Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kiedy odbywaja sie te treningi? bo rozumiem ze to miejsce przy trasie na Buk jest aktualne? mam mieszanca malamuta i chetnie sprawdze czy mialaby (sunia) ochote do takich zabaw...

pozdrawiam!

Posted

dzieki Azir! co prawda nie mam pojęcia co to obedience, jestem w tym temacie zielona, ale jeśli nie bedzie wichury ani gradobicia, to w sobote przyjedziemy z Luną popatrzeć. :D

Posted

dzieki Azir! co prawda nie mam pojęcia co to obedience, jestem w tym temacie zielona, ale jeśli nie bedzie wichury ani gradobicia, to w sobote przyjedziemy z Luną popatrzeć. :D

• 1 month later...
Posted

Nadal jest te agility? chciała bym te sobote przyjechać tam gdzie to będzie :) chcę powoli uczyć szczeniaka tych podstaw:) napiszcie jakiej to jest miejscowości Buk? przezmierowo? wysokotowo?

Posted

Hej, cofnij sie do pierwszej strony, tam jest post TAURUNII - dokladnie opisuje jak dojechac na miejsce.

Ja tez sie tam chce w koncu wybrac i mam nadzieje ze w najblizszy weekend w koncu dotre. :)

Do zobaczenia!

Posted

Kara, Luna

Wysogotowo :), ale wstrzymajcie się z przyjazdem, bo na obceny weekend nie mamy żadnych ustaleń. Być może, że w związku z ostatnia wystawą i zawodami spotkanie sie nie odbędzie. MOże za tydzień czyli 15 lub 16, ale na razie nic nie wiadomo.

Posted

Rotti, no to w takim razie ja waruję i zostaję na tym temacie i czekam na wieści o następnym spotkaniu. ;)

KaRa_TC, to fajnie masz - ja mam "zaledwie" 40 minut drogi samochodem...

Posted

Magda! Dzięki za pozdrowienia. Buziaki w drugą stronę. Ostatnio na wystawie w Poznaniu spotkałam Dianę z ekipą. Kochana jak zawsze. Mam nadzieję, że się spotkamy we Włocławku. Może nie niebawem, ale zawsze.

Kubas, jak chcesz, to napisz mi swój numer na priv, to oddzwonię :D

Posted

Poprosze o info, kiedy odbedzie sie kolejne spotkanie i czy ktos moglby mnie i moje dziewczynki oraz TZ na nie zabrac. Nie posiadamy samochodu, wiec dotarcie na miejsce stanowi dla nas pewien problem... Mieszkamy na OWW, ale mozmy gdzies kawalek dojechac.

Milo bylo poznac czesc z Was :)

Posted

Osiedle Wichrowe Wzgorze :)

A ja sie pochwale, ze dzieki radom Beaty od tanczacego kudlacza Beri nauczyla sie aportowac w minute doslownie! Jestem z niej bardzo dumna, tzn. z Berci :)

Posted

witam

mam nadzieję że nikt nie poczuje się urażony, ale czy mógłbym dostać jakiś kontakt z panią Janygą ? (dopiero wczoraj się dowiedziałem o kogo mi chodzi :D

serdecznie pozdrawiam

aha, jeszcze jedno pytanko - jak wygląda u Was z torem agility ?

i jak daleko ten Ligowiec od Poznania jest, bo nie bardzo wiem :)

Posted
Osiedle Wichrowe Wzgorze :)

A ja sie pochwale, ze dzieki radom Beaty od tanczacego kudlacza Beri nauczyla sie aportowac w minute doslownie! Jestem z niej bardzo dumna, tzn. z Berci :)

To wielkie brawa dla Beaty :angel: :angel: :angel:

Posted

Wczoraj uciekla mi rasa kudlacza - chodzilo mi o briarda :)

Bilbo tez nauczyla sie aportowac, tylko musze jej kupic cos mniejszego, bo to, co teraz nosi, jest jej wielkosci :wink: