Saraa Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Ostatnio adoptowany został: Salwador, Bolek, Esia, Puszek Salwador został adoptowany właśnie z twoich ogłoszeniach Bejotko :) Quote
Bejotka Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Ostatnio adoptowany został: Salwador, Bolek, Esia, Puszek Salwador został adoptowany właśnie z twoich ogłoszeniach Bejotko :) Super :) Puszek, ten starszy psiulek?? To bardzo dobra wiadomość :) Do Ani powinna zadzwonić Pani Benedykta - rodzina bardzo zainteresowana Pręgą. Quote
CornflakeGirl Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Tak ten malutki żywczyk emeryt:) Mam zdjęcia nowych psinek, ale opisy wrzucę dopiero wieczorkiem, bo jeszcze muszę się o psiaka jednego upewnić. https://picasaweb.google.com/112642832433711466327/8Lutego201502?authuser=0&feat=directlink Przy okazji możesz sobie nasze kotecki pooglądać :) Quote
Bejotka Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 LORDZIK MRÓWKA PIRAT TINA olx.pl, alegratka.pl, zwierzaki.nasza-lista.com, oglaszamy24.pl, lento.pl, zwierzaki.a4z.pl, przygarnijzwierzaka.pl, adopcje.org, morusek.pl, e-zwierzak.pl, naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, pethome.com, zoomia.pl, gumtree.pl Quote
Bejotka Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 ASIK KLIFORD olx.pl, alegratka.pl, zwierzaki.nasza-lista.com, oglaszamy24.pl, lento.pl, zwierzaki.a4z.pl, przygarnijzwierzaka.pl, adopcje.org, morusek.pl, e-zwierzak.pl, naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, pethome.com, zoomia.pl, gumtree.pl Czy Emsi można już ogłaszać, czy została wyleczona? Nadaje się w obecnym stanie do adopcji, czy lepiej zaczekać? Quote
Bejotka Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Józia.... :( Śpij spokojnie Dziewczynko... Quote
Bejotka Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 Co się dzieje z Maxem (amstaffem)? Był chyba w dt? Czy jest w schronisku? Zupełnie nie pamiętam dlaczego pousuwałam mu ogłoszenia (jakby poszedł do adopcji albo dt). Quote
Bejotka Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 Max został adoptowany :D O, to znaczy dobrze, że nie ma jego ogłoszeń :) Już chyba "gonię w piętkę" :-D Quote
Saraa Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Ogryzek pojechał do nowego domku, a Mróweczka wróciła do swojego właściciela :) Quote
Bejotka Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Fajna wiadomość :) Prośba - czy mógłby ktoś napisać parę słów o pieskach z tej sesji zdjęciowej https://plus.google.com/photos/112642832433711466327/albums/6113534827204036625?banner=pwa Czy one już są do adopcji? Bo na stronie schroniska siedzą na kwarantannie... Quote
megi007 Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Trzeci z psiaków z tej sesji (taki duży, czarny podpalany) z tego co wiem ma na imię Cygan i jest dość bojaźliwym psiakiem. Człowieka się nie boi, lgnie do niego, w razie jakiś strasznych rzeczy przytula się do nóg co przy jego gabarytach różnie się kończy (o mało nie wywinęłam orła jak pierwszy raz się tak energicznie przytulił do kolan ;) ) Na spacerze był bardzo spokojny i grzecznie maszerował na smyczy. Niestety nie wiem jaki ma stosunek do psów. Więcej dopowie pewnie CornflakeGirl Quote
Bejotka Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 heheh ja prosilam bys usuneła,gdyż jednego dnia Max i Gaja pojechaly po lepsze zycie ;) dziś mija miesiąc ;) Widzisz, jaka skleroza?? :) Quote
Bejotka Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 Prośba - czy mógłby ktoś napisać parę słów o pieskach z tej sesji zdjęciowej https://plus.google.com/photos/112642832433711466327/albums/6113534827204036625?banner=pwa Czy one już są do adopcji? Bo na stronie schroniska siedzą na kwarantannie... Nie mogę ich ogłosić, jeśli nic o nich nie wiem... :( O Cyganie już trochę tak (dzięki, megi) ale jak reaguje na psy? Quote
Saraa Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Bejotko przepraszam popsuł mi się komputer :( Cygan został oddany przez właściciela razem z Rockym. Cygan całe swoje życie mieszkał na działce, mimo to miły psiak , ładnie chodzi na smyczy, psy toleruje wybiórczo , pełen energii psiak :) Małysza wszędzie jest pełno,to jeszcze duży dzieciak , wspaniały do nauki nowych komend:) gdy przebywa z człowiekiem od razu tuli się i rozdaje mnóstwo buziakow :) Zgredek to mały wulkan energii który świetnie dogaduje się z dziećmi i innymi psiakami, kocha ludzi co widać po jego zachowaniu Quote
Saraa Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Big Ben to przesympatyczny kontaktowy psiak, nie dogaduje się z wszystkimi psiakami , uwielbia spacery i bieganie za patyczkiem :) Big Ben - duży czarny psiak , kudlaty Zgredek - najmniejszy czarny z bezem psiak Malysz - duży, kudlaty tricolor Cygan - duży czarny podpalany Quote
Bejotka Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Imionka i wiek już sobie znalazłam na www schroniska :) Dzięki za info :) Quote
Bejotka Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 BIG BEN CYGAN MAŁYSZ ZGREDEK olx.pl, alegratka.pl, zwierzaki.nasza-lista.com, oglaszamy24.pl, lento.pl, zwierzaki.a4z.pl, przygarnijzwierzaka.pl, adopcje.org, morusek.pl, e-zwierzak.pl, naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, pethome.com, zoomia.pl, gumtree.pl Quote
CornflakeGirl Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 Bejotko, złapałam kilka dni wolnego i pojechałam w świat, ale już wróciłam. Z nową porcją zdjęć oczywiście. To nie są jeszcze wszystkie psinki do adopcji, z tego co wyczytałam zostało jeszcze siedem, ale to zrobię w sobotę :) https://picasaweb.google.com/112642832433711466327/18Lutego2015?authuser=0&feat=directlink Każdy psiak ma opis i imię w opisie zdjęcia na picasie. Quote
Bejotka Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 Super :) Dzięki :) Zabieram się zatem :) A co z DJ-em, dość długo jest już w schronisku. Nie nadaje się jeszcze do adopcji? I co z Emsi - zdrowa, adopcyjna? Quote
CornflakeGirl Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 Emsi nadal się leczy, ale są już postępy, w sobotę chcę jej zrobić ładniejszą sesję, w lesie. Niestety nużyca była dość zaawansowana. Myślę, że wtedy można ją będzie ogłosić. Jeśli chodzi o DJ muszę się dowiedzieć, bo dzisiaj całkiem o nim zapomniałam, także też w sobotę mam nadzieję, że pochwalę się jego zdjęciami. Quote
Amalthea Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 A co jest nie tak z DJ? Kiedy zabieraliśmy Krisa na DT (czyli już półtorej miesiąca temu) widziałam go w boksie na przeciwko i wydawał się mega kontaktowym, malutkim pieskiem. Szkoda żeby nie miał ogłoszeń... Quote
CornflakeGirl Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 Jak tylko zszedł z kwarantanny chciałam mu zrobić zdjęcia, to był przestraszony bardzo co okazywał agresją, po tygodniu było podobnie, potem nazbierało się nowych psiaków i o nim po prostu zapomniałam. Niestety nie jestem alfą i omegą. 1 Quote
Amalthea Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 Przepraszam CornflakeGirl nie zauważyłam Twojej odpowiedzi na pytanie Bejotki. Nie miałam zamiaru w żaden sposób na Ciebie "naskakiwać". Quote
Recommended Posts