Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam prośbę, może ktoś w okolicy mieszka albo zauważył tego charta-borzoja:
Pies rasy - chart rosyjski borzoj
Klebark Mały - Warmińsko-mazurskie

Treść ogłoszenia:
Na działkach Wójtowa Rola-Klebark Mały błąka się, zapewne od jakiegoś czasu, pies albo suka rasy borzoj rudo-biały. Jest nieufny w stosunku do człowieka i ostrożny. Ale dość chętnie zjada to co podrzucę.
Ma obrożę.

Posted

Odnosnie tego borzoja, jak ktos z Was go zobaczy albo uda mu się go zlapać, prosilabym o tel albo smsa z wiadomoscią. My działamy jako miłosnicy chartow a tu jest nasza strona:
http://chartywpotrzebie.pl/

I prośba aby go nie umieszczać w schronisku mamy dla niego DT.
A tu telefony kontaktowe:
kontakt
Tel. 532 555 518
Tel. 601 319 856

My tez go szukamy ale narazie bezskutecznie.

Posted

[quote name='Eden']Odnosnie tego borzoja, jak ktos z Was go zobaczy albo uda mu się go zlapać, prosilabym o tel albo smsa z wiadomoscią. My działamy jako miłosnicy chartow a tu jest nasza strona:
http://chartywpotrzebie.pl/

I prośba aby go nie umieszczać w schronisku mamy dla niego DT.
A tu telefony kontaktowe:
kontakt
Tel. 532 555 518
Tel. 601 319 856

My tez go szukamy ale narazie bezskutecznie.

Wstawię informacje na fb w profilu "Psiaki z Mazur"

Posted

Do domu, w okolice W-wy pojechał 7-miesięczny Wafelek. Państwo nazwali go Faro.
Pani telefonowała, że psiak b. dobrze zniósł podróż, przywitał sie z kotami, jest przyjazny.
Dużo miłości, piesku!

Posted

Bejotka napisał(a):
Ale fajnie, śliczny psiak :) Wypatrzyli go w ogłoszeniach?

Tak, telefonowali i przyjechali.
Do domu pojechał Silver, też wypatrzony w ogloszeniach.

Posted

Jagoda1 napisał(a):
Do domu, w okolice W-wy pojechał 7-miesięczny Wafelek. Państwo nazwali go Faro.
Pani telefonowała, że psiak b. dobrze zniósł podróż, przywitał sie z kotami, jest przyjazny.
Dużo miłości, piesku!

Jagódko, szczęście Ty moje, jak ja się cieszę!!! Wszystkiego dla Wafelka, cudownie się nazywa, chociaż dla mnie zawsze będzie Feluś Wafeluś :)

Posted

Szczęśliwe psiaki w nowych domach:lol::

Modi, mieszka w Warszawie, adoptowany jako szczeniak, miał być jamnisiem, a wyrósł na dużego jamniora.:crazyeye:
Uparty, zadziorny, indywidualista....ale "jaki on slodki i kochany";)

Toska/Negra, mieszka w Lublinie, kocha wszystkich i jest bardzo kochana. Sąsiedzi boją sie jej, bo ma wygląd ...lwa. Z nudów zjadła komodę....:razz:

Posted

Miło jest widzieć psa w normalnym kagańcu a nie materiałowej tubce :) do tego te szeleczki :cool3: wygląda jak pies policyjny :) Ale śnieg u Toski w ogóle mi się nie podoba ;)

Posted (edited)

Kogoś dziś zabrano do ciepłego domku? W piątek pytano mnie o Silę, ciekawa jestem, czy się ktoś u suni pojawił...

Edited by Bejotka
Posted

Bejotka napisał(a):
Kogoś dziś zabrano do ciepłego domku?

Dzisiaj domki znalazły dwa koty ( kociak i biało-rudy młodziak, który nie radził sobie w schronisku).:multi:
Rodzina byłej właścicielki adoptowała More:multi:

Posted

Ania_i_Kropka napisał(a):
Dzisiaj domki znalazły dwa koty ( kociak i biało-rudy młodziak, który nie radził sobie w schronisku).:multi:
Rodzina byłej właścicielki adoptowała More:multi:

No to przynajmniej biedna Mora długo nie była w schronie... Coś tak ostatnio z adopcjami słabiutko... Nie wiem dlaczego tak jest... :(