Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Akcja finansowa na witaminki ruszyła pełną parą - moje pieniądze poszły a Tuśka przeleje tak jak proponowała:multi:

Hund pozwoliłam sobie podać jej Twój numer konta do wpłaty:roll: i mogę mieć tylko nadzieję,że mnie nie opiórkasz za to:roll: ale przecież to w słusznej sprawie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

MAKS BĘDZIE MIAŁ WITAMINKI:multi::multi::multi:

kochane piesio - ciekawe jak On dzisiaj się miewa i czy On wie ,że ma ciotki,które go kochają:loveu::loveu::loveu:

• Replies 643
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Chłopie, trzymaj się! Ciotka Tuśka wysyła jutro kaskę (grosze bo grosze ale na witaminki będzie...). Może by kto jeszcze wspomógł Hund w leczeniu??? Kto da radę choć parę złotych przesłać??? :loveu:

Posted

No właśnie Hund jest może niezręcznie prosić o kaskę - ale może my ją trochę wesprzemy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Zbieramy kaskę dla Maksiora cioteczki:evil_lol: wysupłajcie chociaż co nieco:modla:
Ja wiem ,że czasy są ciężkie,ale jeszcze cięższy jest los tych sponiewieranych naszych braci mniejszych - razem grosik do grosika i coś tam przecież się uzbiera:lol::roll:

Posted

Dziękuję Wszystkim za każdą wpŁatę, _bubu_ zrobiŁa cegieŁki więc powinniśmy zapŁacić rachunek pod koniec miesiąca....mam przynajmniej taką nadzieję.
A chŁopinka zataczaŁ dziś kóŁka aż Jola z lecznicy stwierdziŁa że się zaciąŁ ;) wzięŁam go do mojego mieszkania , najpierw wszedŁ do pyŁu gipsowego a potem strąciŁ czajnik z wodą prosto na parkiet ;) ale co tam cyklinowanie się zbliża więc nic się nie staŁo :)

Posted

Maksiu - ja niestety wyjezdżam jutro i nie wiem czy będę mogła do Ciebie tu zaglądać:-(:-(:-( - cieszę się,że jade,ale ogromnie będę tęsknić za Tobą:placz: ale masz przecież Olę - Ona o Ciebie zadba na pewno.

A ty masz chłpaku wracać do zdrówka i w końcu pomajtaj ogońcem do Oli - to jest takie miłe jak majtacie do nas i wtedy tak wam sie pyszczydło cieszy:lol::lol::lol:

Posted

Niestety Max zostaŁ w lecznicy :( na razie mieszkam jeszcze z rodzicami w mieszkaniu. Pokój 12m kw , 1 w tej chwili 1/3 zajmują bazarki i paczka od Rysiak :) dzielę go z 2 psami , myszką i chomikiem. Więc nie ma mowy o lokatorze :( już mam kŁÓtnie o bazarki. Z Maxem byŁam na moim mieszkaniu, wprowadzę się tam po remoncie. Na razie nie ma tam nawet wody. Wszystko trzeba robić. Ale idziemy do przodu.
Dzisiaj jak pogoda pozwoli pojedziemy na Łąkę z Maxem Maszką i Sari.

Posted

Dziewczyny błagam o wybaczenie!!!! Kaskę prześlę dopiero jutro. Rozchorowałam się sama a ja muszę to na poczcie wpłacić!!! Jutro na bank bo i tak będę w mieście. Hund sorrki.... Max trzymaj się chłopie!!!!

Posted

Max dzisiaj na spacerze troche się ślinił i krztusił ale juz nie tak strasznie. Pomaszerował sobie troche a jak wrócił do dopadł miskę i sobie pojadł.