hop! Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='koci-świat']Hmmmm, nie powiem żeby to wyglądało na świetny domek.....:razz: Pan z pieskiem-samcem i chce młodą, niesterylizowaną suczkę, rasową lub pseudorasową. Powiem uczciwie-trzymałabym się od niego z daleko i jeszcze ostrzegła innych. Pogódka, koci-świat ma rację. Koniecznie wpisz faceta na CZARNE KWIATKI: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=24905 Powinnaś podać imię, pierwszą literę nazwiska, miasto, numery telefonów - komórka bez trzech ostatnich cyfr i niepełny stacjonarny, a więcej danych dla zainteresowanych na PW. Quote
astra Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Bardzo bardzo się cieszę że Brucio znalazł domek :-) Quote
Zmysł Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Zapraszam na bazarek z zegarkami http://www.dogomania.pl/forum/showth...9#post10589199 Quote
Pogódka Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 myślicie, że az tak drastycznie?bo ja przepraszam nie... skoro człowiek mieszka koło mnie i mówi, że chcę towarzyszkę dla młodego psa i może kiedyś raz szczeniaki, to myślę, że to nie jest nic złego, wiem, może mnie nie zrozumiecie, ale ja tak nie uważam, .Człowiek mieszka niedaleko mnie i mówi, że moge kiedy chce odwiedzac, ale , że ma psa młodego i chce dla niego towarzyszki, bo zobaczył moje ogłoszenie, i że chce pomóc, a szczeniaki po rodzinie odda? to prosty facet,,starszy może ok.70 lat, chętny, żeby go odwiedzac codziennie, nie sądzę, zeby specjalnie chciał krzywde, więc te czarne kwiatki chyba nie sa potrzebne tym bardziej, że moje miasto jest małe, a on już zaprasza, żeby zob,.w jakich warunkach pies będzie, więc nie osadzajmy zawczasu... Quote
Pogódka Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 i jeszcze jedno to starsza osoba, zreszta dwukrotnoie rozmawiałam z nią przez telefon, z własnej oceny sądzę, ze nie złe zamiary, ale chęc dania domu psu były głównym powodem telefonu...po prostu ma psa młodego, więc chciał sunie, żeby się pobawiły jako towarzysze a nie jako wylęgarnia młodych, i jak już mówiłam mieszkam niedaleko więc oko byłoby otwarte Quote
Zmysł Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Zmysł napisał(a):Można zmienić tytuł wątku i go przenieść;) Prawda????;););) Quote
Recommended Posts