Eden Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Mam prośbę, może ktoś w okolicy mieszka albo zauważył tego charta-borzoja: Pies rasy - chart rosyjski borzoj Klebark Mały - Warmińsko-mazurskie Treść ogłoszenia: Na działkach Wójtowa Rola-Klebark Mały błąka się, zapewne od jakiegoś czasu, pies albo suka rasy borzoj rudo-biały. Jest nieufny w stosunku do człowieka i ostrożny. Ale dość chętnie zjada to co podrzucę. Ma obrożę. Quote
Eden Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Odnosnie tego borzoja, jak ktos z Was go zobaczy albo uda mu się go zlapać, prosilabym o tel albo smsa z wiadomoscią. My działamy jako miłosnicy chartow a tu jest nasza strona: http://chartywpotrzebie.pl/ I prośba aby go nie umieszczać w schronisku mamy dla niego DT. A tu telefony kontaktowe: kontakt Tel. 532 555 518 Tel. 601 319 856 My tez go szukamy ale narazie bezskutecznie. Quote
Jagoda1 Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 [quote name='Eden']Odnosnie tego borzoja, jak ktos z Was go zobaczy albo uda mu się go zlapać, prosilabym o tel albo smsa z wiadomoscią. My działamy jako miłosnicy chartow a tu jest nasza strona: http://chartywpotrzebie.pl/ I prośba aby go nie umieszczać w schronisku mamy dla niego DT. A tu telefony kontaktowe: kontakt Tel. 532 555 518 Tel. 601 319 856 My tez go szukamy ale narazie bezskutecznie. Wstawię informacje na fb w profilu "Psiaki z Mazur" Quote
anetek100 Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 ja sobie zapisze numery mój chlop tamtędy jeździ, więc moze go zauwazy Quote
Jagoda1 Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 [quote name='Eden']Dzięki i proszę o linka na FB. http://www.facebook.com/PsiakizMazur?ref=hl Quote
Jagoda1 Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 Do domu, w okolice W-wy pojechał 7-miesięczny Wafelek. Państwo nazwali go Faro. Pani telefonowała, że psiak b. dobrze zniósł podróż, przywitał sie z kotami, jest przyjazny. Dużo miłości, piesku! Quote
Bejotka Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Jagoda1 napisał(a):Do domu, w okolice W-wy pojechał 7-miesięczny Wafelek. Państwo nazwali go Faro. Ale fajnie, śliczny psiak :) Wypatrzyli go w ogłoszeniach? Quote
Jagoda1 Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 Bejotka napisał(a):Ale fajnie, śliczny psiak :) Wypatrzyli go w ogłoszeniach? Tak, telefonowali i przyjechali. Do domu pojechał Silver, też wypatrzony w ogloszeniach. Quote
Bejotka Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 No to oby coś ruszyło wreszcie... :) Super, że chłopaki mają domki :) Quote
Nutusia Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 I miło, że domki się odzywają i stają do raportu ;) Quote
Eden Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Borzoj wczoraj znowu byl widziany, podchodzi pod domostwa. Quote
kaj Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Jagoda1 napisał(a):Do domu, w okolice W-wy pojechał 7-miesięczny Wafelek. Państwo nazwali go Faro. Pani telefonowała, że psiak b. dobrze zniósł podróż, przywitał sie z kotami, jest przyjazny. Dużo miłości, piesku! Jagódko, szczęście Ty moje, jak ja się cieszę!!! Wszystkiego dla Wafelka, cudownie się nazywa, chociaż dla mnie zawsze będzie Feluś Wafeluś :) Quote
Jagoda1 Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 Szczęśliwe psiaki w nowych domach:lol:: Modi, mieszka w Warszawie, adoptowany jako szczeniak, miał być jamnisiem, a wyrósł na dużego jamniora.:crazyeye: Uparty, zadziorny, indywidualista....ale "jaki on slodki i kochany";) Toska/Negra, mieszka w Lublinie, kocha wszystkich i jest bardzo kochana. Sąsiedzi boją sie jej, bo ma wygląd ...lwa. Z nudów zjadła komodę....:razz: Quote
magenka1 Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 heheh a mnie rozbawił "mały" jamnik :) Quote
megi007 Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Miło jest widzieć psa w normalnym kagańcu a nie materiałowej tubce :) do tego te szeleczki :cool3: wygląda jak pies policyjny :) Ale śnieg u Toski w ogóle mi się nie podoba ;) Quote
Bejotka Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 (edited) Kogoś dziś zabrano do ciepłego domku? W piątek pytano mnie o Silę, ciekawa jestem, czy się ktoś u suni pojawił... Edited November 24, 2012 by Bejotka Quote
Ania_i_Kropka Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Bejotka napisał(a):Kogoś dziś zabrano do ciepłego domku? Dzisiaj domki znalazły dwa koty ( kociak i biało-rudy młodziak, który nie radził sobie w schronisku).:multi: Rodzina byłej właścicielki adoptowała More:multi: Quote
Bejotka Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Ania_i_Kropka napisał(a):Dzisiaj domki znalazły dwa koty ( kociak i biało-rudy młodziak, który nie radził sobie w schronisku).:multi: Rodzina byłej właścicielki adoptowała More:multi: No to przynajmniej biedna Mora długo nie była w schronie... Coś tak ostatnio z adopcjami słabiutko... Nie wiem dlaczego tak jest... :( Quote
Jagoda1 Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 Mora na widok włascicielki śpiewała z radości, ściskało krtań.... Quote
megi007 Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Żadenemu ze staruszków się nie poszczęściło? Mam nadzieję, że to tylko i wyłącznie wina tej okropnej pogody, która była wczoraj. Quote
Recommended Posts