Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziękujemy bardzo:multi:

jak da sobie buziaka dać to nie ma problemu:cool3:
narazie sie do nas przekonuje! Oby jak najszybciej:loveu:

Posted

kochani, narazie wstrzymujemy wpłaty!
Z tego co pamietam to agusiazet opłaciła Reksiowi dzien hoteliku, ale jeszcze nie zajrzałam na konto- dam znać!

Dzis dzwoniła babeczka ws Reksia, mówi, ze bierze nie ważne po jakich przejsciach... nie bede teraz już wiecej pisać, bo musze lecieć!

Najpierw z MAxi do weta, potem z moim burakiem i ide srawdzic chałupke dla Reksika, wiec trzymajcie kciuki! Dam znać:multi:

Posted

już nie wiem gdzie ręce dosłownie wsadzic...:placz:
tyle roboty, ze koszmar, a do tego mi praca dochodzi:lol:

Słuchajcie, koleżanka z TOZ była na wizycie przedadopcyjnej...

IDEALNY DOM DLA REKSIA !!!
Będzie miał tam spokój, ciszę, miłość i mnóstwo zainteresowania!
Właśnie wykładamy 100zł na jego jutrzejszy przejazd i dokładke do hotelu- ale co było warto? chyba nie musze odpowiadać, każde pieniądze dla takiego zakończenia:loveu::loveu::loveu:

Posted

kochani kurcze mówiłam, zeby wpłaty wstrzymać...
Kurcze nie chcę aż tak z was wyciągać, skoro coś tam w kieszeni mam...
oczywiscie nie powiem, ze mi na inne sie nie przyda z moich wątków, ale to dla Reksia były pieniążki;)
wiec mogę je odesłać jeśli ktoś sobie zarzyczy, chyba, ze na hotelik Kamieńcowego psiaka bedziemy zbierać? co wy na to?
Ja postawiłam puszkę u siebie w sklepie, wiec jakiś grosik dodatkowy zawsze bedzie.

przepraszam, ze taki chaos, ale dopiero do domu wróciłam, wszytsko osrane, a raniutko musze kotkę na pkp zawieźć... no masa roboty:shake:

jutro jeśli tylki bede w stanie, a napewno bede to napisze wszytsko spokojnie, plus zdjecia dorzuce Reksia z nowego domu!

Chciałam bardzo podziekować wszytskim kibicujacym, a zwłaszcza xmartix za ogłoszenia- bo to właśnie dzieki jej ogłoszeniom znalazł sie supereśny domek:loveu:

buziaki dla wszytskich!:loveu:

Posted

dopiero teraz wpadł mi w oko ten wątek i bardzo się cieszę,że wasze działania przyniosły domek Reksiowi :multi:.Gratuluję dziewczyny :loveu:

Posted

agusiazet wszytko na stronie podam w wolnej chwili i sie rozliczę co do grosza, zeby nie było, ze pieniążki uciekały jakimś cudem;) wiec spokojnie!

A jak Pokerku, dla tych buraków spalic bym sie dała:evil_lol:

Posted

no wiec już pokazuje zdjecia Reksiczka z wczoraj!

Zdjecia z hotelu do nowego domku:loveu:
Bał się tragicznie, ale warto bylo sie postresować;)

tu masz tozowy facet z Reksikiem, zakumplowali sie od razu- nie wpominając o tym, ze Reksio podczas głasiania caly sie trzasł....:roll:

tu nasz przystojniak w samochodzie z cioteczką:razz:

ha, a zobaczcie jaki tu z niego przystojniak:loveu::loveu::loveu:

a taki biedulek zestresowany był:shake:

teraz coś o domku.
Domek ma spokojny, babcia, który cały czas siedzi w domku i jej córka w średnim wieku. nie przelewa im się, ale psa zawsze miały. chciały najwiekszą biedulke, to wybrały:loveu:

Posted

za tydzien pojade go zaszczepic, bo nie chcę żeby dodatkowo sie musiał po wetach stresować. wiec zobaczymy co tam słychować:loveu:

Posted

REWELACJA !!!! temu biedakowi to się należy po tym co przeszedł najkochańszy domek pod słońcem i mam nadzieję, że taki jest jego nowy domek.

• 2 weeks later...
Posted

Słuchajcie Kochani, muszę się rozliczyc, bo troszke czasu minęło...:oops:

wpłaciła agusia zet na hotelik dla Reksiczka 50zł- dogadałyśmy sie, ze mogę je przeznaczyc na Maxie. Ciekawe ile sobie z Rzeszowa wet za usg policzy:lol: ale nic, zobaczymy co bedzie dalej. Napewno poinformuje na co poszły te pieniążki;) co by nie zginęły;)

wpłaciła również Joanna Oledzka- 25 zł- kto to, przyznawać się:razz: bo za Reksia już sie rozliczyłam z hotelikiem, prawie 3 stówy:lol: ale nie ma co biedakowi żałować. Mogę odesłać, badz opłacić leki dla Pumy, bo tu mam dług po same uszy:lol: