maarit Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 No czegóż człowiek może więcej oczekiwać od Przyjaciela???? Przecież te "zakochane" w człowieku oczy mówią wszystko... Quote
dorcass Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 nikt nie zaglada do Brokacika:( u mnie ma caly czas allegro ale jakos nikt sie nim nie interesuje:( Quote
dorcass Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 nie wiem... wiecej ogloszen i czekac ja mu robie tylko allegro ... chwilowo nie daje rady wiecej Quote
lidka_park Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 Nikt nie interesuje sie naszym cudakiem :( Brokat uwielbia spacery z młodszymi wolontariuszkami. gdy tylko wyciągają smakołyki, to Brokat siada i grzecznie czeka na swoją porcję :) Quote
jolap. Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Ja protestuję :angryy:. To nie jest cudak, tylko przepiękny pies onko-podobny. Taki piękny, super przyjazny pies powinien przebierać w najlepszych domkach i zamieszkać w najnajnajlepszym. Buuuu ! Quote
maarit Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 jolap. napisał(a):Ja protestuję :angryy:. To nie jest cudak, tylko przepiękny pies onko-podobny. Taki piękny, super przyjazny pies powinien przebierać w najlepszych domkach i zamieszkać w najnajnajlepszym. Buuuu ! Joluś ja tez protestuję! jak to możliwe że domki go nie zauważają?:roll: Quote
lidka_park Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Brokat został wykastrowany i chyba Święta spędzi w swoim nowm domku... ;) Quote
dorcass Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 no w koncu, niech juz piekny Brokat do domu zmyka bo ile mozna czekac.... Quote
lidka_park Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 cioteczki i wujkowe, Brokat pojechał do swojego nowego domku w... Niemczech !!! :) Quote
dorcass Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 hurra:) w koncu i biedny Brokacik doczekal sie domku:) Quote
maarit Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Nie mogłam tu trafić ale takiej wiadomosci oczekiwłam :) Quote
lidka_park Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 dorcass napisał(a):i co z Brokacikiem jest juz w domku? Tak jest już w domku, cały czas czekam na zdjęcia i wieści od naszego przystojniaka Quote
Recommended Posts