Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sunia wczoraj pierwszy raz odkąd jest w schronisku wyszła na spacer. Na początku była zdezorientowana, jednak po czasie ułożyła sie wygodnie w trawce i domagała się głaskania po brzuszku. Niesamowita z niej pieszczocha Sunia jest młoda, ma ok.3 lat.

Utkwiło mi w pamięci jej spojrzenie... Tak bardzo mi się przypatrywała... Miałam momentami wrażenie, że przeszywa mnie wzrokiem...

• 2 months later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...
Posted

Maszaberla napisał(a):
Czekam z niecierpliwoscia na info czy Rumba znalazla domek - zaprezentowala sie w TV wspaniale
Jaka to piekna psina ! :loveu:

Wyszła przecudnie :loveu: aż łezka mi się zkręciła w oku jak ją zobaczyłam... moją Ślicznotkę...

Zgłosiło się kilka domków zainteresowanych... będziemy z nimi rozmawiać i ..... trzymajcie kciuki...

Maszaberla dziękuję za szansę dla mojej maleńkiej :loveu:

Posted

Dzięki programowi zgłosiło się 5 poważnie zainteresowanych domków :) Domki wszystkie wydają się super :) Mam nadzieję, że uda nam się wybrać najwspanialszy dom dla Księżniczki Naszej.

Maszarbela dziękujemy :Rose: Kris dziękujemy :Rose:

Posted

lidka_park napisał(a):
szukamy wolontariuszy do wizyt przedadopcyjnych w:
- Nieckach k. Białegostoku
- Poznaniu
- Inowrocławiu
- Lublinie
- Ostrowcu

Łau ;) ale Rumba cieszy sie zainteresowaniem - moze jakis domek namowic na wziecie Uno? :hmmmm:

Posted

zgłaszam sie na wątek. Pisałam juz na privie, że wizyta przedadopcyjna w Ostrowcu nie jest właściwie konieczna. Pani, która chce zaadoptować Rumbę to przyjaciółka mojej rodziny od zawsze. Jej suczka Perełka była traktowana jak członek rodziny i Rumba znalazłaby w Ostrowcu prawdziwy dom. Wizyty poadopcyjne ze zdjęciami z mojej strony byłyby równiez zapewnione...
Decyzja należy więc do was :p

Posted

iwop-ku pięknie dziękujemy :Rose:

Twoje poręczenie jest dla nas BARDZO WAŻNE i te wizyty obiecane poadopcyjne ze zdjęciami mojej Księzniczki.... nie powiem, ale ... być może będą przeważające :)

bo jak widzisz musimy wybrać z 5 domków... kto by pomyślał... tyle lat siedziała w schronie i nikt jej nie widział :-(

Posted

Udało się :multi:
Rumba od wczoraj mieszka w swoim nowym domku w Ostrowcu
Nasza gwiazda mieszka w domku z ogrodem u pani Cecylii. Z tego co mówiła p. Cecylia, sunia całą noc chodziła po domku i piszczała. Nie mogła sobie znaleść miejsca. Rano została wykąpana i dostała całą mase smokołyków, po czym ułozyła się wygodnie na kanapie i spała spokojnie pół dnia. Mam nadzieje, że dzisiejsza noc bedzie już spokojniejsza dla naszej Rumby.

Iwop, czy mozemy liczyc na jakies foteczki ??? :razz:

Posted

Miałam dzisiaj zrobic zdjęcia, ale pani Rumby się rozchorowała i umówiłam się na czwartek...

Rumba czuje sie dobrze, chociaz podobno nie chciała jeść bo była strasznie zarobaczona...