Azir Posted September 18, 2003 Posted September 18, 2003 Informuję wszystkich zainteresowanych, że ostatnio ćwiczymy w soboty rano :D . Quote
Luna Posted September 22, 2003 Posted September 22, 2003 kiedy odbywaja sie te treningi? bo rozumiem ze to miejsce przy trasie na Buk jest aktualne? mam mieszanca malamuta i chetnie sprawdze czy mialaby (sunia) ochote do takich zabaw... pozdrawiam! Quote
Azir Posted September 22, 2003 Posted September 22, 2003 Treningi nadal odbywają się w okolicach trasy na Buk w soboty rano. Przyjedź, zobacz :D ! Ćwiczymy też obedience! Quote
Luna Posted September 22, 2003 Posted September 22, 2003 dzieki Azir! co prawda nie mam pojęcia co to obedience, jestem w tym temacie zielona, ale jeśli nie bedzie wichury ani gradobicia, to w sobote przyjedziemy z Luną popatrzeć. :D Quote
Luna Posted September 22, 2003 Posted September 22, 2003 dzieki Azir! co prawda nie mam pojęcia co to obedience, jestem w tym temacie zielona, ale jeśli nie bedzie wichury ani gradobicia, to w sobote przyjedziemy z Luną popatrzeć. :D Quote
KaRa_ Posted November 9, 2003 Posted November 9, 2003 Nadal jest te agility? chciała bym te sobote przyjechać tam gdzie to będzie :) chcę powoli uczyć szczeniaka tych podstaw:) napiszcie jakiej to jest miejscowości Buk? przezmierowo? wysokotowo? Quote
Luna Posted November 9, 2003 Posted November 9, 2003 Hej, cofnij sie do pierwszej strony, tam jest post TAURUNII - dokladnie opisuje jak dojechac na miejsce. Ja tez sie tam chce w koncu wybrac i mam nadzieje ze w najblizszy weekend w koncu dotre. :) Do zobaczenia! Quote
Rotti Posted November 10, 2003 Posted November 10, 2003 Kara, Luna Wysogotowo :), ale wstrzymajcie się z przyjazdem, bo na obceny weekend nie mamy żadnych ustaleń. Być może, że w związku z ostatnia wystawą i zawodami spotkanie sie nie odbędzie. MOże za tydzień czyli 15 lub 16, ale na razie nic nie wiadomo. Quote
KaRa_ Posted November 11, 2003 Posted November 11, 2003 O to ja mam blisko jak tak bo w Skórzewie mieszkam i 1km jest ode mnie Wysogotowo :D Quote
Luna Posted November 11, 2003 Posted November 11, 2003 Rotti, no to w takim razie ja waruję i zostaję na tym temacie i czekam na wieści o następnym spotkaniu. ;) KaRa_TC, to fajnie masz - ja mam "zaledwie" 40 minut drogi samochodem... Quote
kubas Posted November 12, 2003 Posted November 12, 2003 witam czy mógłbym prosić o kontakt (najchętniej telefoniczny) do osoby która jest organizatorem spotkań Waszego Klubu Quote
Magda i Saga Posted November 12, 2003 Posted November 12, 2003 Macie bardzo blizko, ja żeby sobie pobiegać jadę ponad 100 km w jedna stronę ( z Bydgoszczy do Włocławka). Korzystajcie koniecznie i cieszcie sie że możecie. Przy okazji pozdrowienia dla Azirka od Sagi Quote
Azir Posted November 12, 2003 Posted November 12, 2003 Magda! Dzięki za pozdrowienia. Buziaki w drugą stronę. Ostatnio na wystawie w Poznaniu spotkałam Dianę z ekipą. Kochana jak zawsze. Mam nadzieję, że się spotkamy we Włocławku. Może nie niebawem, ale zawsze. Kubas, jak chcesz, to napisz mi swój numer na priv, to oddzwonię :D Quote
tufi Posted November 12, 2003 Posted November 12, 2003 Poprosze o info, kiedy odbedzie sie kolejne spotkanie i czy ktos moglby mnie i moje dziewczynki oraz TZ na nie zabrac. Nie posiadamy samochodu, wiec dotarcie na miejsce stanowi dla nas pewien problem... Mieszkamy na OWW, ale mozmy gdzies kawalek dojechac. Milo bylo poznac czesc z Was :) Quote
tufi Posted November 12, 2003 Posted November 12, 2003 Osiedle Wichrowe Wzgorze :) A ja sie pochwale, ze dzieki radom Beaty od tanczacego kudlacza Beri nauczyla sie aportowac w minute doslownie! Jestem z niej bardzo dumna, tzn. z Berci :) Quote
kubas Posted November 13, 2003 Posted November 13, 2003 witam mam nadzieję że nikt nie poczuje się urażony, ale czy mógłbym dostać jakiś kontakt z panią Janygą ? (dopiero wczoraj się dowiedziałem o kogo mi chodzi :D serdecznie pozdrawiam aha, jeszcze jedno pytanko - jak wygląda u Was z torem agility ? i jak daleko ten Ligowiec od Poznania jest, bo nie bardzo wiem :) Quote
Azir Posted November 13, 2003 Posted November 13, 2003 Osiedle Wichrowe Wzgorze :)A ja sie pochwale, ze dzieki radom Beaty od tanczacego kudlacza Beri nauczyla sie aportowac w minute doslownie! Jestem z niej bardzo dumna, tzn. z Berci :) To wielkie brawa dla Beaty :angel: :angel: :angel: Quote
PaYooK Posted November 13, 2003 Posted November 13, 2003 ELO!!!! czy do agility pies musi miec papiery ?? :-? Quote
tufi Posted November 13, 2003 Posted November 13, 2003 Wczoraj uciekla mi rasa kudlacza - chodzilo mi o briarda :) Bilbo tez nauczyla sie aportowac, tylko musze jej kupic cos mniejszego, bo to, co teraz nosi, jest jej wielkosci :wink: Quote
PaYooK Posted November 13, 2003 Posted November 13, 2003 ELO!!! macie moze jakies rysunki i wymiary przeszkod ?? 8) Quote
PaYooK Posted November 13, 2003 Posted November 13, 2003 ELO!!! moze zaczne ze swoim jakims haszczakiem ;) Quote
Azir Posted November 13, 2003 Posted November 13, 2003 Wejdź sobie na stronę Kaśki Darowskiej. Tam są przeszkody: http://www.mojepsy.v.pl/index.php?lang=0&f=szkolenie/agility_s.html Quote
PaYooK Posted November 13, 2003 Posted November 13, 2003 ELO!!! tam sa same zdjecia ;) a ja bym bardziej chcial wymiary przeszkod itd ;) Quote
Recommended Posts