czia Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 badzo się cieszę, że dotarły cało i zdrowo. Bardzo, bardzo dziękuję Wszystkim którzy pomogli w transporcie i tym, którzy chcieli pomóc. Przede wszystkim serdeczne całusy dla Ziutabeni- Mari.:loveu: Trzymam kciuki, żeby maluchy szybko trafiły do dobrych domków.:loveu: Są rozkoszne i bardzo ufne, choć jedna z nich jest bardziej bojaźliwa i szybko się chowa jak jest niepewna sytuacji. Ja też uważam że są za chude,ale one nie miały czasu jeść, ciągle świat i my byliśmy ciekawsze i ważniejsze. Biegały po ogrodzie, psociły i nie jadły. :cool3: Jak stałam i pilnowałm żeby jadły, to one chciały się bawić, wskakiwały na kolana, obcałowywały. Jak odeszłam, to Berta zjadała wszystko i swoje i maluchów.:shake: Quote
GameBoy Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 ciotka wiem, ze tez musze pilnowac zeby moj prywaty smok tego co dla nich nie jadl...:oops: suczki sa juz zaszczepione, dzis jedzie jedna druga w nastepny poniedzialek Quote
czia Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 To super! Czekamy na fotki z nowych domków. Berta bardzo rozpaczała, cały czas biega po ogrodzie i szuka ich wokół domu i po krzakach. Wzięłam ją do domu, ale też wyrywała się, skakała na drzwi i chciała koniecznie wyjść. Jakoś noc minęła.:shake: Quote
GameBoy Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 czia napisał(a):To super! Czekamy na fotki z nowych domków. Berta bardzo rozpaczała, cały czas biega po ogrodzie i szuka ich wokół domu i po krzakach. Wzięłam ją do domu, ale też wyrywała się, skakała na drzwi i chciała koniecznie wyjść. Jakoś noc minęła.:shake: biedna jest Bertusia, ale co zrobic, tak trzeba :roll: Quote
GameBoy Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 jedna malucha pojechala jak pisalam wyzej, druga najpozniej za tydzien w calej swojej durnocie nie wzielam kasy schroniskowej bo sciagalam za szczepienie :oops: ale to doloze jakos Quote
czia Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 To nic, ja zapłacę i tak jestem wdzięczna za pomoc. Czy nowe domki odezwą się i napiszą coś o suniach. Mam nadzieję, że domki pokażą zdjęcia, no i dotrzymają umowy adopcyjnej i wysterylizują sunie. Ja wczoraj dostałam zdjęcia z nowego domku jednego z psiaków i mam mieszane uczucia, nie wiem sama. Na razie obserwuję i czekam na rozwój, mam nadzieję, że wszystko się ułoży. Bercia trochę się uspokoiła, ale nie lubi siedzieć sama w pomieszczeniu, najchętniej by biegała po ogrodzie lub towarzyszyła przy nodze. To naprawdę kochana suka i modlę się o dom dla niej, dobry dom. Quote
GameBoy Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Aga to trzeba bedzie sprawdzic po roku <taki termin jest w umowie> tyle, ze ja nie mam umow wiec to nie moja glowa juz Quote
czia Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 jakoś sprawdzimy;). Czy z nowego domku suczki coś słychać? Jak tam nasz ostatni maluch się czuje na tymczasie? Berta coraz bardziej się zadamawia, niedobrze:shake:. Planuję jej sterylkę. Quote
GameBoy Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 na razie nic, ale babka powiedziala, ze bada fotki po weekendzie straszne dzikusy z tych maluchow :eviltong: Quote
czia Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 o maluch ma towarzystwo, to pies czy suka? Żeby nam się rozmnażać nie zaczęła? Mam nadzieję, że dziewczynki się rozkręcą i na kolejnych fotkach będą radośniejsze. Kasia masz umowy? To super, że wszystkie maluchy mają już domki. Mam nadzieję, że będą kochane i rozpieszczane. GameBoy jestem Ci bardzo wdzięczna za pomoc. Dzięki Tobie maluchy tak szybko trafiły do domków i mają szansę na normalne życie. Quote
GameBoy Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 mam umowy ale nie wysle w tym tyg - nie dam rady to jest suka ten owczar one byly troche dzikawe i strasznie bojazliwe, miejmy nadzieje, ze im to szybko minie Quote
furciaczek Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Ostatnia fota zwalila mnie z krzesla:loveu::loveu: Quote
GameBoy Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 furciaczek napisał(a):Ostatnia fota zwalila mnie z krzesla:loveu::loveu: nie ukrywam, ze mnie tez, jakies takie one z owczarkiem mieszane Quote
furciaczek Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 GameBoy napisał(a):nie ukrywam, ze mnie tez, jakies takie one z owczarkiem mieszane Ciekawa jestem jak bedzie wygladac jak dorosnie:loveu: Ciotka wykupilas se ten abonament?? Oplaca sie czy raczej nie warto inwestowac??:cool3: Quote
GameBoy Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 wykupilam bo mialam non stop przepelniona skrzynke i nic nie moglam znalezc glownie w tym celu to zrobilam 50 zl nie majatek a kilka bonusow jest Quote
furciaczek Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 GameBoy napisał(a):wykupilam bo mialam non stop przepelniona skrzynke i nic nie moglam znalezc glownie w tym celu to zrobilam 50 zl nie majatek a kilka bonusow jest Planowalam kupic ale jakos tak sie nie zebralo:roll: Jak mi sie skrzynka znowu zapcha ( ciagle mam 99% zapeniona) to kupie:evil_lol: Quote
czia Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 fotki super, ciekawe co u innych słychać. Mam Bertuchy nowe, zaraz Wam wyślę. Quote
furciaczek Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 czia napisał(a):fotki super, ciekawe co u innych słychać. Mam Bertuchy nowe, zaraz Wam wyślę. Suuuper:loveu::multi: Quote
Recommended Posts