Jagoda1 Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 Ania_i_Kropka napisał(a):W sobotę lub niedzielę przyjeżdża rodzinka poznać Jazza. Państwo mieszkają w domu z dużym ogrodem niedaleko Warszawy. Od dłuższego czasu szukają, dużego łagodnego przyjaciela. Wczoraj wieczorem wysłałam im fotki Jazza. Państwo zakochali się w psiaku, ale przed adopcją chcą poznać chłopaka i zaprzyjaźnić się z nim. Super..., na pewno na spacerze zakochają sie w nim na zabój! Moniko, Aniu, ogromnie cieszę się, że wyciągnęłyscie Koksika, jest śliczny, taki "sikoreczkowaty", wierzę, ze szybko znajdzie dom.:) Quote
Bejotka Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Usunąć Jazzowi ogłoszenia, czy na razie zostawić? Ta adopcja jest pewna? Quote
Ania_i_Kropka Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Bejotka napisał(a):Usunąć Jazzowi ogłoszenia, czy na razie zostawić? Ta adopcja jest pewna? Na razie zostaw ogłoszenia. Państwo są zdecydowani na adopcję, ale muszą poznać chłopaka. Nie chcą decydować się na adopcję na odległość. Przyjadą zabiorą Jazza na długi spacer i wtedy podejmą ostateczną decyzję. Quote
Barkelona Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Bejotka napisał(a):Nie wiem jakie wielkie oczy zrobią moje współciotki z Fundacji :) ale wrzucę go jutro na DrLucy. Ma kolaczy ogon i umaszczenie, piórka na przednich łapkach... no i co by tu jeszcze..... :) Takiego wielkiego collie jeszcze na stronach fundacyjnych na pewno nie mieliśmy :) Powiem, że to mój chrześniak i ma Jazz na imię po moim Jazzie :) On mi wygląda jak mix bernardyna z collie :) Trzymam kciuki za dobry dom dla psiaka! Quote
Nutusia Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Już mi się ta Rodzinka podoba. Żadnych roszczeń pt. "poproszę psa wtedy i wtedy, o tej i o tej godzinie, pod podany adres - zaszczepionego, odrobaczonego, wykastrowanego i ze smyczką pod kolor oczu" ;) Trzymam kciuki z całych sił! A z której strony "niedaleko Wwy" jeśli można wiedzieć, bo ja też niedaleko Warszawy :) Quote
Bejotka Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 (edited) KOKSIK MOHEREK DIABLO na Tablicy i Alegratce oraz dalej na: zwierzaki.nasza-lista.com, olsztyn.oglaszamy24.pl, olsztyn.lento.pl, olsztyn.cwirek.pl, olsztyn.olx.pl, olsztyn.swistek.pl, zwierzaki.a4z.pl, aukcjezwierzat.pl, hiperogloszenia.pl, przygarnijzwierzaka.pl, pineska.pl, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, petsy.pl, adin.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, zoomia.pl, gumtree.pl Edited March 15, 2012 by Bejotka Quote
Confess Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Za każdym razem jak czytam ogłoszenia naszych psiaków, jestem pod ogromnym wrażeniem opisów :) ! Nic dodać, nic ująć, aż się chce je adoptować! Bejotko - pełen szacunek !! :happy1: Obiecałyśmy zdjęcia Lutki, ale niestety udało się zrobić jedynie dwa portreciki. Niedługo postaramy się o więcej. Quote
Bejotka Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Confess napisał(a):Za każdym razem jak czytam ogłoszenia naszych psiaków, jestem pod ogromnym wrażeniem opisów :) ! Nic dodać, nic ująć, aż się chce je adoptować! Bejotko - pełen szacunek !! :happy1: No to bardzo się cieszę :) A szacunek to należy się przede wszystkim Wam, które "na żywo" psiaki podtrzymujecie na duchu. Gdyby nie Wy.... - niestety są takie schroniska, gdzie psy pozbawione są takich aniołów... :( (zdjęcia Lutki już wysyłam do jamnikozakręconych :) ) Quote
Bejotka Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 (edited) ATLAS PEREŁKA na Tablicy i Alegratce oraz na: zwierzaki.nasza-lista.com, olsztyn.oglaszamy24.pl, olsztyn.lento.pl, olsztyn.cwirek.pl, olsztyn.olx.pl, olsztyn.swistek.pl, zwierzaki.a4z.pl, aukcjezwierzat.pl, hiperogloszenia.pl, przygarnijzwierzaka.pl, pineska.pl, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, petsy.pl, adin.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, zoomia.pl, gumtree.pl Edited March 19, 2012 by Bejotka Quote
Jagoda1 Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 :loveu:Beatko, bez Twoich ogłoszeń nie byłoby tylu adopcji:Rose: Quote
Jagoda1 Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 Kolejne, "rehabilitacyjne" (Zorka, Sproket, George) dwa bazarki "Anetek100" rozliczone, pieniądze wpłynęły na konto Stowarzyszenia. Za rehabilitację Zorki zapłaciliśmy 450 zł w najblizszym czasie na zabiegi bedą dojeżdżać nasze chłopaki. Quote
anetek100 Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 kochana Zoreczka juz skończyła póki co rehabilitację a teraz czas na chłopkaów:) trzeci bazarek juz zakończył się nieługo wpłacam pieniązki i ....zabieram się za czwarty:):):):) Quote
Jagoda1 Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 [quote name='anetek100']kochana Zoreczka juz skończyła póki co rehabilitację a teraz czas na chłopkaów:) trzeci bazarek juz zakończył się nieługo wpłacam pieniązki i ....zabieram się za czwarty:):):):) ...a psiaki baaardzo Cioci dziękują:loveu: Quote
Ania_i_Kropka Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Odeszła pręgowana Kora. Sunia przegrała walkę z nowotworem kości.:-( Jej stan w ciągu ostatnich dwóch tygodni bardzo się pogorszył. Lekarze podjeli decyzję o eutanazji. Spij spokojnie suniu teraz już nic Cię nie boli. Quote
Bejotka Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Ale która Aniu - chyba nie ta długowłosa, bojąca Korunia? Ona też trochę pręgowana... Quote
Ania_i_Kropka Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Bejotka napisał(a):Ale która Aniu - chyba nie ta długowłosa, bojąca Korunia? Ona też trochę pręgowana... Tak to ta bojąca Korusia. Quote
Ania_i_Kropka Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Nutusia napisał(a):Już mi się ta Rodzinka podoba. Żadnych roszczeń pt. "poproszę psa wtedy i wtedy, o tej i o tej godzinie, pod podany adres - zaszczepionego, odrobaczonego, wykastrowanego i ze smyczką pod kolor oczu" ;) Trzymam kciuki z całych sił! A z której strony "niedaleko Wwy" jeśli można wiedzieć, bo ja też niedaleko Warszawy :) Rodzina jest z Legionowa Dzisiaj do domku poszedł Mailo Quote
Nutusia Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Powodzenia, Mailo! Legionowo w sumie nie tak daleko ode mnie. I mam tam "swoich ludzi" ;) Quote
Jagoda1 Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 Confess napisał(a):Mailoo :) :loveu: Powodzenia maluchu !!!! On ma taka niewinną mordkę, a taki zbój;), wierzę, że bedzie szczęsliwy:) Quote
Confess Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 [quote name='Jagoda1']On ma taka niewinną mordkę, a taki zbój;)(...) To prawda :D On po prostu ma duszę ogromnego psa, a ciałko mikruska :D Kocham takich banditos ! Kolejny diabołek w kolejce do adopcji - Koksik - sesja pt. wiosenny piknik ;) PEREŁKA Quote
oddechmotyla Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Dzisiaj nowe domki znalazły : Wajper, Cola, Puszek, Gonzo (Państwo podpisali dokumenty, ale odbiorą go w czwartek) Quote
Recommended Posts