Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Drogie cioteczki, teraz z kolei ja prosze Was o pomoc - przepraszam za offa

Znalazlam psa w centrum Warszawy, na razie jest bezpieczny, jest szansa ze za tydzien moglby pojechac do hoteliku pod Warszawe, czy mozecie w jakis sposob pomoc?
Chociaz 5-10 zl, kazda zlotowka na wage zlota :oops:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/znajdek-szuka-domu-warszawa-plac-zawiszy-znaleziono-blakajacego-sie-psa-138496/#post12343665

I oczywiscie czekam caly czas na zdjecia Rumby z nowego domku:loveu:

Posted

Niestety jedna z moich suczek, Lola jest w ciężkim stanie, to chyba jej ostatnie dni.... Spędzam cały czas u weta na kroplówka. Przepraszam, nie mogę teraz zrobic zdjęc Rumbie. Lola to pies mojego życia, a właściwie więcej niz pies. Bez zbędnych patetyzmów zawdzięczam jej życie.

Posted

Donoszę, że moja mama poznała dzisiaj Rumbę :) Rumba przyjechała z pańciaą na bazarek na zakupy warzywno-mięsne. Mama stwierdziła, że Rumba jest śliczna i w ogóle... Potem pańcia z Rumbą odwiozły moją mamę do domu:p

Lola została uratowana... Chociaż wiem, że to jesj ostatni rok. Obiecuje na 100 proc zdjecia Rumby wzrobie w przyszłym tygodniu, bo teraz mam sterylkę kotów.

Posted

iwop napisał(a):
Donoszę, że moja mama poznała dzisiaj Rumbę :) Rumba przyjechała z pańciaą na bazarek na zakupy warzywno-mięsne. Mama stwierdziła, że Rumba jest śliczna i w ogóle... Potem pańcia z Rumbą odwiozły moją mamę do domu:p

Lola została uratowana... Chociaż wiem, że to jesj ostatni rok. Obiecuje na 100 proc zdjecia Rumby wzrobie w przyszłym tygodniu, bo teraz mam sterylkę kotów.

Bardzo sie ciesze, ze z Lola już jest lepiej. I oczywiście, ze Rumbusia tez :)

• 1 month later...
Posted

oj, wiem że nawaliłam, ale w sobotę dopiero wyszłam ze szpitala... Jestem trochę słabowita po operacji, ale w przyszłym tygodniu zrobię zdjęcia na 100 %:oops:

Posted

iwop napisał(a):
oj, wiem że nawaliłam, ale w sobotę dopiero wyszłam ze szpitala... Jestem trochę słabowita po operacji, ale w przyszłym tygodniu zrobię zdjęcia na 100 %:oops:

ojej, mam nadzieję, że to nie było nic poważnego...
dużo zdrówka :happy1:

• 3 weeks later...
Posted

Otóż nakłamałam... Rumba wcale nie nazywa się Perełka (jak zmarła suczka ) ale Kama :)

Ta wasza Rumbusia- Kamusia to niezłe ziólko! :mad: Obwarszała mnie i obszczekała - widocznie do gustu jej nie przypadłam ... Jest sliczna, błyszcząca. Zrobiła się bardzo pobożna :evil_lol: bo panci nawet do kościoła samej nie pozwala iść tak się wydziera :megagrin: no i chyba skąpa bo obserwowała każdy mój łyk herbaty...

Poważnie mówiąc - Rumba ma tak jak w psim raju. Chodzi na spacerki z syynem pani i śpi w jego łóżku... Ma swój ulubiony fotelik i pewnie dlatego taka zła była, bo na nim siedziałam... W ogóle jest prawdziwa dama bo uwielbia jazdę samochodem. Przez peweien czas była niejadkiem i trzeba było karmić ją z ręki, ale teraz jest OK :) Naprawde uważam, że lepiej trafic nie mogła, chociaż jest nieco rozpuszczona i wpatrzona w swoją pańcie jak w obrazek. Niestety bardzo sie bała aparatu :razz:

Zaraz wkleję zdjęcia i krótki filmik ślicznej suczeńki :)