Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:lol: Kolejna radosna sobota w schronisku za nami...wszyscy zmęczeni i przemoknięci :p Zjawiliśmy sie z reklamówką obróżek i smyczy dla psiaków oraz trzema workami karmy :multi:
Było duuuużo biegania i upadków, śmiechu i....wody w butach :lol:
Dziś byli z nami nowi nasi wolontariusze :multi: Promyczki.

Dziś z psiaków najbardziej zaskoczył mnie Szczotuś :loveu: , ponieważ na spacerku w pewnym momencie tak sie fajnie zaczął bawić smyczą, skakał do góry i był taki radosny :multi: Extra, chyba czuje sie z nami juz całkiem fajnie :lol:
Muszę przyznać, ze dzisiaj ja wyjeżdżałam ze schroniska ze smutna minką ehhh, zasmuciły mnie smutniaste oczy Marleya po spacerku jak wkładałam go do klatki :placz:
...........a obiecałam sobie że nie bedę sie angażować uczuciowo ale.......ciężko tak :-(:loveu::loveu::loveu: , kurcze jak bym chciała żeby znalazł wkońcu swój domek :painting:
No cóż.....trzymam dalej kciuki ;)

Pozdrawiamy wszystkich zakochanych w psiakach :loveu:

Posted

`. Piękny, czarny, 9 letni, podpalany doberman Forest czeka na dom!
Jest bardzo fajnym psiakiem, który dużo szczeka :cool3: Jest wykastrowany. Potrafi komendę "siad" .

`. Kolejny psiak to mix doga niemieckiego. Lubi biegać za patykami. Przemiły psiak. Dogaduje się z suczkami. Nie przepada za kotami.