martyna. Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Kto się wybiera?:) My będziemy w trójkę - Yorkshire na MP + dwa Pudle:loveu: Do zobaczenia w Lidzbarku :) Quote
Zuza i Noddy Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Martyna2006 napisał(a):Kto się wybiera?:) My będziemy w trójkę - Yorkshire na MP + dwa Pudle:loveu: Do zobaczenia w Lidzbarku :) Będziesz z tym yoreczkiem co w Łodzi? Quote
martyna. Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Jedziemy w składzie: Odyseusz z Wernisażu (ten co w Łodzi) Fortuno Mio Amore Bi-Bi (biały toyek) Doris Rachel Al Stajsi (czyli moje najmłodsze dziecko :) ) Pudelki możesz zobaczyć na www.poodles.wa.pl ;) Quote
Zuza i Noddy Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Ten Odysek jest super, szkoda, ze mnie w Lidzbarku nie będzie. Quote
martyna. Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Dziękuje :) No ale zapewne zobaczymy się jeszcze na niejednej wystawie ;) Quote
Clover Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Martyna2006 napisał(a):Dziękuje :) No ale zapewne zobaczymy się jeszcze na niejednej wystawie ;) Martyna chwal się jak Ci poszło! Znam wyniki z młodszej i jestem zszokowana, że Twoja siostra na 4:crazyeye: Powiedz kto sędziował? Quote
Clover Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Dziewczyny! Bardzo Wam współczuje, że mieliście tą sędzinę:roll: Już wiadomo dlaczego takie ustawienie. Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki za inne wystawy.;) Quote
Martynaaaa Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 [FONT=Century Gothic]a jakieś wyniki?:cool3:[/FONT] Quote
Clover Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):Clover a kto sędziował? P. E. Marcinkowska Quote
Martynaaaa Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 [FONT=Century Gothic]Aguś a jak na lokatach w młodszej i starszej.?[/FONT] Quote
Clover Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Martynaaaa napisał(a):[FONT=Century Gothic]Aguś a jak na lokatach w młodszej i starszej.?[/FONT] Martuś mnie tam nie było więc nie wiem. Wstawiam tylko fotke autorstwa Greenwod Kennel grupa młodsza Quote
Martynaaaa Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 [FONT=Century Gothic]A kto jest na pierwszym miejscu,bo zasłoniła się dziewczyna?:lol:[/FONT] Quote
Paula&Goofi Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 O ile się nie mylę jest to Katarzyna Żak ;) Gratuluje wszystkim !! Quote
Clover Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Paula&Goofi napisał(a):O ile się nie mylę jest to Katarzyna Żak ;) Gratuluje wszystkim !! Tak! Pierwsza Kasia druga nie wiem:shake: Trzeci Mikołaj W (nigdy nie mogę zapamietać nazwiska.:oops: Tutaj link do zdjęć z gr młodszej. Quote
Recommended Posts