Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ania_i_Kropka napisał(a):
W sobotę lub niedzielę przyjeżdża rodzinka poznać Jazza.

Państwo mieszkają w domu z dużym ogrodem niedaleko Warszawy. Od dłuższego czasu szukają, dużego łagodnego przyjaciela. Wczoraj wieczorem wysłałam im fotki Jazza. Państwo zakochali się w psiaku, ale przed adopcją chcą poznać chłopaka i zaprzyjaźnić się z nim.

Super..., na pewno na spacerze zakochają sie w nim na zabój!

Moniko, Aniu, ogromnie cieszę się, że wyciągnęłyscie Koksika, jest śliczny, taki "sikoreczkowaty", wierzę, ze szybko znajdzie dom.:)

Posted

Bejotka napisał(a):
Usunąć Jazzowi ogłoszenia, czy na razie zostawić? Ta adopcja jest pewna?

Na razie zostaw ogłoszenia. Państwo są zdecydowani na adopcję, ale muszą poznać chłopaka. Nie chcą decydować się na adopcję na odległość. Przyjadą zabiorą Jazza na długi spacer i wtedy podejmą ostateczną decyzję.

Posted

Bejotka napisał(a):
Nie wiem jakie wielkie oczy zrobią moje współciotki z Fundacji :) ale wrzucę go jutro na DrLucy. Ma kolaczy ogon i umaszczenie, piórka na przednich łapkach... no i co by tu jeszcze..... :)
Takiego wielkiego collie jeszcze na stronach fundacyjnych na pewno nie mieliśmy :)
Powiem, że to mój chrześniak i ma Jazz na imię po moim Jazzie :)

On mi wygląda jak mix bernardyna z collie :) Trzymam kciuki za dobry dom dla psiaka!

Posted

Już mi się ta Rodzinka podoba. Żadnych roszczeń pt. "poproszę psa wtedy i wtedy, o tej i o tej godzinie, pod podany adres - zaszczepionego, odrobaczonego, wykastrowanego i ze smyczką pod kolor oczu" ;)
Trzymam kciuki z całych sił! A z której strony "niedaleko Wwy" jeśli można wiedzieć, bo ja też niedaleko Warszawy :)

Posted (edited)

KOKSIK
MOHEREK
DIABLO

na Tablicy i Alegratce
oraz dalej na: zwierzaki.nasza-lista.com, olsztyn.oglaszamy24.pl, olsztyn.lento.pl, olsztyn.cwirek.pl, olsztyn.olx.pl, olsztyn.swistek.pl, zwierzaki.a4z.pl, aukcjezwierzat.pl, hiperogloszenia.pl, przygarnijzwierzaka.pl, pineska.pl, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, petsy.pl, adin.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, zoomia.pl, gumtree.pl

Edited by Bejotka
Posted

Za każdym razem jak czytam ogłoszenia naszych psiaków, jestem pod ogromnym wrażeniem opisów :) ! Nic dodać, nic ująć, aż się chce je adoptować! Bejotko - pełen szacunek !! :happy1:

Obiecałyśmy zdjęcia Lutki, ale niestety udało się zrobić jedynie dwa portreciki. Niedługo postaramy się o więcej.

Posted

Confess napisał(a):
Za każdym razem jak czytam ogłoszenia naszych psiaków, jestem pod ogromnym wrażeniem opisów :) ! Nic dodać, nic ująć, aż się chce je adoptować! Bejotko - pełen szacunek !! :happy1:

No to bardzo się cieszę :) A szacunek to należy się przede wszystkim Wam, które "na żywo" psiaki podtrzymujecie na duchu. Gdyby nie Wy.... - niestety są takie schroniska, gdzie psy pozbawione są takich aniołów... :(
(zdjęcia Lutki już wysyłam do jamnikozakręconych :) )

Posted (edited)

ATLAS
PEREŁKA

na Tablicy i Alegratce
oraz na: zwierzaki.nasza-lista.com, olsztyn.oglaszamy24.pl, olsztyn.lento.pl, olsztyn.cwirek.pl, olsztyn.olx.pl, olsztyn.swistek.pl, zwierzaki.a4z.pl, aukcjezwierzat.pl, hiperogloszenia.pl, przygarnijzwierzaka.pl, pineska.pl, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, petsy.pl, adin.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, zoomia.pl, gumtree.pl

Edited by Bejotka
Posted

Kolejne, "rehabilitacyjne" (Zorka, Sproket, George) dwa bazarki "Anetek100" rozliczone, pieniądze wpłynęły na konto Stowarzyszenia.
Za rehabilitację Zorki zapłaciliśmy 450 zł w najblizszym czasie na zabiegi bedą dojeżdżać nasze chłopaki.

Posted

kochana Zoreczka juz skończyła póki co rehabilitację a teraz czas na chłopkaów:) trzeci bazarek juz zakończył się nieługo wpłacam pieniązki i ....zabieram się za czwarty:):):):)

Posted

[quote name='anetek100']kochana Zoreczka juz skończyła póki co rehabilitację a teraz czas na chłopkaów:) trzeci bazarek juz zakończył się nieługo wpłacam pieniązki i ....zabieram się za czwarty:):):):)

...a psiaki baaardzo Cioci dziękują:loveu:

Posted

Odeszła pręgowana Kora. Sunia przegrała walkę z nowotworem kości.:-( Jej stan w ciągu ostatnich dwóch tygodni bardzo się pogorszył. Lekarze podjeli decyzję o eutanazji.

Spij spokojnie suniu teraz już nic Cię nie boli.

Posted

Nutusia napisał(a):
Już mi się ta Rodzinka podoba. Żadnych roszczeń pt. "poproszę psa wtedy i wtedy, o tej i o tej godzinie, pod podany adres - zaszczepionego, odrobaczonego, wykastrowanego i ze smyczką pod kolor oczu" ;)
Trzymam kciuki z całych sił! A z której strony "niedaleko Wwy" jeśli można wiedzieć, bo ja też niedaleko Warszawy :)

Rodzina jest z Legionowa

Dzisiaj do domku poszedł Mailo

Posted

[quote name='Jagoda1']On ma taka niewinną mordkę, a taki zbój;)(...)

To prawda :D On po prostu ma duszę ogromnego psa, a ciałko mikruska :D

Kocham takich banditos ! Kolejny diabołek w kolejce do adopcji - Koksik - sesja pt. wiosenny piknik ;)

PEREŁKA