Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

daj na jamnisie prosze
jezeli ktos nie ma tymczasow na glowie i potrzebujacych psow to prosze o pomoc
tak to nie, choc bardzo bardzo dziekuje za checi i zainteresowanie:Rose::Rose::Rose:

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
super wiesci,ze mama ma domek!!!

piszac suka mialam na mysli, ta malutka, ktora jest u mnie
pierwszy raz osoba dzwoniaca zapytala "czy umowa adopcyjna nie zakazuje katracji suki? bo ja chce wykatrowac" szczeka mi opadla

co do mamy - Pani chcaca ja adoptowac jest na tak, ale lipca wracaja z kolonii jej corki i chce ta decyzje podjac z nimi

Posted

super wieści od rana, jak dobrze, że malutka ma domek. Mam nadzieję, ze chłopak też szybko zostanie wybrany i pokochany.:multi:

A na decyzję co do Berty czekam z sercem na ramieniu. Tak bardzo chciałabym żeby ta sunia znalazła swoje miejsce w kochającej rodzinie.:loveu:

Posted

Corsa jest juz w swoim domu, dzis pojechala, mieszka w Zalesiu pod Wawa, warunki mieszkaniowe super, ludzie odpowiedzialni, zorientowani

Maly jedzie jutro do Tczewa, jego Pan po niego przyjezdza, dzis Itske sprawdzala dom, wszystko jest ok

obie Rodziny zwrocily w pelni koszty weterynaryjne plus po 20 zl na schron

Posted

To super wieści, mam nadzieję, że maluchom będzie dobrze w nowych domkach. Może kiedyś fotki jakieś dostaniemy:roll:.

Ja wczoraj też wydałam psa. Małżeństwo mieszka u nas w mieście więc maluch pod moją kontrolą.

Zostały mi jeszcze dwie suczki. Siostrzyczki.
No i mamusia, bo nie wiadomo, czy dzieciom tej Pani, Berta się spodoba.

Posted

załuję,ze nie wzielam wszystkich maluchow, co prawda dom caly okooopany i pogryziony ale odzew baaardzo duzy

foty odemnie z domu za jakies 2 godz Wam pokaze - nie napisze kto mi zezarl kabel do zrzucania :evil_lol: z nowego tez beda i jednego i drugiego

Aga dzis wieczorem wysylam Ci umowy

Posted

fotki super, to z dwoma chłopakami na śpiąco naj.....:lol:

Nic starconego, jak będzie jechała Berta - jeśli się domek zdecyduje, to możemy od razu Tobie podrzucić dwie suczki:roll:.

Mam nadzieję, że dalej popilotujesz adopcję Berty i pomożesz mi znaleźć dla niej dom, pliss....:placz:

Posted

pewnie tak, jeśli Berta będzie zaakceptowana to kolażanka ma ją od razu transportować, wtedy może przywieźć i dwie suczki, które zostały. Jeśli się zgodzisz:roll:

Natomiast jeśli to kwestia tylko 1 malucha to trzeba czekać na okazję, bo tamten transport kosztował mnie ponad 400 zł.:oops:, a mam tyle tymczasów plus jeszcze kocich do wykarmienia, wyleczenia i zaszczepienia, że nie wydalam finansowo.:shake:

Jeszcze jeden problem - Berty nie wysterylizują przed upływem 8 tyg. po porodzie i zasuszeniu sutków- wczoraj tak powiedziała lekarka. Więc jeśli nowy domek się zdecyduje przed tym terminem, to będą musieli sami ją wysterylizować! Chciałabym to później sprawdzić. Niestety zależy mi na jak najszybszym wydaniu suki, powody znasz:-(.