RYSIAK1 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Akcja finansowa na witaminki ruszyła pełną parą - moje pieniądze poszły a Tuśka przeleje tak jak proponowała:multi: Hund pozwoliłam sobie podać jej Twój numer konta do wpłaty:roll: i mogę mieć tylko nadzieję,że mnie nie opiórkasz za to:roll: ale przecież to w słusznej sprawie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: MAKS BĘDZIE MIAŁ WITAMINKI:multi::multi::multi: kochane piesio - ciekawe jak On dzisiaj się miewa i czy On wie ,że ma ciotki,które go kochają:loveu::loveu::loveu: Quote
Tuśka Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Chłopie, trzymaj się! Ciotka Tuśka wysyła jutro kaskę (grosze bo grosze ale na witaminki będzie...). Może by kto jeszcze wspomógł Hund w leczeniu??? Kto da radę choć parę złotych przesłać??? :loveu: Quote
RYSIAK1 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 No właśnie Hund jest może niezręcznie prosić o kaskę - ale może my ją trochę wesprzemy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zbieramy kaskę dla Maksiora cioteczki:evil_lol: wysupłajcie chociaż co nieco:modla: Ja wiem ,że czasy są ciężkie,ale jeszcze cięższy jest los tych sponiewieranych naszych braci mniejszych - razem grosik do grosika i coś tam przecież się uzbiera:lol::roll: Quote
Hund Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Dziękuję Wszystkim za każdą wpŁatę, _bubu_ zrobiŁa cegieŁki więc powinniśmy zapŁacić rachunek pod koniec miesiąca....mam przynajmniej taką nadzieję. A chŁopinka zataczaŁ dziś kóŁka aż Jola z lecznicy stwierdziŁa że się zaciąŁ ;) wzięŁam go do mojego mieszkania , najpierw wszedŁ do pyŁu gipsowego a potem strąciŁ czajnik z wodą prosto na parkiet ;) ale co tam cyklinowanie się zbliża więc nic się nie staŁo :) Quote
Hund Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Ogonkiem nadal nie majta.... nie wszystko na raz widocznie. Pastę jutro kupię u weta, bardzo dziękuję. Quote
Hund Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Nowy bazarek WSZYSTKO DLA DZIECKA I NIE TYLKO , bardzo proszę o podnoszenie : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=116724 Quote
RYSIAK1 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Maksiu - ja niestety wyjezdżam jutro i nie wiem czy będę mogła do Ciebie tu zaglądać:-(:-(:-( - cieszę się,że jade,ale ogromnie będę tęsknić za Tobą:placz: ale masz przecież Olę - Ona o Ciebie zadba na pewno. A ty masz chłpaku wracać do zdrówka i w końcu pomajtaj ogońcem do Oli - to jest takie miłe jak majtacie do nas i wtedy tak wam sie pyszczydło cieszy:lol::lol::lol: Quote
RYSIAK1 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Hund - dobrze zrozumiałam - masz Maksa u siebie w domu na noc??? Ale suuuper - nie będzie mu smutno samemu w lecznicy:multi::multi::multi: Quote
peate Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 no na pewno będzie mu weselej, w końcu poza Hund zostaje na noc jeszcze z dwiema innymi, ślicznymi dziewczynami :evil_lol: Quote
mru Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 trzymaj sie Maks! dobrej nocy życzę Tobie i Hund! :) i nie puszczam kciuków... Quote
RYSIAK1 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Wstajemy i na samą górę się wdrapujemy:lol::lol::lol: Quote
Hund Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 Niestety Max zostaŁ w lecznicy :( na razie mieszkam jeszcze z rodzicami w mieszkaniu. Pokój 12m kw , 1 w tej chwili 1/3 zajmują bazarki i paczka od Rysiak :) dzielę go z 2 psami , myszką i chomikiem. Więc nie ma mowy o lokatorze :( już mam kŁÓtnie o bazarki. Z Maxem byŁam na moim mieszkaniu, wprowadzę się tam po remoncie. Na razie nie ma tam nawet wody. Wszystko trzeba robić. Ale idziemy do przodu. Dzisiaj jak pogoda pozwoli pojedziemy na Łąkę z Maxem Maszką i Sari. Quote
Hund Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 Nie jest dobrze, Max wymiotuje i ma biegunkę :( wzięŁam go na Łąkę nie miaŁ siŁ iść, spaŁ w krzakach ponad godzinę. Quote
_bubu_ Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Zapraszam na bazarek! Portrety mieszkańców schroniska! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10525990#post10525990 Quote
Bella1 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Maksiu nie poddawaj się , już tylko dobrze może być w Twoim życiu Quote
Tuśka Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Dziewczyny błagam o wybaczenie!!!! Kaskę prześlę dopiero jutro. Rozchorowałam się sama a ja muszę to na poczcie wpłacić!!! Jutro na bank bo i tak będę w mieście. Hund sorrki.... Max trzymaj się chłopie!!!! Quote
Hund Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Spokojnie ;) za karmę zapŁaciŁam , puszki kupiŁam . Najgorzej będzie pod koniec miesiąca jak mi dadzą fakturę :( Quote
_bubu_ Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Max dzisiaj na spacerze troche się ślinił i krztusił ale juz nie tak strasznie. Pomaszerował sobie troche a jak wrócił do dopadł miskę i sobie pojadł. Quote
xmartix Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 no to już z nim o wiele lepiej ile tam będzie jeszcze siedzial i co potem? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Przypuszczam, że póki nie znajdzie się dom/tymczasowy opiekun. Albo do tej pory, dopóki zacznie wadzić weterynarzom... :-( Quote
_bubu_ Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Maxiu ma od wczoraj w lecznicy kolege ze schroniska - staruszka Nero :( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10537494#post10537494 Quote
Recommended Posts