czia Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Dobrze, że jest kontakt z nowymi domkami i możemy obserwować jak maluchy rosną. Samba- ładnie. Jeszcze trochę smutna i zagubiona, biedactwo, ale już niedługo, mam nadzieję, oczy będą się śmiały.:loveu: W takim razie Berta będzie do 8 tyg. u mnie i kiedy skończy karmić maluchy, ją ciachnę. Wtedy pojedzie do domku. Mam nadzieję.:shake::-( Inaczej schron. Dłużej jej nie będę mogła trzymać. Już i tak sytuacja i atmosfera jest bardzo napięta. Mój 16 letni syn musi zostać w domu i nie jedzie z nami na pierwsze od 5 lat wczasy.:oops: Nie znalazłam nikogo do opieki nad zwierzyńcem. A domków brak..... GB jeśli nie ten - to inny, puść wicici proszę.:loveu: Quote
GameBoy Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 zaraz pozmieniam fotki w ogloszeniach :p Quote
czia Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Dwie dziewczynki czekają jeszcze na swoje domki, Berta też.:placz: Quote
GameBoy Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 jutro wracaja corki tej Pani, zainteresowanej Berta, mam nadzieje, ze sie odezwie Quote
furciaczek Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 GameBoy napisał(a):jutro wracaja corki tej Pani, zainteresowanej Berta, mam nadzieje, ze sie odezwie Trzymam kciuki:loveu: Quote
GameBoy Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 tamte maluchy byly bardziej korsiakowate, szczegolnie pies, te sa bardziej mieszane ale domkow szukamy :loveu: jedni ludzie sa na 100% zainteresowani Quote
czia Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 GB w Tobie nadzieja Berty, tu nikt się nią nie interesuje, a ona jest taka kochana. Coraz weselsza i nabiera ochoty do zabawy. Dziś z dziećmi swoimi tak się ładnie bawiła, podawała im zabawki gumowe do gryzienia i sznury. Czekam z niecierpliwością na decyzję. Quote
GameBoy Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 dzwonil facet zainteresowany adopcja Berty, niewiele zrozumialam z calej rozmowy, on jechal autem ja tez i nic nie bylo slychac wiem tyle, ze chce zobaczyc Berte na zywo - zadzwoni jak bedzie w okolicach gorzowa i prosil, zeby go umowic z Twoim synem Aga, tak, zeby mogl poznac Berte Quote
vena&vivi Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Super, że ktoś sie nią interesuje, napewno znajdzie sie dobry i odpowiedzialny domek :) Quote
furciaczek Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 vena&vivi napisał(a):Super, że ktoś sie nią interesuje, napewno znajdzie sie dobry i odpowiedzialny domek :) Musi sie znalesc... Quote
GameBoy Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 furciaczek napisał(a):Musi sie znalesc... oby oby - ta babka z Wawy milczy :shake: plusem jest to, ze mam dom dla obu szczeniakow Quote
GameBoy Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 jeden dom zrezygowal ze szczeniaka, nie chca tyle czekac :shake: Quote
furciaczek Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 GameBoy napisał(a):jeden dom zrezygowal ze szczeniaka, nie chca tyle czekac :shake: szkoda noo:shake: Quote
czia Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 już jestem, szkoda, że się rozmyślila, ale widocznie to nie był ten domek. Jeśli ktoś jest na prawdę zainteresowany to czeka, albo przyjeżdża po psiaka.:cool3: Ja jechałam po swojego 600 km. Dwie małe dziewczynki czekają i duża też, nikt z synem się nie kontaktował. szkoda, bo czas ucieka i chyba wrócą wszystkie do schroniska! Ja już dłużej ich trzymać nie mogę, dom jest zdewastowany i mąż ma dość mojego wolontariatu. Finanse się skończyły! A pomocy od miejscowych działaczy-zero!. Quote
Ask@ Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Oj nie dobrze nie dobrze!!!!!!!!! Szkoda i mamy i maluszków ;( Oby jak naj szybciej ktoś się odpowiedni odezwał trzymam kciuki!!!!! Quote
furciaczek Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Kurcze co ja sobie ubzduralam ze wszystkie maluchy maja juz domy:shake::oops: Quote
GameBoy Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 moge wziac oba maluchy ale ktos je musi do mnie dostarczyc - niestety dla obu mam domy Quote
czia Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 to nie niestety tylko super, ale ja ich nie mogę dowieźć. Mogę kogoś poprosić ale koszty paliwa- to 400 zł. od nas do Warszawy.:oops: Zaraz wpiszę się na dogo transport i na miau. Pytać? Weźmiesz dwie maluchy:roll: Zostaje Berta, szkoda jej oddawać do schronu, ale nie będę miała wyjścia!:-( Quote
GameBoy Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 ja przy hexie nie pomoge domem w kwestii Berty, nie ma szans sa wakacje i DT jest jak na lekarstwo Quote
czia Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 dopóki są maluchy. Potem jej pobyt będzie pod znakiem zapytania, nie będę miała pretekstu dla męża. Może do końca miesiąca go ubłagam.:shake: Quote
GameBoy Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 sa u mnie dwie dziewczyny, śliczne choc zdecydowanie bardze w typie niz tamte i troche za chude jak na moj gust ale super wesolutkie, merdajace jutro wet Quote
Recommended Posts