supergoga Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Pieknie Wam dziękuję - 5 minut temu dostałam wieść, że brązowa puchatka pojechała do domu. Została w klatrce sama jedna czarnulka, bardzo obrażona i niezadowolona, która w piątek z Tomo2 jedzie do Dzikusa. W czwartek chyba przyjedzie rano do mnie, żeby tak sama nie siedziała w klatce. Paweł powiedział, że jest wspaniała i bardzo kontaktowa. Quote
GameBoy Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 supergoga napisał(a):Pieknie Wam dziękuję - 5 minut temu dostałam wieść, że brązowa puchatka pojechała do domu. Została w klatrce sama jedna czarnulka, bardzo obrażona i niezadowolona, która w piątek z Tomo2 jedzie do Dzikusa. W czwartek chyba przyjedzie rano do mnie, żeby tak sama nie siedziała w klatce. Paweł powiedział, że jest wspaniała i bardzo kontaktowa. to ja gratuluje i trzymam kciuki za ostatniego maluszka znikam szukac dalej ;):evil_lol: Quote
dzikus Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Ostatni maluszek oczekiwany jest bardzo :) kompletujemy wyprawkę ;) Quote
GameBoy Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 dzikus napisał(a):Ostatni maluszek oczekiwany jest bardzo :) kompletujemy wyprawkę ;) dzikus maly jedzie do Ciebie na stale? Quote
dzikus Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 GameBoy napisał(a):dzikus maly jedzie do Ciebie na stale? GameBoy.. sunia jedzie do mnie na DT, jak wcześniej pisała Supergoga.. co z tego DT "wyjdzie" zobaczymy ... Quote
GameBoy Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 dzikus napisał(a):GameBoy.. sunia jedzie do mnie na DT, jak wcześniej pisała Supergoga.. co z tego DT "wyjdzie" zobaczymy ... przepraszam nie doczytalam ;) Quote
dzikus Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 GameBoy napisał(a):przepraszam nie doczytalam ;) NIe przepraszaj... watki na dogo pojawiają się, trwają, bądź są zakładane z "prędkością światła" mozna sie pogubić ;) Quote
supergoga Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Ja tak po cichu mam nadzieję, że mała sunia o imieniu SAGA (Dzikus - ładne imię) nie będzie za duzo się tułać po domkach - że może, ale ciiiii:oops: Quote
GameBoy Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 supergoga napisał(a):Ja tak po cichu mam nadzieję, że mała sunia o imieniu SAGA (Dzikus - ładne imię) nie będzie za duzo się tułać po domkach - że może, ale ciiiii:oops: to siedzimy cicho :evil_lol: Quote
dzikus Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 jeszcze tylko jeden dzień :cool3: no, ciekawe jak długo wytrzymacie tak w ciszy :evil_lol: Quote
GameBoy Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 dzikus napisał(a):jeszcze tylko jeden dzień :cool3: no, ciekawe jak długo wytrzymacie tak w ciszy :evil_lol: zdecydownie niedlugo :evil_lol: Quote
GameBoy Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 halbina napisał(a):ciiiiiiiiiiiiiiiiii... długo tak jeszcze mamy siedziec cicho???:cool1: Quote
GameBoy Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 halbina napisał(a)::hmmmm::niewiem::candle::helo::ices_bla::D widze, ze nie tylko mnie dusi :evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
supergoga Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 MNie juz udusiło. Mała Saga nie przyjechała dzisiaj - musiałam odebrać kontener na podróż, kupić karmę. A do tego po ustaleniach z Pawłem doszliśmy do wniosku, że lepiej nie zmieniać jej co kilka dni domów, bo ogłupieje. Tam gdzie jest jest bezpieczna, już się oswoiła z otoczeniem. Na kolejne godziny i noc - u mnie, z ryczącą suka za drzwiami (moją :roll:) - i znów stres. I podróz itp. Jutro sunia przyjedzie, wszystko ma gotowe, kontenerek wymoszczony, duży, będzie jej dobrze. I teraz ciiiiiiiiiiii:razz: Quote
GameBoy Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 supergoga napisał(a): I teraz ciiiiiiiiiiii:razz: omg wykonczysz mnie ciotka :evil_lol: Quote
dzikus Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Mi się wydawało, że lubicie sobie kobitki pogadać, a tu uparłyście się z tym ciiii .. no ja nie rozumiem .. :razz: Quote
GameBoy Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 dzikus napisał(a):Mi się wydawało, że lubicie sobie kobitki pogadać, a tu uparłyście się z tym ciiii .. no ja nie rozumiem .. :razz: :nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::Help_2: Quote
dzikus Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Już dobrze, nic nie mówię;) za to obiecuję jutro relację z pierwszych chwil Sagi u nas :) Quote
supergoga Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 A to fotki Sagi z pobytu u nas. Niestety trudno zrobić jej fotkę zwłaszcza telefonem (TZ zabrał aparat jak wyjechał). Ona się tak wszystkim ciekawi. Uspokaja sie na rękach. Co tam masz ciekawego, coś mi pachnie Quote
Marzena&Gusti Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Piękna jest!!!!!!!!!A tam bym jej nie oddała:D Quote
dzikus Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Cudna jest, po prostu cudna :loveu::loveu: Och, żeby już dojechali .... Quote
Recommended Posts