Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

badzo się cieszę, że dotarły cało i zdrowo.
Bardzo, bardzo dziękuję Wszystkim którzy pomogli w transporcie i tym, którzy chcieli pomóc. Przede wszystkim serdeczne całusy dla Ziutabeni- Mari.:loveu:

Trzymam kciuki, żeby maluchy szybko trafiły do dobrych domków.:loveu: Są rozkoszne i bardzo ufne, choć jedna z nich jest bardziej bojaźliwa i szybko się chowa jak jest niepewna sytuacji.

Ja też uważam że są za chude,ale one nie miały czasu jeść, ciągle świat i my byliśmy ciekawsze i ważniejsze. Biegały po ogrodzie, psociły i nie jadły. :cool3: Jak stałam i pilnowałm żeby jadły, to one chciały się bawić, wskakiwały na kolana, obcałowywały. Jak odeszłam, to Berta zjadała wszystko i swoje i maluchów.:shake:

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ciotka wiem, ze tez musze pilnowac zeby moj prywaty smok tego co dla nich nie jadl...:oops:
suczki sa juz zaszczepione, dzis jedzie jedna druga w nastepny poniedzialek

Posted

To super! Czekamy na fotki z nowych domków.

Berta bardzo rozpaczała, cały czas biega po ogrodzie i szuka ich wokół domu i po krzakach. Wzięłam ją do domu, ale też wyrywała się, skakała na drzwi i chciała koniecznie wyjść. Jakoś noc minęła.:shake:

Posted

czia napisał(a):
To super! Czekamy na fotki z nowych domków.

Berta bardzo rozpaczała, cały czas biega po ogrodzie i szuka ich wokół domu i po krzakach. Wzięłam ją do domu, ale też wyrywała się, skakała na drzwi i chciała koniecznie wyjść. Jakoś noc minęła.:shake:

biedna jest Bertusia, ale co zrobic, tak trzeba :roll:

Posted

jedna malucha pojechala jak pisalam wyzej, druga najpozniej za tydzien
w calej swojej durnocie nie wzielam kasy schroniskowej bo sciagalam za szczepienie :oops: ale to doloze jakos

Posted

To nic, ja zapłacę i tak jestem wdzięczna za pomoc.

Czy nowe domki odezwą się i napiszą coś o suniach. Mam nadzieję, że domki pokażą zdjęcia, no i dotrzymają umowy adopcyjnej i wysterylizują sunie.

Ja wczoraj dostałam zdjęcia z nowego domku jednego z psiaków i mam mieszane uczucia, nie wiem sama. Na razie obserwuję i czekam na rozwój, mam nadzieję, że wszystko się ułoży.

Bercia trochę się uspokoiła, ale nie lubi siedzieć sama w pomieszczeniu, najchętniej by biegała po ogrodzie lub towarzyszyła przy nodze. To naprawdę kochana suka i modlę się o dom dla niej, dobry dom.

Posted

jakoś sprawdzimy;).
Czy z nowego domku suczki coś słychać?
Jak tam nasz ostatni maluch się czuje na tymczasie?

Berta coraz bardziej się zadamawia, niedobrze:shake:.
Planuję jej sterylkę.

Posted

o maluch ma towarzystwo, to pies czy suka? Żeby nam się rozmnażać nie zaczęła?

Mam nadzieję, że dziewczynki się rozkręcą i na kolejnych fotkach będą radośniejsze.

Kasia masz umowy?

To super, że wszystkie maluchy mają już domki. Mam nadzieję, że będą kochane i rozpieszczane. GameBoy jestem Ci bardzo wdzięczna za pomoc. Dzięki Tobie maluchy tak szybko trafiły do domków i mają szansę na normalne życie.

Posted

mam umowy ale nie wysle w tym tyg - nie dam rady
to jest suka ten owczar

one byly troche dzikawe i strasznie bojazliwe, miejmy nadzieje, ze im to szybko minie

• 1 month later...
Posted

GameBoy napisał(a):
nie ukrywam, ze mnie tez, jakies takie one z owczarkiem mieszane

Ciekawa jestem jak bedzie wygladac jak dorosnie:loveu:

Ciotka wykupilas se ten abonament?? Oplaca sie czy raczej nie warto inwestowac??:cool3:

Posted

GameBoy napisał(a):
wykupilam bo mialam non stop przepelniona skrzynke i nic nie moglam znalezc
glownie w tym celu to zrobilam
50 zl nie majatek a kilka bonusow jest

Planowalam kupic ale jakos tak sie nie zebralo:roll:
Jak mi sie skrzynka znowu zapcha ( ciagle mam 99% zapeniona) to kupie:evil_lol: