłam po raz kolejny Twoją historię.......... tak żałuję,że tutaj na Ziemi Ci się nie udało.......:roll:.........śpij maleńki......dobranoc Quote
mru Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 i ja o Tobie nie zapominam mam teraz w domu Diego tymczasowo i on jest taki wygłodzony :shake: tak mu serce wolno bije i taki jest jeszcze słaby chociaż zdrowy i tylko wymaga odpoczynku dla Ciebie biedaku było już za późno :( Quote
Hund Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 ostatnio inny piesek zatoczył się i usiadł ...Max momentalnie stanął mi przed oczami...tym razem na szczęście zakończyło się inaczej. Ile biedaczków musi cierpieć :( Quote
peate Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 jeśli jeszcze ktoś do Maxia zagląda to niech zajrzy i tu: http://www.dogomania.pl/forum/f28/schronisko-cieszyn-potrzebuja-pomocy-aktualizacja-strona-1-a-74023/index160.html tragedia :placz: Quote
Moniek193 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Maksiu jak wygladaja święta w Niebie:-(?? Quote
Jolanta08 Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 moja Funieczka odeszła za Tęczowy Most 03.12.2008 :placz::placz::placz:i mam nadzieję Maksiu ,że znajdziesz w Niej a Ona w Tobie towarzysza zabaw. Rozpaczliwie za Nią tęsknię a dzisiaj jest Wigilia więc może zdarzy się cud. Quote
BUDRYSEK Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 YouTube - Samuel Barber - Adagio for Strings Quote
Moniek193 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 :-( Chyba Maksiowi tam dobrze i jak czytam niektore watki to sobie mysle ze chyba niektore z psiakow chcialby juz tam byc:-( Quote
Moniek193 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Minęło tyle czasu a ja ciągle płaczę.. Bo wiem, że już Cię nigdy Maksiu nie zobaczę Nie usłyszę wieści, że wracasz do siebie Że już jest ok, że lepiej u Ciebie Chyba czas się pogodzić już z naszym rozstaniem Ale ja nie potrafię, ciągle żyję łkaniem I pamiętam o Tobie, cokolwiek się nie dzieje Moja wiara w Ciebie nigdy się nie zachwieje ! Pamiętamy [*]:-( Quote
RYSIAK1 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Witam kochany - długo mnie nie było, ale pamiętam................................... Quote
Recommended Posts