RYSIAK1 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 weszłam na dogo po numer konta do przelewu i dzisiaj miałam dośc siły,żeby zdjąc banerki jeszcze żyjącego Maksia.......... Quote
yesterday Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 :( ja też kibicowałem Maxiowi w powrocie do zdrowia... smutno mi... jestaście wspaniałe - podziwiam Was... pozdrawiam i trzymajcie się! PS. jeżeli chodzi o rachunki, ile jeszcze brakuje? Quote
RYSIAK1 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Hund - przelałam w sobotę 50 zł dla Maksa :roll: - pozdrawiam Quote
Hund Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Dziękuję że jesteście !!! CaŁy rachunek wynosi 2048 zŁ z czego za Maxa 1243 zŁ a za Nera 805zŁ ( wątek Nera dla tych którzy go nie znają http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=116904&page=7) Quote
RYSIAK1 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 No to jest szok ta kwota - ciotki Maksiowe pomóżmy mu pożegnać sie na dobre i rzućmy jakimiś choćby grosikami,żeby Hund mogła się rozliczyć:modla: Ja to co mogłam to przelałam ,na razie nie dam rady więcej:-( Quote
dorota412 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Ja tez przelalam 50 zl, tak jak za pierwszym razem na konto Beatki (mam nadzieje, ze te namiary nadal aktualne), niestety to kropla w morzu... ogromny rachunek, ile masz czasu na spłacenie? Quote
mru Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 ojej, oczywiście coś wpłacę gdzie nr konta? wyśle mi ktoś na PW (nie mogłam znaleźć na pierwszej stronie, a dopiero wróciłam z wyjazdu i jestem nieogarnięta:roll:) Quote
RYSIAK1 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Hund i znowu bez twojej wiedzy podesłałam numer konta Mru,żeby coś tam na ten okropny rachunek mogła przelać:roll: i mogę mieć tylko nadzieję,że mnie nie opiórkasz:shake:, ale przy akcji z Calo-Pet tak też zrobiłam i nie miałas mi tego za złe:cool3: liczę na wyrozumiałośc,bo to w słusznej sprawie:evil_lol: Quote
_bubu_ Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 dorota412 napisał(a):Ja tez przelalam 50 zl, tak jak za pierwszym razem na konto Beatki (mam nadzieje, ze te namiary nadal aktualne), niestety to kropla w morzu... ogromny rachunek, ile masz czasu na spłacenie? tak aktualne , serdcznie dziękuję! :loveu: a fakture trzeba zapłacić na wczoraj.. Quote
RYSIAK1 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Podnoszę - bo pilna sprawa z rachunkiem cioteczki:roll: Quote
RYSIAK1 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Nikt nie zaglądał - A ciotka Hund w opałach finansowych:-(:-(:-( Quote
Frytela Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 boze jak przeczytalam wszystko o Maksiu, jak bylo z nim lepiej, potem gorzej i znowu lepiej, a na koniec takie straszne wiesci to poryczałam się tak że ledwo widze na oczy... wszystko mi się rozmazuje, i pisze na klwaiaturze z pamięci. Maksiu mam nadzieje że jesteś szczęśliwy za TM, dobrze że już nie cierpisz, ze zasypiasz spokojnie bez bólu, bez zmartwien. :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Hund jesteś wielka, podziwiam cie! Oby było coraz więcej takich ludzi jak Ty! Podnosze bo rachunek ogromny! Cioteczki trzeba pomoc, no niestety ja za mloda na posiadanie konta a rodzice za mnie nie przeleją :-(:-( Quote
tigrunia Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 No i podnoszę z rana .. pilnie potrzebne pieniążki na zapłacenie rachunku w lecznicy Quote
Lemoniada Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Kutwa, ja już groszem nie śmierdzę, ale po 15 sierpnia przeleję na pewno 20zł. Quote
RYSIAK1 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Maksiu - przykro mi,że odkąd dobrze sie bawisz za TM:razz: tak mało ciotek tu zagląda:roll: - posiedzę sobie trochę z Tobą,żeby smutno Ci nie było:lol: HUND MA BAJECZNIE WYSOKI RACHUNEK ZA NASZEGO PODOPIECZNEGO - POMÓZMY, CHOĆ PO TROSZKU - TO ZAWSZE COŚ doszła kaska Hund:razz:???? Quote
mru Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 właśnie, Hund - jak rachunki? Maksiu, mam nadzieję, że Ci tam dobrze :roll: nie ma tam tych wszystkich paskudnych ludzi... Quote
dorota412 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Ciotki zaglądaja, ale co tu pisac:-( smutno, pusto, brak kasy:-( Quote
RYSIAK1 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 dorota412 napisał(a):Ciotki zaglądaja, ale co tu pisac:-( smutno, pusto, brak kasy:-( No tak - z tą kasą to problem - mówią,że pieniądze szczęścia nie dają, ale jak żyć i pomagać bez nich:shake: nie da sie -- ale więcej kiedyś było tu ,,cioteczek", a teraz siedzą tu te co już dały to co mogły dać:lying::lying::lying: Quote
Hund Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 Bardzo dziękuję za wsparcie i pieniązki , ziarnko do ziarnka i uzbiera się.... mam już na koncie pierwsze wpŁaty od: Marty i Mariusza 20zŁ mru 50zŁ Kossi i Tzta 100 zŁ Rysiak1 50zŁ I mam też dobrą wiadomość zadzwoniŁa do mnie wspaniaŁa anonimowa osoba jeszcze jak Max żyŁ ... to byŁ jego ostatni dzień... a ja nie miaŁam z kim porozmawiać o tym co się staŁo... o tym jaką decyzję podjąć. I ta osoba bardzo mi pomogŁa znieść caŁą sytuację psychicznie. Ta osoba zadzwoniŁa ponownie :) jest z nami tu na wątku Maxa i ofiaruje 1000zŁ na pomoc w zapŁaceniu rachunku, pomoc szczególnie Maxiowi. W związku z tym chcę być lojalna wobec osób które już wpŁaciŁy pieniążki i proszę o szczerą odpowiedź czy mam je zwrócić wpŁacającym czy chcecie je przekazać na inne potrzebujące psiaki ?? Quote
peate Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 ostatnio moja mama weszła na dogo pierwszy raz szukała wątku Mopka, o którym ciągle jej opowiadałam ... tylko pomyliła imiona myśląc, że to o Maksiu przeczytała po kolei wszystkie strony no i skończyło się na tym, że w środku nocy tata musiał ją uspokajać i pocieszać, tym bardziej, że niedawno straciliśmy naszego najukochańszego psiaczka .. :-( no i wszystkie wspomnienia wróciły :-( na drugi dzień powiedziała, że już nigdy na dogo nie wejdzie, ale tak bardzo wzruszyła ją postawa Hund i Bubu, że uznała, iż Maksiowi pieniążki już się nie przydadzą, ale dziewczyn absolutnie nie można zostawić w takiej sytuacji samych z gigantycznymi rachunkami, no i dołożyła się ile mogła, nie jest to za wiele, ale zawsze coś .. ja od siebie też coś dorzucę i pieniążki przekażę bezpośrednio Bubu Maksiu biegaj sobie razem z naszym Leviskiem, on jest dużo starszy od Ciebie, więc może nie nadążyć, ale bawcie się dobrze :kiss_2: kiedyś na pewno się spotkamy :fadein: Quote
RYSIAK1 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Hund cieszę się,że otrzymałas taką pomoc - psychiczną i finansową:razz: a tą kaskę spożytkuj na Nero,Kajtka, Mopa czy inne psiie czy kocie bidki:roll: Quote
Recommended Posts