demi Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 dziękujemy bardzo:multi: jak da sobie buziaka dać to nie ma problemu:cool3: narazie sie do nas przekonuje! Oby jak najszybciej:loveu: Quote
demi Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 kochani, narazie wstrzymujemy wpłaty! Z tego co pamietam to agusiazet opłaciła Reksiowi dzien hoteliku, ale jeszcze nie zajrzałam na konto- dam znać! Dzis dzwoniła babeczka ws Reksia, mówi, ze bierze nie ważne po jakich przejsciach... nie bede teraz już wiecej pisać, bo musze lecieć! Najpierw z MAxi do weta, potem z moim burakiem i ide srawdzic chałupke dla Reksika, wiec trzymajcie kciuki! Dam znać:multi: Quote
agusiazet Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 No, no, ale wieści, a ja przelałam dla Reksia 5 dych:) Quote
demi Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 już nie wiem gdzie ręce dosłownie wsadzic...:placz: tyle roboty, ze koszmar, a do tego mi praca dochodzi:lol: Słuchajcie, koleżanka z TOZ była na wizycie przedadopcyjnej... IDEALNY DOM DLA REKSIA !!! Będzie miał tam spokój, ciszę, miłość i mnóstwo zainteresowania! Właśnie wykładamy 100zł na jego jutrzejszy przejazd i dokładke do hotelu- ale co było warto? chyba nie musze odpowiadać, każde pieniądze dla takiego zakończenia:loveu::loveu::loveu: Quote
demi Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 kochani kurcze mówiłam, zeby wpłaty wstrzymać... Kurcze nie chcę aż tak z was wyciągać, skoro coś tam w kieszeni mam... oczywiscie nie powiem, ze mi na inne sie nie przyda z moich wątków, ale to dla Reksia były pieniążki;) wiec mogę je odesłać jeśli ktoś sobie zarzyczy, chyba, ze na hotelik Kamieńcowego psiaka bedziemy zbierać? co wy na to? Ja postawiłam puszkę u siebie w sklepie, wiec jakiś grosik dodatkowy zawsze bedzie. przepraszam, ze taki chaos, ale dopiero do domu wróciłam, wszytsko osrane, a raniutko musze kotkę na pkp zawieźć... no masa roboty:shake: jutro jeśli tylki bede w stanie, a napewno bede to napisze wszytsko spokojnie, plus zdjecia dorzuce Reksia z nowego domu! Chciałam bardzo podziekować wszytskim kibicujacym, a zwłaszcza xmartix za ogłoszenia- bo to właśnie dzieki jej ogłoszeniom znalazł sie supereśny domek:loveu: buziaki dla wszytskich!:loveu: Quote
agusiazet Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Pieniążki ode mnie możesz spokojnie wykorzystać na inne pieski np. na Maksiulę w ciąży! Quote
Poker Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 dopiero teraz wpadł mi w oko ten wątek i bardzo się cieszę,że wasze działania przyniosły domek Reksiowi :multi:.Gratuluję dziewczyny :loveu: Quote
demi Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 agusiazet wszytko na stronie podam w wolnej chwili i sie rozliczę co do grosza, zeby nie było, ze pieniążki uciekały jakimś cudem;) wiec spokojnie! A jak Pokerku, dla tych buraków spalic bym sie dała:evil_lol: Quote
demi Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 niestety MAxi sie kroi kolejna operacja:placz: ale jak bede wszytsko na 100% wiedzieć bede pisać, gdzie trzeba;) Quote
demi Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 no wiec już pokazuje zdjecia Reksiczka z wczoraj! Zdjecia z hotelu do nowego domku:loveu: Bał się tragicznie, ale warto bylo sie postresować;) tu masz tozowy facet z Reksikiem, zakumplowali sie od razu- nie wpominając o tym, ze Reksio podczas głasiania caly sie trzasł....:roll: tu nasz przystojniak w samochodzie z cioteczką:razz: ha, a zobaczcie jaki tu z niego przystojniak:loveu::loveu::loveu: a taki biedulek zestresowany był:shake: teraz coś o domku. Domek ma spokojny, babcia, który cały czas siedzi w domku i jej córka w średnim wieku. nie przelewa im się, ale psa zawsze miały. chciały najwiekszą biedulke, to wybrały:loveu: Quote
agusiazet Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Reks, teraz już tylko szczęśliwe życie Cię czeka!!! Quote
demi Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 za tydzien pojade go zaszczepic, bo nie chcę żeby dodatkowo sie musiał po wetach stresować. wiec zobaczymy co tam słychować:loveu: Quote
mawin Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 REWELACJA !!!! temu biedakowi to się należy po tym co przeszedł najkochańszy domek pod słońcem i mam nadzieję, że taki jest jego nowy domek. Quote
Poker Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 oby się tylko wszystko szczęśliwie ułożyło.Pies nie musi mieć luksusów.Byle miłość miał i jakieś papu. Quote
HebaNova Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 trzymam kciuki żeby mu sie spodobało w babińcu :loveu: Quote
xmartix Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 a to jego ostatnie zdjęcie jest rewelacyjne :lol::lol::loveu::loveu::loveu: Quote
xmartix Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 a można jakieś zdjęcia z nowego domku Reksia??? Quote
demi Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 chwilka moment;) za kilka dni jade go zaszczepic to wszytsko bedzie i sie tu pokażemy:loveu: Quote
demi Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Słuchajcie Kochani, muszę się rozliczyc, bo troszke czasu minęło...:oops: wpłaciła agusia zet na hotelik dla Reksiczka 50zł- dogadałyśmy sie, ze mogę je przeznaczyc na Maxie. Ciekawe ile sobie z Rzeszowa wet za usg policzy:lol: ale nic, zobaczymy co bedzie dalej. Napewno poinformuje na co poszły te pieniążki;) co by nie zginęły;) wpłaciła również Joanna Oledzka- 25 zł- kto to, przyznawać się:razz: bo za Reksia już sie rozliczyłam z hotelikiem, prawie 3 stówy:lol: ale nie ma co biedakowi żałować. Mogę odesłać, badz opłacić leki dla Pumy, bo tu mam dług po same uszy:lol: Quote
Recommended Posts