Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

MOP

na Tablicy i Alegratce
oraz na: zwierzaki.nasza-lista.com, olsztyn.oglaszamy24.pl, olsztyn.lento.pl, olsztyn.olx.pl, olsztyn.swistek.pl, zwierzaki.a4z.pl, aukcjezwierzat.pl, hiperogloszenia.pl, przygarnijzwierzaka.pl, pineska.pl, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, petsy.pl, adin.pl, olsztyn.naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, zoomia.pl, gumtree.pl

Posted

[quote name='Olga21']Nie wiem, czy da się filmiki dołączać do ogłoszeń, ale wrzucam tutaj póki co krótki montaż o Homerze: [URL]http://www.youtube.com/watch?v=h5Uv7Sz0tbM&feature=share[/URL][/QUOTE]

Dodałam filmik na razie [URL="http://e-zwierzak.pl/pl/ogloszenie/33534/duzo-psiej-milosci-w-duzym-homerze-__/"][B]TU[/B][/URL]. Potem się rozejrzę po stronach, gdzie jeszcze można dodawać filmiki.

Posted

Filmik chwytający za serce. Chętnie zobaczyłabym go np. przed lokalnymi wiadomościami.

Bejotko ogłaszasz jeszcze Kale? Widziałam dzisiaj w jednym z zoologików ogłoszenie treści mniej więcej takiej, że pies jest w domu tymczasowym ale owy DT ma problemy finansowe i dłużej psa trzymać nie może i szukają mu nowego domu. Myślę, że warto by było o tym wspomnieć w ogłoszeniach. A może stowarzyszenie mogłoby coś pomóc w kwestii finansowej? Skoro tylko z tego powodu pies miałby stracić dobry dom. Pani Jagodo?

Posted

[quote name='Olga21']Nie wiem, czy da się filmiki dołączać do ogłoszeń, ale wrzucam tutaj póki co krótki montaż o Homerze: [URL]http://www.youtube.com/watch?v=h5Uv7Sz0tbM&feature=share[/URL][/QUOTE]

Ola świetny filmik :) Zawsze można dołączyć link do ogłoszenia. Czym to kręciłaś i montowałaś?

Posted

[quote name='Bejotka']Barek, Dexter, Klint, Zuza - bardzo proszę o opisy...[/QUOTE]

Barek trafił do schroniska razem z Zuzą po śmierci właściciela. Oba psiaki są łagodne i przjazne. Są spokojne i towarzyskie. Mają ok 2 lat

Dexter jest typowym terierkiem - szalonym i zawsze gotowym na spacer i szaleństwo. Dexter jest bardzo energiczny i troszkę niesforny. Bedzie idealnym towarzyszem dla aktywnej rodziny. Jak każdy terierek jest niezależny, ale łagodny i przyjazny. Ma ok 4 lat

Klint ma ok 10 lat. Został odebrany właścicielowi, który nie potrafił się nim zajmować. Jest łagodny i przyjazny. Jak na swój wiek jest w bardzo dobrej kondycji. Klint ma problem z oczami, czeka go wizyta u okulisty. Psiak mało co widzi.

Posted

[quote name='dessiak']Czym to kręciłaś i montowałaś?[/QUOTE]
To mój przyjaciel zrobił ten filmik, ja się na tym kompletnie nie znam, a on jest operatorem kamery i fotografem:) ale zapytam i Ci odpiszę :)

Posted

[quote name='megi007']Filmik chwytający za serce. Chętnie zobaczyłabym go np. przed lokalnymi wiadomościami.

Bejotko ogłaszasz jeszcze Kale? Widziałam dzisiaj w jednym z zoologików ogłoszenie treści mniej więcej takiej, że pies jest w domu tymczasowym ale owy DT ma problemy finansowe i dłużej psa trzymać nie może i szukają mu nowego domu. Myślę, że warto by było o tym wspomnieć w ogłoszeniach. A może stowarzyszenie mogłoby coś pomóc w kwestii finansowej? Skoro tylko z tego powodu pies miałby stracić dobry dom. Pani Jagodo?[/QUOTE]

Zaskoczyła mnie ta wiadomość, Justynko, dowiem się wiecej o jej warunkach. Jesli Ty wiesz coś , więcej, to prosze na priv.

Posted

Ogłaszam Kalę od niedawna ponownie. Z tego, co mi wiadomo Kala jest u Dorotki i byli na nią chętni, ale zrezygnowali... Dlatego ogłoszenia ma zrobione od nowa.

[quote name='Ania_i_Kropka']Barek trafił do schroniska razem z Zuzą po śmierci właściciela. Oba psiaki są łagodne i przjazne. Są spokojne i towarzyskie. Mają ok 2 lat
Dexter jest typowym terierkiem - szalonym i zawsze gotowym na spacer i szaleństwo. Dexter jest bardzo energiczny i troszkę niesforny. Bedzie idealnym towarzyszem dla aktywnej rodziny. Jak każdy terierek jest niezależny, ale łagodny i przyjazny. Ma ok 4 lat
Klint ma ok 10 lat. Został odebrany właścicielowi, który nie potrafił się nim zajmować. Jest łagodny i przyjazny. Jak na swój wiek jest w bardzo dobrej kondycji. Klint ma problem z oczami, czeka go wizyta u okulisty. Psiak mało co widzi.[/QUOTE]

Dzięki Aniu :) A Zuza?

Posted

[quote name='Ania_i_Kropka']Zuza ma ok 2 lat. Jest towarzyska i przyjazna. Sunia jest spokojna.[/QUOTE]

Oj, przepraszam, dopiero zauważyłam, że pisałaś o niej przy opisie Barka. Gapa ze mnie :)

Posted

[quote name='Jagoda1']Zaskoczyła mnie ta wiadomość, Justynko, dowiem się wiecej o jej warunkach. Jesli Ty wiesz coś , więcej, to prosze na priv.[/QUOTE]
Juz wszystko wiem!:)

Posted (edited)

[URL="http://alegratka.pl/ogloszenie/barek-po-prapradziadku-briardzie-21388859.html"][B][COLOR=#b22222]BAREK[/COLOR][/B][/URL]
i
[URL="http://alegratka.pl/ogloszenie/dexter-naprawde-sliczny-terierek-21388865.html"][B][COLOR=#b22222]DEXTER[/COLOR][/B][/URL]

na [U]Alegratce i Tablicy[/U]
oraz na: [U]zwierzaki.nasza-lista.com, olsztyn.oglaszamy24.pl, olsztyn.lento.pl, olsztyn.olx.pl, olsztyn.swistek.pl, zwierzaki.a4z.pl, aukcjezwierzat.pl, hiperogloszenia.pl, przygarnijzwierzaka.pl, pineska.pl, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, petsy.pl, adin.pl, olsztyn.naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, zoomia.pl, gumtree.pl[/U]

Edited by Bejotka
Posted

Uwaga, Pani z Olsztyna szuka suni dla swojej Babci mieszkającej w małym mieszkanku. Chce uratować jakąś suczkę i przygarnąć przed zimą a i Babcia jest samotna i przyda jej się przyjaciółka :) Zwróciła uwagę na Norkę, ale ponieważ wiem, że wiele rzeczy trzeba "przegadać" - Pani Katarzyna będzie dzwoniła do Ciebie Jagódko! Myślcie która sunia by się nadawała! :)

Posted

Mnie wpadły na myśl jeszcze te dziewczyny: Misia, Beta, Gama, Ada, Lutka, czarna Misia i nowa Zuzia. To sunie w gabarytach Norki.

[QUOTE]Zaskoczyła mnie ta wiadomość, Justynko, dowiem się wiecej o jej warunkach. Jesli Ty wiesz coś , więcej, to prosze na priv.[/QUOTE]
Wiem tyle co było w ogłoszeniu czyli prawie nic.
[QUOTE]Juz wszystko wiem!:smile: [/QUOTE]
Cieszę się, że już wszystko jest jasne. Mam nadzieję, że uda się jakoś pomóc.

Posted

[quote name='Bejotka']Uwaga, Pani z Olsztyna szuka suni dla swojej Babci mieszkającej w małym mieszkanku. Chce uratować jakąś suczkę i przygarnąć przed zimą a i Babcia jest samotna i przyda jej się przyjaciółka :) Zwróciła uwagę na Norkę, ale ponieważ wiem, że wiele rzeczy trzeba "przegadać" - Pani Katarzyna będzie dzwoniła do Ciebie Jagódko! Myślcie która sunia by się nadawała! :)[/QUOTE]

Znam sprawę, ważne, by rodzina była odpowiedzialna za psiaka, gdy babcia zachoruje. Zbyt duzo jest psów oddawanych przez rodziny z powodu choroby babci, dziadka... A babcia to wiekowo naprawde "babcia". Czekam na telefon.

Był też telefon spod Nidzicy, pani szuka małego psiaka, dom z terenem do biegania, do towarzystwa 7-letnie bliźniaki. Pani wypatrzyła Betę, ale sunia ma powazne problemy z kręgosłupem.

W sobote poproszę wolontariuszy o kandydatury;)

Posted

[quote name='Jagoda1']Zbyt duzo jest psów oddawanych przez rodziny z powodu choroby babci, dziadka... A babcia to wiekowo naprawde "babcia". [/QUOTE]

Właśnie to mnie najbardziej zaniepokoiło. Wszystko się wyjaśni w rozmowie...