Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maksiu
Przeczytałam twoją historie i nie jestem w stanie nic napisać.
A podobno " Człowiek" brzmi dumnie. Czy aby na pewno?
Nie kto inny jak właśnie człowiek cie porzucił i skazała na powolne konanie.
Na szczęście zdążyłeś poznać innych ludzi, którzy kochają, przytulają i potrafia się zatroszczyć.
Tylko czemu odeszłas własnie wtedy, kiedy nadeszła pomoc, kiedy spotkałas własnie tych dobrych ludzi?
Bądź szczęśliwy Aniołeczku

• Replies 643
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(
Czytałam przez jakis czas watek Maksia ( swietne imie moj brat tez sie tak zazywa:loveu:) zaczelam sie o niego martwic mam nawet jego zdjecia w komorce pytalam znajomych nikt psa z chorobami nie chcial:-( potem wiesci byly lepsze a ja wyjechalam nie odwiedzalam watku myslalam ze z taka pomoca jak Wasza musi byc juz okey:-( I nagle dzis zobaczylam bannerek u jedej z dogomanek lezacy maksiu na stole weterynaryjnym wszytsko szare:-( juz wiedzialam:-( weszłam na watek doszlam do zdania Hund w którym mowi ze Maksiu nie zyje i ryknęłam:placz:. Nie moge mu nic powiedziec bo jestem w szoku. Maksiu prosze nie nie nie:shake: Dobrze ze go juz nic nie boli i sie nie meczy to tyle dobrego w tej tragicznej sytuacjiByl taki mlody:-(:-(:-(Tego sie nie spodziewalam ostatnio same zle wiesci a ta dla mnie najgorsza dla Was ktore tu pisalyscie musi byc jeszce trudniej zyc sie nie chce

Posted

NO I KONIEC WEEKENDU MAKSIU - zleciało,ze anim sie obejrzałam ;), a jutro normalny tydzień i tak w kółko :cool3: ciekawam co Ty tam porabiasz i czy jesteś grzeczny???:razz:

To co - idziemy spać kochany Aniołku :sleep2:

Posted

u nas też nieźle - chociaż daje się padało :)

teraz bardzo rześkie powietrze
czuje je nawet w pracy....

u was tam pewnie takie zawsze za TM :)

Posted

Za TM odeszła schroniskowa koleżanka Maksa, Puszka. Nie zdążyłyśmy jej uratować... :-(

Maksiu, zaopiekuj się nią... i razem patrzcie na nas z góry.

Bajka, Maks, Puszka... Wszystkie te zdarzenia w przeciągu paru miesięcy... czemu to tak boli...:-(

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Za TM odeszła schroniskowa koleżanka Maksa, Puszka. Nie zdążyłyśmy jej uratować... :-(

Maksiu, zaopiekuj się nią... i razem patrzcie na nas z góry.

Bajka, Maks, Puszka... Wszystkie te zdarzenia w przeciągu paru miesięcy... czemu to tak boli...:-(

Nie wytrzymam:placz::placz::placz:

Posted

Sciągasz mnie tu Maksi - oj ściągasz:lol:

A u nas pada od rana, moja mama wzięła Karola do siebie ( mój trzylatek - synek) - a ja muszę się uczyć - mam bardzo ważny egzamin we wrześniu w Warszawie :cool3: tylko,ze ja zamiast się uczyć to siedzę na dogo:evil_lol:
Maks - daj mi kopala do nauki :evil_lol:

Posted

Puszka zostaŁa pochowana obok Maxa , myślę że gdyby pozwolono nam zabrać miesiąc wcześniej mogŁaby teraz żyć :(:(:( dlaczego tak się upierali ?? Nie zrozumie chyba nikt ....

Do grobu Maxa dobieraŁo się jakieś zwierzę , na szczęście tylko w wyobraźni się dokopaŁo. Grób zostaŁ wzmocniony i teraz Max śpi między Bajką a Puszką....

Posted

Przepraszam że nie napisaŁam dostaŁam wpŁatę od Marty S. wraz z mężem oraz obiecany 1000 zŁ od Pani M. Bardzo bardzo dziękuję Wam za wpŁaty.

Posted

Hund napisał(a):
Puszka zostaŁa pochowana obok Maxa , myślę że gdyby pozwolono nam zabrać miesiąc wcześniej mogŁaby teraz żyć :(:(:( dlaczego tak się upierali ?? Nie zrozumie chyba nikt ....

Do grobu Maxa dobieraŁo się jakieś zwierzę , na szczęście tylko w wyobraźni się dokopaŁo. Grób zostaŁ wzmocniony i teraz Max śpi między Bajką a Puszką....

no to nasz Maks ma dwie panny koło siebie:evil_lol:

Posted

[quote name='Hund']Przepraszam że nie napisaŁam dostaŁam wpŁatę od Marty S. wraz z mężem oraz obiecany 1000 zŁ od Pani M. Bardzo bardzo dziękuję Wam za wpŁaty.

:multi: wspaniale

Maksiu, głaszcze Cie za uszkiem
i mam nadzieje, ze Twoje oczka są już weselsze

Posted

Została tylko modlitwa
Ostatnie złożenie rąk
By ocalić mu życie....
Lecz Bóg zabrał go
Takie jest przeznaczenie
Ktoś zaplanował to
By własnie za Mostem Teczowym
Zabrac od Maksia to zło
Wszystkie cierpienia i bóle
Troski i smutne dni
By teraz byl juz szczesliwy
Gdy wreszcie spokojnie śni:(
Maksiu to dla Ciebie:roll:

Posted

Moniek193 napisał(a):
Została tylko modlitwa
Ostatnie złożenie rąk
By ocalić mu życie....
Lecz Bóg zabrał go
Takie jest przeznaczenie
Ktoś zaplanował to
By własnie za Mostem Teczowym
Zabrac od Maksia to zło
Wszystkie cierpienia i bóle
Troski i smutne dni
By teraz byl juz szczesliwy
Gdy wreszcie spokojnie śni:(
Maksiu to dla Ciebie:roll:

PiĘKNIE - I ZNOWU OCZY MI SIĘ ZASZKLIŁY:-(

Posted

Był młody jak dziecko
A słaby jak róży pąk
Jedyne czego pragnął
To dotyk ludzkich rąk
By znów być szczęśliwym i merdać ogonkiem
Być zdrowym, silnym, kochanym ON-kiem
Marzenia się spełaniają pomyślał gdy umierał
Bo wiedział ze za Mostem Bóg będzie go wspierał
I szepnie mu do ucha: Zapomnij o tym co było
Bo teraz Twoje marzenie właśnie się spełniło.

I biega teraz Maksiu za Tęczowym Mostem
Wreszcie zdrowy, silny, wesoły
Nic go już nie zaboli i nie zada cierpienia
bo czeka na nas i mowi: Do zobaczenia!!

Posted

RYSIAK1 napisał(a):
Moniek... ale z Ciebie poetka:evil_lol: pięknie to znowu napisałaś - możesz wyciskać łzy:roll:

Eh nie porównuje sie z innymi ale to tak dla Maksi i tylko dla niego;) Jak mnie natchnie to mu znow cos napisze:oops:

Posted

Cześć Maksiu ;) wstałeś już??? - jak nie to wstawaj, przeciągnij się,ziewnij - mlaśnij tak apetycznie jęzorkiem :lol: i ruszaj przeczochrać niebiańskie łąki :evil_lol: aha - zabierz moją Kajkę, niech też się dziewczyna przewietrzy:evil_lol: