Ziutka Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Isabel napisał(a):Szkoda...no cóż, nie przekona się pani... Ano szkoda :-( ale nic na siłę :shake: Quote
*zaba* Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Tak,nic na sile,to porostu ktos sercem musi spojzec. Quote
Ziutka Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 auraa napisał(a):chociaz na wirtualny spacerek!! Oooo....witam ciocię Aurę :buzi: Quote
luka1 Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 zdjęć jeszcze nie ma, a kazda godzina sie liczy - chyba muszę sama tam jechać Quote
luka1 Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 Wczoraj jadąc na działkę, na srodku ruchliwej ulicy, zobaczyła maleńkiego kotusia. Koteczek cudem unikał rozjechaniu - kierowcy ani mysleli zwolnić. Popędziłam prosto pod koła jakiegoś auta - ja duża to mnie nie odważyli sie rozjechać. Złapałam kotusia, a stojaca na poboczu i przygladająca się baba paluchem pokazuje drugiego. Złapałam drugiego kota i pytam czy jest ich wiecej - były tylko dwa. Póżniej zobaczyłam trzeciego - ten widocznie nie biegał tak szybko -zostały przednie łapinki i główka :-(. No i mam dwa kotusie, maleńkie jak guziczki, chudziutkie jak patyczki i strasznie kochane. Syn zamknął je na noc w piwnicy, dał im jeść na tacce styropianowej a one zjadły wszystko - i tacke też. Niestety nie mogę ich zostawić u siebie, moje 3 i 1/2 kota nie przyjmą malców do stada. SZUKAMY domu dla maluchów, dajcie znać jeśli ktoś wie co zrobić. Quote
Isabel Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Ja bym jednak próbowała pomału łączyć kociaki ze stadem, maluchy zawsze są łatwiej akceptowane aniżeli dorosłe koty, chociaż i tu nie ma reguły. A w ogóle, to miały wielkie szczęście, że trafiły na Ciebie:loveu:, jeszcze chwila i skończyłyby tak jak ten trzeci maluszek:-( Quote
GameBoy Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 wkleilam Mike tu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10412171#post10412171 Quote
Ziutka Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [quote name='Erazm']Dziewczyny ile to cudo waży? Oooo....i ciocia Beatka nas odwiedziła :loveu: Kochana...Ona waży nie więcej jak 5 kilo...hmm, musimy ją zważyć z Luką :cool3: [quote name='GameBoy']wkleilam Mike tu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10412171#post10412171 Dzięki Milluś !!!! Quote
Ziutka Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 GameBoy napisał(a):ważyc wazyc ciotki malucha! Jade dzisiaj do ciotki Luki na ploty to może podskoczymy do suni :cool3: Quote
GameBoy Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Ziutka napisał(a):Jade dzisiaj do ciotki Luki na ploty to może podskoczymy do suni :cool3: oj ciotka tylko ploty Ci w glowie :eviltong: Quote
Ziutka Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 GameBoy napisał(a):oj ciotka tylko ploty Ci w glowie :eviltong: Ale my tylko plotkujemy o psiakach :loveu: Quote
GameBoy Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Ziutka napisał(a):Ale my tylko plotkujemy o psiakach :loveu: :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: tych dwunoznych? :evil_lol: Quote
auraa Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 uwielbiam takie maluchy. Oby szybko znalazła domek:lol: Quote
Erazm Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Dziewczyny, nie chce zapeszać, ale zważcie małą, waga jest istotna bo małej zdarzałoby się podrózować samolotem, niestety psy do 5 kg bo opakowanie waży około 6 więc...Nowe przepisy pozwalają co prawda na psa do 6, ale wlicza się też klatkę. Dom bez dzieci, małżeństwo w Warszawie na razie. Jakby dało się zrobić ostrzejszą foteczkę:roll: Chcieli kupic psiaka, ale im wytłumaczyłam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ziutka Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Erazm napisał(a):Dziewczyny, nie chce zapeszać, ale zważcie małą, OK...będę u Jagody wieczorkiem i postaramy się podjechać do tej Pani ;) Erazm napisał(a):waga jest istotna bo małej zdarzałoby się podrózować samolotem, niestety psy do 5 kg bo opakowanie waży około 6 więc...Nowe przepisy pozwalają co prawda na psa do 6, ale wlicza się też klatkę. Dom bez dzieci, małżeństwo w Warszawie na razie. Ohhh...widzę, że światowa panienka by z niej była :cool3: Erazm napisał(a): Jakby dało się zrobić ostrzejszą foteczkę:roll: Się zrobi rzecz jasna :lol: Erazm napisał(a): Chcieli kupic psiaka, ale im wytłumaczyłam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: I chwała Ci za to :loveu: :evil_lol: Quote
luka1 Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 zdjęcia dopiero jutro. P. Waldek miał dzis zrobić fotki, ale pani przyszła bez pieska do pracy. Umówili się na jutro. Poprosiłam by zważył psa. Quote
Ziutka Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 luka1 napisał(a):zdjęcia dopiero jutro. P. Waldek miał dzis zrobić fotki, ale pani przyszła bez pieska do pracy. Umówili się na jutro. Poprosiłam by zważył psa. Aha...czyli sunia nie jest z Sochaczewa ??? Myślałam, że dzisiaj podjedziemy i zrobimy małej zdjęcia i zważymy :roll: Quote
Recommended Posts