Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dobrze, że jest kontakt z nowymi domkami i możemy obserwować jak maluchy rosną. Samba- ładnie. Jeszcze trochę smutna i zagubiona, biedactwo, ale już niedługo, mam nadzieję, oczy będą się śmiały.:loveu:

W takim razie Berta będzie do 8 tyg. u mnie i kiedy skończy karmić maluchy, ją ciachnę. Wtedy pojedzie do domku. Mam nadzieję.:shake::-( Inaczej schron. Dłużej jej nie będę mogła trzymać. Już i tak sytuacja i atmosfera jest bardzo napięta. Mój 16 letni syn musi zostać w domu i nie jedzie z nami na pierwsze od 5 lat wczasy.:oops: Nie znalazłam nikogo do opieki nad zwierzyńcem.
A domków brak.....

GB jeśli nie ten - to inny, puść wicici proszę.:loveu:

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GB w Tobie nadzieja Berty, tu nikt się nią nie interesuje, a ona jest taka kochana. Coraz weselsza i nabiera ochoty do zabawy. Dziś z dziećmi swoimi tak się ładnie bawiła, podawała im zabawki gumowe do gryzienia i sznury.
Czekam z niecierpliwością na decyzję.

Posted

dzwonil facet zainteresowany adopcja Berty, niewiele zrozumialam z calej rozmowy, on jechal autem ja tez i nic nie bylo slychac
wiem tyle, ze chce zobaczyc Berte na zywo - zadzwoni jak bedzie w okolicach gorzowa i prosil, zeby go umowic z Twoim synem Aga, tak, zeby mogl poznac Berte

Posted

już jestem, szkoda, że się rozmyślila, ale widocznie to nie był ten domek. Jeśli ktoś jest na prawdę zainteresowany to czeka, albo przyjeżdża po psiaka.:cool3:
Ja jechałam po swojego 600 km.

Dwie małe dziewczynki czekają i duża też, nikt z synem się nie kontaktował. szkoda, bo czas ucieka i chyba wrócą wszystkie do schroniska! Ja już dłużej ich trzymać nie mogę, dom jest zdewastowany i mąż ma dość mojego wolontariatu. Finanse się skończyły!
A pomocy od miejscowych działaczy-zero!.

Posted

Oj nie dobrze nie dobrze!!!!!!!!!
Szkoda i mamy i maluszków ;(
Oby jak naj szybciej ktoś się odpowiedni odezwał trzymam kciuki!!!!!

Posted

to nie niestety tylko super, ale ja ich nie mogę dowieźć. Mogę kogoś poprosić ale koszty paliwa- to 400 zł. od nas do Warszawy.:oops:
Zaraz wpiszę się na dogo transport i na miau.
Pytać? Weźmiesz dwie maluchy:roll:

Zostaje Berta, szkoda jej oddawać do schronu, ale nie będę miała wyjścia!:-(

Posted

dopóki są maluchy. Potem jej pobyt będzie pod znakiem zapytania, nie będę miała pretekstu dla męża. Może do końca miesiąca go ubłagam.:shake: