Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dopiero dzisiaj zobaczylam link do strony dogomani, weszlam na to i sie rozplakalam, jako pierwszy przeczytalam caly watek Maxa, nie wytrzymalam rozryczalam sie na maksa. To jest poprostu wspaniale co robicie!!! Teraz czytam wątek Amstaffki z poderznietym gardlem i nie moge poprostu nie moge:( Max trzymaj się, mam nadzieje ze sie zaprzyjaznisz z moja Kropeczka:))

• Replies 643
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Maksiu juz południe:loveu:Mam nadzieje ze juz poranny spacerek zaliczony:oops: Nie zapomnij pozdrowic tam wszytskich od Nas:evil_lol: No i biegaj sobie szcesliwy za TM i spogladaj tu czasem na Nas:oops:

Posted

Każda pomoc jest dobra, najważniejsze to chcieć :) a można robić naprawdę różniste rzeczy. U nas są wolontariuszki nawet 11 -12 letnie.

Posted

Oj kochana nie zmyslaj:evil_lol: Wiesz ile tu jest nie pelnoletnich np. ja, klamerka, dudziaczek, tusia, dogomanka itp. jest duzo rzeczy ktore jako osba niepelnoletnia mozesz zrobic. Naprawde wiele ;)

Posted

Tak wlasciwie to nic nie moge zrobic w okolicy nawet zadnego schroniska nie ma... Jedyne co moge zrobic to przygarniac zwierzeta gdy je znajde, tak jak to zrobilam 3 lata temu. Ale nawet miejsca duzo nie mam:) Ale nie smece Maxiu trzymaj sie:)

Posted

Hund napisał(a):
Rachunek w lecznicy zapłacony . DZIĘKI WAM !!!! Dziękuję wszystkim i witam nowych dogomaniaków ;). Meficzka skąd jesteś ??

Maksiu teraz już tak naprawdę odszedłeś, nic Cię już nie łączy z ziemią i ludzkimi sprawami - nareszcie jesteś wooolny:multi: i o nic już nie musisz sie martwić - ;)

Posted

Wolny od zła, samotności, bólu i cierpienia ale nie od Naszej miłości:loveu: Maksiu wyjezdzam na pare dni zreszta Ty wszytko widzisz więc o tym wiesz. Zaglądne na watek w poniedzialek pewnie. ;)

Posted

Gdy poraz kolejny przeczytalam te wiersze poraz kolejny sie rozplakalam...
Taką walkę o życie w końcu przegrać(nie mówię tu o uśpieniu go tylko ogólnie...) Ehhh... Jak można zostwić psa lub inne zwierzęna pastwe losu...
Dzisiaj udało mi się pomóc psu... Widziałam jak chłopacy z mojej klasy kopali, rzucali kamieniami go... To było straszne... Nie mogłam na to patrzeć natychmiast tam pobiegłam i kazalam im przestać lecz oni nadal to robili wtedy chcialam wziąść psa na ręce w końcu wyszło na to ze sama dostalam... Ale od razu uciekli bo się mojego brata przestraszyli wtedy poszłam i oddałam psa właścicielce... Powiem Wam w tajemnicy że jestem z siebie dumna;)

Posted

Meficzka! bardzo dobrze, że jesteś z siebie dumna!
ja mimo, że Cie nie znam podziwiam Cię za Twoją odwagę i za to co zrobiłaś!
w końcu naraziłaś siebie i swoje zdrowie (mam nadzieję, że wszystko już ok?) żeby pomóc bezbronnemu psiaczkowi!
dobrze wiedzieć, że na tym świecie są jeszcze tacy ludzie! :loveu:
i oby było ich więcej!
aha i pozdrowienia dla równie odważnego brata!
i dla tego biednego psiaczka :loveu: mam nadzieję, że z nim wszystko dobrze :p

Posted

Peate już wszystko ok... Byłam dzisiaj u tej włascicielki i ten piesek boi się ludzi... Gdy chciałam go pogłaskać to tak się ode mnie odsuwał... Poszłam do rodziców tych kolesi (też dzisiaj) i musiałam powiedzieć co zrobili bo ten psiak tak się boi... Na szczęście mają karę, a mnie ta pani poprosiła gdybym mogła zebym spróbowała dojść do tego psa(To starsza pani...) I teraz mam fajnie bo chodze z nim na spacerki, bawie się z nim on jest taki kochany, ale bardzo się boi:( Maksiu trzymaj się tam i pamiętaj o nas:loveu:

Posted

pamiętam, pamiętam - jakie miałeś smutaśne oczyska i jak pokazywałes jęzor cioci Oli na spacerku :evil_lol: Nie zagladałam wczoraj - bo całą dobę byłam w pracy a tam jest róznie z internetem - byłeś już na spacerku??? Pewnie głupie pytanie :razz: - przecież Ty tam musisz cały czas hasać po dworze:lol: