luka1 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Sunia została przywieziona z osiedla gdzie od kilku dni się błakała. Z relacji mieszkańców została wysadzona z pociagu. Bez oporu wsiadła do samochodu pracownika schroniska, który po nią pojechał - to daje przypuszczenia ze nie jest jej obca jazda samochodem. W schronisku, zamknieta w ciemnej kwarantannie prawie nie wychodziła z budy - bała sie każdego kto do niej zaglądał. Jeszcze dzis na widok obcych chowa się. Suka jest w dobrym stanie - jeszcze nie odcisnęło się na niej pietno bezdomności. Być może ktoś ją szuka - proszę o ewentualną wiadomość. Jesli nie znajdzie sie własciciel - pies bedzie do oddania. Quote
GameBoy Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 śliczna dziewczyna, czekalam az sie pojawi watek :cool3: Quote
luka1 Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 narazie jeszcze wystraszona i trudno jej zrobić zdjęcie, ale jak trochę przywyknie to sie ją wyprowadzi z boksu. - jesli jeszcze bedzie w schronia :cool3: Quote
GameBoy Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 luka1 napisał(a):narazie jeszcze wystraszona i trudno jej zrobić zdjęcie, ale jak trochę przywyknie to sie ją wyprowadzi z boksu. - jesli jeszcze bedzie w schronia :cool3: to oby tych zdjec wiecej nie bylo ciotka Quote
luka1 Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Sunia w tym tygodniu idzie na sterylkę. Ja też mam nadzieję, że nie będę jej musiała fotografować choć jest piękna Quote
Diana S Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Co za pieknosci, sliczna mordeczko, znalezli sie włascicele? Ktos sucza sie zainteresował?... Quote
GameBoy Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 luka1 napisał(a):Jejku ile telefonów :crazyeye: ciotka powaznie tak dzwonia?? mam nadzieje, ze to nie sarkazm i mozna sie cieszyc :roll: Quote
GameBoy Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 ciesze sie ciotka, sliczna psina - oby szybko ja ktos stamtad zabral Quote
luka1 Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 już dziś by poszła ale bez sterylki nie puszczę - pewnie wtedy ilość chętnych b.ędzie mniejsza - bo i takie kwiatki się odzywały Quote
GameBoy Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 no tak, z tym tez sie trzeba liczyc niestety trzymam kciuki oby wszystko bylo dobrze Quote
luka1 Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Na pewno po niedzieli, ale nie wiem kiedy dokładnie Quote
luka1 Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 i kolejny telefon - Może macie inne dogi możnaby im też pomóc Quote
GameBoy Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 a drugiej grupie na dogach niemieckich jest temat adopcje dogow http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108013 Quote
Recommended Posts