Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Brokacik tydzień temu pierwszy raz był na spacerze. Jak to bywa na pierwszych, był nieśmiały i zdezorientowany, a zarazem nie mógł sie nacieszyć widokiem zielonej trawki. Na pewno chłopak sie rozkręci ;) Pod koniec spaceru psiak poprostu mnie rozbroił... podobnie, jak kiedyś Funt... Ni stąd, ni zowąd przysiadł na tylnych łapkach, a przednie zarzucił na mnie... i jeszcze te spojrzenie... od razu się w nim zakochałam
Brokat jest młodym psiakiem, ma ok. 2 lat. Do innych psiaków przyjaźnie merda ogonkiem, więc ma chyba pokojowe zamiary. Poza tym jest naprawde piękny. w szczególności urzekł mnie jego cudaczny ogon, zresztą sami zobaczcie, oto Brokat:

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

dorcas, bardzo dziekuje za pomoc :Rose:
co mozna powiedziec o naszym Brokaciku...
Jest dość młodym pieskiem, ma 2-3 lata. Do ludzi nastawiony jest bardzo przyjaźnie, nawet na spacery chodzi z młodszymi wolontariuszami. Jest jedna wolontariuszka, która jest w nim zakochana po uszy :loveu: Jak tylko jest w schronisku, to zabiera Brokata na spacer, gdzie daje mu dużo smakołyków i nauczył go juz komendy "siad". Jest spokojny i bardzo kochany. Uwielbia sie przytulać i być głaskanym.

Kontakt do mnie:
lidka_park@wp.pl
gg 5164890

Posted

przepraszam ze sie nie odzywalam ale komp mi padl, dopiero go odebralam i nie ma polowy programow:( byla reinstalka bo dysk głowny kaput, w kazdym razie dzis postaram sie wystawic brokata, a potem wkleje linka do aukcji:loveu:

Posted

Ładna aukcja, ale ja bym usunęła z tytułu "onkowaty" nie każdy wie co to oznacza i dziwnie się kojarzy, zwłaszcza, że psiak nie przypomina wcale owczarka niemieckiego. Można je zastąpić np. "łagodny".

Posted

ma juz allegro, kupie spa i przygarnij zwierzaka, zalogowalam sie na alegratce i tu tez mu zorbie oglosznie w wolnej chwili plus trzeba pomyslec o cafe animal, bo teraz duzo jest adopcji z tego forum