Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

anciaahk napisał(a):
Wyrazy naprawdę wielkiego podziwu dla wolontariuszy, którzy w taką pogodę chcą iść z psiakami! Super, brawo.
A psiaki jaką radochę mają!:)

Ja ich podziwiam za samo przebycie drogi do schroniska, byłam w tygodniu zawieżć parę rzeczy i przedzierając się samochodem przez zaśnieżoną leśną drogę myślałam właśnie o tych młodych ludziach pokonujących ta drogę pieszo - są naprawdę wielcy. Dla tych którzy nie wiedzą dodam że schronisko jest na obrzezach miasta i od przystanku autobusowego trzeba iść naprawdę kawał drogi przez las.

Posted

myjuliette napisał(a):
Ja ich podziwiam za samo przebycie drogi do schroniska, byłam w tygodniu zawieżć parę rzeczy i przedzierając się samochodem przez zaśnieżoną leśną drogę myślałam właśnie o tych młodych ludziach pokonujących ta drogę pieszo - są naprawdę wielcy. Dla tych którzy nie wiedzą dodam że schronisko jest na obrzezach miasta i od przystanku autobusowego trzeba iść naprawdę kawał drogi przez las.

Samo zdrowie taki spacer;)...
Psiaki czekają na te spacery, nawet szczeniaki przewietrzyły sie trochę.

Posted

myjuliette napisał(a):

To fakt, też o tym myślałam, nawet nie wiedziałam, że tam autobusy dojeżdżają.

Posted

anciaahk napisał(a):
To fakt, też o tym myślałam, nawet nie wiedziałam, że tam autobusy dojeżdżają.

Z naszego osiedla nr 26, i przy Ośrodku Doskonalenia Rolniczego przy Jagiellońskiej wysiadasz, potem w las..., szczekanie psiaków doprowadzi Cię do celu.;)

Posted

Jagoda1 napisał(a):
Z naszego osiedla nr 26, i przy Ośrodku Doskonalenia Rolniczego przy Jagiellońskiej wysiadasz, potem w las..., szczekanie psiaków doprowadzi Cię do celu.;)

Tam przez las jest przecież kawał drogi, z tego co pamiętam.
Jagoda jeszcze w Olsztynie nie jechałam autobusem, nie znam się zupełnie na komunikacji, od niedawna tu mieszkam i w zasadzie głównie poruszam się autem.

Posted

magenka1 napisał(a):
a czy Toffik został zgłoszony do fundacji Dr Lucy?

Zdjęcia i opis wysłałam do Tomka, który pomagał nam w adopcjach poprzednich Collaków. Tomek zawsze umieszczał psiaki na wszystkich collakowych forach.

Posted

[SIZE=3]Dzięki ofiarności darczyńców, zakupom na bazarkach dogo, Albert już rozpoczął rehabilitację w Przychodni Rehabilitacyjnej na Redykajnach w Olsztynie.
http://www.dogomania.pl/threads/192587-Albert-olbrzym-o-gołębim-sercu.-Przeżył-piekło.-Potrzebuje-rehabilitacji.

Hesia 20.12. ma zabieg usunięcia dwóch kręgów laserowo, potem rehabilitacja.
http://www.dogomania.pl/threads/196995-Hesia-niepełnosprawna-kochana-sunia.-Czy-ktoś-ją-pokocha

[SIZE=3]Wszystkim serdecznie dziękujemy.:loveu::loveu::loveu:

Zabiegi są kosztowne, chociaż mamy ulgi u p. Doktor:lol:.
Zbieramy nadal pieniądze, będa następne bazarki, na które juz zapraszamy.

Albert w bieżni.:lol:

Posted

Jeszcze raz zajrzałam, czy w odpowiednim wątku wpis robię..... chce powiedzieć, ze to nie są psy schroniskowe, :shake: :shake: :shake: to są pięknie wypielęgnowane i utrzymane, a przed wszystkim szczęśliwe psy domowe. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Zadziwiające, naprawdę JESTEM W SZOKU!!!!! WIELKI SZACUNEK DLA WAS WSZYSTKICH!!!
POKŁONY DO SAMEJ ZIEMI :modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla: