lidka_park Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Sunia wczoraj pierwszy raz odkąd jest w schronisku wyszła na spacer. Na początku była zdezorientowana, jednak po czasie ułożyła sie wygodnie w trawce i domagała się głaskania po brzuszku. Niesamowita z niej pieszczocha Sunia jest młoda, ma ok.3 lat. Utkwiło mi w pamięci jej spojrzenie... Tak bardzo mi się przypatrywała... Miałam momentami wrażenie, że przeszywa mnie wzrokiem... Quote
Aga_Mazury Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Moja Królewna maleńka nadal w schronisku smutnie patrzy zza krat :( Quote
Maszaberla Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Moze bedzie jakas mala szansa dla Rumbiczki;) Quote
Aga_Mazury Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Nawet nie mała :loveu: dziękujemy :Rose: Quote
Maszaberla Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Piekna Gwiazdeczka, mam nadzieje ze moze znajdzie dom :oops: Quote
Maszaberla Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Czekam z niecierpliwoscia na info czy Rumba znalazla domek - zaprezentowala sie w TV wspaniale Jaka to piekna psina ! :loveu: Quote
Aga_Mazury Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Maszaberla napisał(a):Czekam z niecierpliwoscia na info czy Rumba znalazla domek - zaprezentowala sie w TV wspaniale Jaka to piekna psina ! :loveu: Wyszła przecudnie :loveu: aż łezka mi się zkręciła w oku jak ją zobaczyłam... moją Ślicznotkę... Zgłosiło się kilka domków zainteresowanych... będziemy z nimi rozmawiać i ..... trzymajcie kciuki... Maszaberla dziękuję za szansę dla mojej maleńkiej :loveu: Quote
Aga_Mazury Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Dzięki programowi zgłosiło się 5 poważnie zainteresowanych domków :) Domki wszystkie wydają się super :) Mam nadzieję, że uda nam się wybrać najwspanialszy dom dla Księżniczki Naszej. Maszarbela dziękujemy :Rose: Kris dziękujemy :Rose: Quote
lidka_park Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 szukamy wolontariuszy do wizyt przedadopcyjnych w: - Nieckach k. Białegostoku - Poznaniu - Inowrocławiu - Lublinie - Ostrowcu Quote
Maszaberla Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 lidka_park napisał(a):szukamy wolontariuszy do wizyt przedadopcyjnych w: - Nieckach k. Białegostoku - Poznaniu - Inowrocławiu - Lublinie - Ostrowcu Łau ;) ale Rumba cieszy sie zainteresowaniem - moze jakis domek namowic na wziecie Uno? :hmmmm: Quote
iwop Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 zgłaszam sie na wątek. Pisałam juz na privie, że wizyta przedadopcyjna w Ostrowcu nie jest właściwie konieczna. Pani, która chce zaadoptować Rumbę to przyjaciółka mojej rodziny od zawsze. Jej suczka Perełka była traktowana jak członek rodziny i Rumba znalazłaby w Ostrowcu prawdziwy dom. Wizyty poadopcyjne ze zdjęciami z mojej strony byłyby równiez zapewnione... Decyzja należy więc do was :p Quote
Aga_Mazury Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 iwop-ku pięknie dziękujemy :Rose: Twoje poręczenie jest dla nas BARDZO WAŻNE i te wizyty obiecane poadopcyjne ze zdjęciami mojej Księzniczki.... nie powiem, ale ... być może będą przeważające :) bo jak widzisz musimy wybrać z 5 domków... kto by pomyślał... tyle lat siedziała w schronie i nikt jej nie widział :-( Quote
iwop Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Pani Celina się popłakała oglądając Rumbe, bo tak przypomina jej Perełkę...:oops: Quote
Maszaberla Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Bardzo sie ciesze ze Rumbie sie udalo :loveu: Quote
Maszaberla Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Rumbeczko, malenstwo - trzymamy kciuki :kciuki: Quote
lidka_park Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Udało się :multi: Rumba od wczoraj mieszka w swoim nowym domku w Ostrowcu Nasza gwiazda mieszka w domku z ogrodem u pani Cecylii. Z tego co mówiła p. Cecylia, sunia całą noc chodziła po domku i piszczała. Nie mogła sobie znaleść miejsca. Rano została wykąpana i dostała całą mase smokołyków, po czym ułozyła się wygodnie na kanapie i spała spokojnie pół dnia. Mam nadzieje, że dzisiejsza noc bedzie już spokojniejsza dla naszej Rumby. Iwop, czy mozemy liczyc na jakies foteczki ??? :razz: Quote
iwop Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Oczywiście, że ją odwiedze, ale dopiero w przyszłym tygodniu ;) Quote
Maszaberla Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Bardzo bardzo sie ciesze - czekam z niecierpliwoscia na zdjecia Powodzenia malenka :loveu: Quote
iwop Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Miałam dzisiaj zrobic zdjęcia, ale pani Rumby się rozchorowała i umówiłam się na czwartek... Rumba czuje sie dobrze, chociaz podobno nie chciała jeść bo była strasznie zarobaczona... Quote
Recommended Posts