Jagoda1 Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 Bejotka napisał(a):Jagódko, czy mogę prosić o choć kilka słów więcej o Busterze? Czy nadal jest w schronisku (czy moze ktoś go szukał i znalazł), czy to młody pies, jak się zachowuje? Psiak jest w dt, nikt go nie szukał, psiak ma ok. 5 lat. Powoli odzyskuje zaufanie do ludzi, dogaduje sie z psim stadem. Quote
Bejotka Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Jagoda1 napisał(a):Psiak jest w dt, nikt go nie szukał, psiak ma ok. 5 lat. Powoli odzyskuje zaufanie do ludzi, dogaduje sie z psim stadem. Dziękuję. Ogłoszony zostanie na forum borderomaniaków :) Quote
Jagoda1 Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 Bejotka napisał(a):Dziękuję. Ogłoszony zostanie na forum borderomaniaków :) Dt jest borderomaniakiem;) Quote
Bejotka Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Ale co? Nie ogłaszać? Będzie miał ogłoszenie zrobione przez DT? Quote
Jagoda1 Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 Bejotka napisał(a):Ale co? Nie ogłaszać? Będzie miał ogłoszenie zrobione przez DT? Mozesz ogłaszac, bardzo dziękujemy.:)Nigdy za wiele.... Dt też szuka domu, jak zawsze, najlepszego:) Quote
Bejotka Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Jeszcze dość istotna sprawa - czy Buster jest kastratem, czy hormony buzują? :) Quote
Jagoda1 Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 Bejotka napisał(a):Jeszcze dość istotna sprawa - czy Buster jest kastratem, czy hormony buzują? :) Kastracja była zaplanowana po kwarantannie, ale ze względu na jego stan fizyczny i psychiczny, została trochę przesunięta w czasie. O terminie zadecyduje dt. Bez kastracji nie będzie adoptowany. Quote
Bejotka Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Jagoda1 napisał(a):Bez kastracji nie będzie adoptowany. Super, to wiele ułatwia. Bardzo dziękuję za informacje. Quote
Confess Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 W poniedziałek odwiedziłam mojego byłego podopiecznego : Rannonka :loveu:. Obecnie mieszka w Warszawie . Po tym co zobaczyłam, jestem mega szczęśliwa. Psiak mieszka ze swoją nową ukochaną rodziną w domku jednorodzinnym, ze sporym ogródkiem, który jest także do jego dyspozycji. Rewelacyjnie dogaduje się z sunią - Zuzą, która już wcześniej zamieszkiwała ten dom, a także z młodym kociakiem . Od razu widać, że Rannon za żadne skarby nie oddałby tego, co teraz ma. Jego nowi właściciele są w nim zakochani , a sam Rannon niczym przylepka, chodzi za nimi krok w krok. W między czasie wybiega na dwór kontrolować otoczenie, widać, że czuje się " odpowiedzialny" za zamieszkiwany teren:cool1: . Ze swoim panem chodzi na długie spacerki , które uwielbia. Ponadto , szkolenie, przez które przeszedł w schronisku, nie poszło na marne, co więcej, zostało powielone w warszawskim centrum szkolenia psów. Dostałam od Państwa kopię świadectwa, na którym widnieje ocena : BARDZO DOBRA :) :loveu: Jestem dumna z Rannonka, a także niezwykle szczęśliwa , widząc jaką miłością obdarzył nowych właścicieli , oraz jaką miłość od nich otrzymał. Mimo, że dzieli nas sporo kilometrów , mogę spać spokojnie ;) Rannonek z Pańcią. :cool1: Ten jego piękny ogonek...:cool3: Pamiątkowa fotka z moim byłym podopiecznym ;) Pieszczoch jak zwykle;) Wpatrzony w swoją Pańcię jak w obrazek :loveu: Oby każdy psiak miał takie szczęście jak Rannon!! Quote
Jagoda1 Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 Jaki radosny, zadbany i piękny! Duzo zdrowia, psiaczku, bardzo ciesze sie, ze udało sie:) Quote
Jagoda1 Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 Z powodu wyjazdu właścicielki trzy kocurki, rodzeństwo, szukają nowego domu. Mieszkają w Szczytnie, w domu jednorodzinnym, są kotami wychodzacymi. Dwa sa zaprzyjaźnione ze sobą, trzeci jest indywidualistą... Quote
anetek100 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 wstawię kilka foteczek z dzisiejszego dzionka schroniskowego:) moi ulubieńcy czyli staruszeczki:)kto je pokocha??:(:( Misiek Bingo Azor Koruś Gunia z Łatą Quote
anetek100 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 i inne foteczki - niektóre bo mam ich sporo:) Muniek i ..... ;) Witek Set Iskra musze wpisac jeszcze imiona ale jak znajde bo nie znam ich wszystkich;P Quote
anetek100 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 i jeszcze kilka Bugi no to hops na druga budę:) Quote
Bejotka Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Buster ma ogłoszenie na forum border collie. Gdyby można było poprosić dt o kilka nowych fotek - było cudnie... Quote
Jagoda1 Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 Bejotka napisał(a):Buster ma ogłoszenie na forum border collie. Gdyby można było poprosić dt o kilka nowych fotek - było cudnie... Napiszę do dt i poproszę. Psiak zmienił się psychicznie, to nie ten sam Buster:). Quote
Bejotka Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Jagoda1 napisał(a):Psiak zmienił się psychicznie, to nie ten sam Buster:). Domyślam się :) Dt czynią cuda :) Quote
Ania_i_Kropka Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Łatek czy ktoś go pokocha? http://www.dogomania.pl/threads/204947-Łatek-młodziutki-kochany-łabuz.-Czy-brak-łapy-to-wyrok-Czy-ktoś-go-pokocha Quote
anetek100 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Łatuś baaardzo fajny piesek, w sobote poznałam go i naprawde mimo brau łapki jest wesołym,wręcz baaaaardzo wesołym pieskiem:)zasługuje na to co najlepsze:)nowy domek będzie zadowolony z takiego super kumpla:) Quote
anciaahk Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Super wygląda Łatuś, czy jednak znajdzie swoją miłość... No i te staruszki, okrutnie zapadają w serce ich smutne mordki. :( Quote
Jagoda1 Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Łatek radzi sobie doskonale na trzech łapkach i ma cudny charakter.... Wierzę, ze ktoś go pokocha. Quote
Bejotka Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Buster dostał ofertę :) Uwaga! Klub DIMICO Olsztyn chce wspólnie pomóc psu i przyszłemu właścicielowi. W ramach pomocy klub oferuje kurs posłuszeństwa za darmo (w ramach szczeniaczkowa) oraz 10% zniżki na Kurs Agility dla Początkujacych. Quote
Recommended Posts