lidka_park Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Brokacik tydzień temu pierwszy raz był na spacerze. Jak to bywa na pierwszych, był nieśmiały i zdezorientowany, a zarazem nie mógł sie nacieszyć widokiem zielonej trawki. Na pewno chłopak sie rozkręci ;) Pod koniec spaceru psiak poprostu mnie rozbroił... podobnie, jak kiedyś Funt... Ni stąd, ni zowąd przysiadł na tylnych łapkach, a przednie zarzucił na mnie... i jeszcze te spojrzenie... od razu się w nim zakochałam Brokat jest młodym psiakiem, ma ok. 2 lat. Do innych psiaków przyjaźnie merda ogonkiem, więc ma chyba pokojowe zamiary. Poza tym jest naprawde piękny. w szczególności urzekł mnie jego cudaczny ogon, zresztą sami zobaczcie, oto Brokat: Quote
Olusia Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Jeju jaki piękny :loveu: Tylko bez domku :placz: Zrobiłam banner dla wątku Brokacika ;) Quote
Anusia&Saba Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Podnoszę Brokacika ;) A co z nim? Znalazł już domek? Quote
lidka_park Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 niestety Brokat nadal wypatruje domku... Quote
maarit Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Brokaciku ale masz ładną kitkę:loveu: szukaj domku:Dog_run:!!! Quote
maarit Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Brokacik się przypomina, bo cichutko u niego.......... Quote
maarit Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Jaka cisza....... Czy on ma jakieś ogłoszenia? Czy już w domu???? Zapomniałam o nim- nie tylko ja zresztą:roll: Quote
lidka_park Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 niestety brak ogłoszeń i brak domku :( Quote
dorcass Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 moge mu zrobic allegro, tylko potrzebuje wiecej informacji i dane kontaktowe:loveu: Quote
lidka_park Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 dorcas, bardzo dziekuje za pomoc :Rose: co mozna powiedziec o naszym Brokaciku... Jest dość młodym pieskiem, ma 2-3 lata. Do ludzi nastawiony jest bardzo przyjaźnie, nawet na spacery chodzi z młodszymi wolontariuszami. Jest jedna wolontariuszka, która jest w nim zakochana po uszy :loveu: Jak tylko jest w schronisku, to zabiera Brokata na spacer, gdzie daje mu dużo smakołyków i nauczył go juz komendy "siad". Jest spokojny i bardzo kochany. Uwielbia sie przytulać i być głaskanym. Kontakt do mnie: lidka_park@wp.pl gg 5164890 Quote
dorcass Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 przepraszam ze sie nie odzywalam ale komp mi padl, dopiero go odebralam i nie ma polowy programow:( byla reinstalka bo dysk głowny kaput, w kazdym razie dzis postaram sie wystawic brokata, a potem wkleje linka do aukcji:loveu: Quote
dorcass Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 *Brokat* cudny onkowaty psiak Ostróda (579727111) - Aukcje internetowe Allegro inaczej nie potrafie, tekstu tez nie napisze, ale jak bedzie wiecej chetnych do ogloszen to zapraszamy:loveu::loveu::loveu: Quote
Evra Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Ładna aukcja, ale ja bym usunęła z tytułu "onkowaty" nie każdy wie co to oznacza i dziwnie się kojarzy, zwłaszcza, że psiak nie przypomina wcale owczarka niemieckiego. Można je zastąpić np. "łagodny". Quote
dorcass Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 zmienilam, on jest naprawde piękny:lol:, *Brokat* cudny łagodny psiak, psi ideał Ostróda (579727111) - Aukcje internetowe Allegro Quote
dorcass Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 dodalam go jeszcze na przygranij zwierzala i adopcje org ale tu czeka na akceptacje:roll: Quote
dorcass Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 ma juz allegro, kupie spa i przygarnij zwierzaka, zalogowalam sie na alegratce i tu tez mu zorbie oglosznie w wolnej chwili plus trzeba pomyslec o cafe animal, bo teraz duzo jest adopcji z tego forum Quote
Recommended Posts