Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 643
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

:( ja też kibicowałem Maxiowi w powrocie do zdrowia... smutno mi...
jestaście wspaniałe - podziwiam Was...
pozdrawiam i trzymajcie się!

PS. jeżeli chodzi o rachunki, ile jeszcze brakuje?

Posted

No to jest szok ta kwota - ciotki Maksiowe pomóżmy mu pożegnać sie na dobre i rzućmy jakimiś choćby grosikami,żeby Hund mogła się rozliczyć:modla:

Ja to co mogłam to przelałam ,na razie nie dam rady więcej:-(

Posted

Ja tez przelalam 50 zl, tak jak za pierwszym razem na konto Beatki (mam nadzieje, ze te namiary nadal aktualne), niestety to kropla w morzu... ogromny rachunek, ile masz czasu na spłacenie?

Posted

ojej, oczywiście coś wpłacę

gdzie nr konta? wyśle mi ktoś na PW (nie mogłam znaleźć na pierwszej stronie, a dopiero wróciłam z wyjazdu i jestem nieogarnięta:roll:)

Posted

Hund i znowu bez twojej wiedzy podesłałam numer konta Mru,żeby coś tam na ten okropny rachunek mogła przelać:roll: i mogę mieć tylko nadzieję,że mnie nie opiórkasz:shake:, ale przy akcji z Calo-Pet tak też zrobiłam i nie miałas mi tego za złe:cool3:
liczę na wyrozumiałośc,bo to w słusznej sprawie:evil_lol:

Posted

dorota412 napisał(a):
Ja tez przelalam 50 zl, tak jak za pierwszym razem na konto Beatki (mam nadzieje, ze te namiary nadal aktualne), niestety to kropla w morzu... ogromny rachunek, ile masz czasu na spłacenie?

tak aktualne , serdcznie dziękuję! :loveu:
a fakture trzeba zapłacić na wczoraj..

Posted

boze jak przeczytalam wszystko o Maksiu, jak bylo z nim lepiej, potem gorzej i znowu lepiej, a na koniec takie straszne wiesci to poryczałam się tak że ledwo widze na oczy...
wszystko mi się rozmazuje, i pisze na klwaiaturze z pamięci.
Maksiu mam nadzieje że jesteś szczęśliwy za TM, dobrze że już nie cierpisz, ze zasypiasz spokojnie bez bólu, bez zmartwien. :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(
Hund jesteś wielka, podziwiam cie! Oby było coraz więcej takich ludzi jak Ty!

Podnosze bo rachunek ogromny! Cioteczki trzeba pomoc, no niestety ja za mloda na posiadanie konta a rodzice za mnie nie przeleją :-(:-(

Posted

Maksiu - przykro mi,że odkąd dobrze sie bawisz za TM:razz: tak mało ciotek tu zagląda:roll: - posiedzę sobie trochę z Tobą,żeby smutno Ci nie było:lol:

HUND MA BAJECZNIE WYSOKI RACHUNEK ZA NASZEGO PODOPIECZNEGO - POMÓZMY, CHOĆ PO TROSZKU - TO ZAWSZE COŚ

doszła kaska Hund:razz:????

Posted

dorota412 napisał(a):
Ciotki zaglądaja, ale co tu pisac:-( smutno, pusto, brak kasy:-(

No tak - z tą kasą to problem - mówią,że pieniądze szczęścia nie dają, ale jak żyć i pomagać bez nich:shake: nie da sie -- ale więcej kiedyś było tu ,,cioteczek", a teraz siedzą tu te co już dały to co mogły dać:lying::lying::lying:

Posted

Bardzo dziękuję za wsparcie i pieniązki , ziarnko do ziarnka i uzbiera się....
mam już na koncie pierwsze wpŁaty od:

Marty i Mariusza 20zŁ
mru 50zŁ
Kossi i Tzta 100 zŁ
Rysiak1 50zŁ

I mam też dobrą wiadomość zadzwoniŁa do mnie wspaniaŁa anonimowa osoba jeszcze jak Max żyŁ ... to byŁ jego ostatni dzień... a ja nie miaŁam z kim porozmawiać o tym co się staŁo... o tym jaką decyzję podjąć. I ta osoba bardzo mi pomogŁa znieść caŁą sytuację psychicznie. Ta osoba zadzwoniŁa ponownie :)
jest z nami tu na wątku Maxa i ofiaruje 1000zŁ na pomoc w zapŁaceniu rachunku, pomoc szczególnie Maxiowi.

W związku z tym chcę być lojalna wobec osób które już wpŁaciŁy pieniążki i proszę o szczerą odpowiedź czy mam je zwrócić wpŁacającym czy chcecie je przekazać na inne potrzebujące psiaki ??

Posted

ostatnio moja mama weszła na dogo pierwszy raz
szukała wątku Mopka, o którym ciągle jej opowiadałam ... tylko pomyliła imiona
myśląc, że to o Maksiu przeczytała po kolei wszystkie strony
no i skończyło się na tym, że w środku nocy tata musiał ją uspokajać i pocieszać, tym bardziej, że niedawno straciliśmy naszego najukochańszego psiaczka .. :-( no i wszystkie wspomnienia wróciły :-(
na drugi dzień powiedziała, że już nigdy na dogo nie wejdzie,
ale tak bardzo wzruszyła ją postawa Hund i Bubu, że uznała, iż Maksiowi pieniążki już się nie przydadzą, ale dziewczyn absolutnie nie można zostawić
w takiej sytuacji samych z gigantycznymi rachunkami, no i dołożyła się ile mogła, nie jest to za wiele, ale zawsze coś ..
ja od siebie też coś dorzucę i pieniążki przekażę bezpośrednio Bubu

Maksiu biegaj sobie razem z naszym Leviskiem,
on jest dużo starszy od Ciebie, więc może nie nadążyć, ale bawcie się dobrze :kiss_2:
kiedyś na pewno się spotkamy :fadein:

Posted

Hund cieszę się,że otrzymałas taką pomoc - psychiczną i finansową:razz: a tą kaskę spożytkuj na Nero,Kajtka, Mopa czy inne psiie czy kocie bidki:roll: