dzikus Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Dobrze, że maluchy już bezpieczne... oby jak najszybciej wszystkie znalazły domki. Reczywiście najmniejsze są te czarne sunie? No jeszcze tylko kilka dni .. :cool3: Quote
dzikus Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Ależ się musiałam wątku naszukać .. a tu przecież sunie domków szukają... Quote
supergoga Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 KOlejna sunia dzisiaj nopuściła przytulisko i pojechała do domku z ogrodem. Będzie dobrze. Po następną - mają przyjechać z celach poznawczych we wtorek. Może też pojedzie. Jesli więc Dzikusek nie zmienia zdania - to wsyztskie sunieczki bezpieczne. :multi: Chyba że wtorek nie wypali.:oops: Quote
dzikus Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 a dlaczego dzikus miałaby zdanie zmienić, się pytam, hę? ;) wiadomość cudowna :bigcool:oby wtorek okazał się szczęśliwy :kciuki: tylko proszę tej jednej jedynej przez przypadek nie wydać .. ;) Quote
supergoga Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Ta jedna zarezerwowana jest dla Ciebie. Quote
dzikus Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Supergoga dostalas wiadomosci na gg? bo pisalam, ale cos mi sie dzieje z gg.. wariacje konkretne :/ Quote
kama_i_ja Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Wyobraźcie sobie, ze ciocia TERAZ zdecydowała się na tego pieska. Kiedy on już w nowym domu:shake::shake: Fajnie, że udało Wam się je uratować. Moje uszanowanie. Quote
GameBoy Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 czyli wszystkie maluchy maja zapewnione miejscowki? Quote
dzikus Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 jeśli zostala "nasza" sunia to oprócz niej, jak napisała Supergoga, we wtorek podjadą zobaczyc ostatnią sunię, oby się zauroczyli :loveu: Quote
supergoga Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Dzikus, Twoja sunia czeka i w piątek pojedzie z Tomo2 do Ciebie. We wtorek będą oglądali ta brązowawą niecu szurpatą ślicznotkę. Oby sie spodobała. Quote
GameBoy Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 supergoga napisał(a):Dzikus, Twoja sunia czeka i w piątek pojedzie z Tomo2 do Ciebie. We wtorek będą oglądali ta brązowawą niecu szurpatą ślicznotkę. Oby sie spodobała. Gosia czy wszystkie maluchy bezpieczne? Quote
supergoga Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Jeśli we wtorek pójdzie psiak, to będą bezpieczne. Quote
GameBoy Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 supergoga napisał(a):Jeśli we wtorek pójdzie psiak, to będą bezpieczne. to jeszcze jutro tu lookne Quote
GameBoy Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 halbina napisał(a):i ja zajrzę! tez w tym samym celu :cool3: Quote
GameBoy Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 halbina napisał(a):;) :p :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tak wlasnie myslalam, chyba masz blizej :eviltong: Quote
GameBoy Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 halbina napisał(a)::oops: :roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Boze drogi chyba przestane na to dogo wchodzic w ogole bo jedno pisze a drugie robie ;):evil_lol: Quote
dzikus Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Jeśli rozmowa dotyczy wizyty u mnie to ja zapraszam serdecznie ;) Quote
supergoga Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Tak nie zapraszaj mocno, bo wiesz jak jest. W sierpniu jadę do Szczyrku - córka będzie tam na konnym obozie - może zajrzę :evil_lol:;):evil_lol:;):multi::razz::cool1::cool1::cool1: Quote
dzikus Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 supergoga napisał(a):Tak nie zapraszaj mocno, bo wiesz jak jest. W sierpniu jadę do Szczyrku - córka będzie tam na konnym obozie - może zajrzę :evil_lol:;):evil_lol:;):multi::razz::cool1::cool1::cool1: Myslisz, że mogę nie opędzić sie od gości? :lol::lol: Nie będzie chyba tak źle, zawsze przyda się dodatkowa para rąk do wygłaskania mojego "stadka" :cool3: Quote
agusiazet Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Ja jestem z Mielca, ale też zawsze zapraszam w odwiedziny:):):) Do głaskania jest tylko mój Sony, czego on specjalnie nie lubi, ale zawsze mam dobrą kawę i herbatkę!!!:evil_lol: Quote
Recommended Posts