Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Siostry imion jeszcze nie mają czekamy na propozycje:lol:

Bejotka poczekaj z ogłoszeniami do jutra. Monika robiła dużo więcej zdjęć i na pewno lepszej jakości niż moje. Jutro wstawi.

Zaraz zrobię opisy

Posted

[quote name='Ania_i_Kropka']Bejotka poczekaj z ogłoszeniami do jutra. [/QUOTE]

Poczeeeekam :) Ja taka szybka nie jestem :-D Muszę obrobić fotki, zrobić opisy - to trochę potrwa :)
Jedną z pięciu sióstr bym wzięła choćby dziś, gdybym tylko mogła :( Tę przedostatnią, liskowatą...

Posted

Nika jest bardzo sympatyczną i towarzyską choć troszkę nieśmiałą sunią. Mała przeszła z życiu wiele, przez dłuższy czas błąkała się po jednym z Olsztyńskich osiedli. Jedni ją dokarmiali inni przeganiali. Nika ładnie chodzi na smyczy, na spacerach uwielbia się przytulać

Fanta ma ok. 10 miesięcy jak każdy dzieciak jest energiczna i skora do zabawy. Sunia została porzucona niedaleko schroniska. Mała jest grzeczna, ładnie chodzi na smyczy.

Frida została porzucona razem z kotem i dwoma chomikami w wynajmowanym mieszkaniu. Jej właściciele wyprowadzili się i zostawili zwierzaki. Sunia początkowo była przerażona nową sytuacją. Teraz jest dużo lepiej, zaczyna zachowywać się jak przystało na 10 miesięczną sunię. Jest kochana i wesoła. Frida mieszkała w bloku.

Kajla została oddana do schroniska z powodu wyjazdu właścicieli. Sunia mieszkał w domu z ogrodem. Kajla początkowo jest nieufna w stosunku do obcych i potrzebuje czasy, żeby komuś zaufać. Sunie nie powinna zamieszkać w domu z dziećmi. Sunia potrzebuje spokojnego i cierpliwego opiekuna. Kajla ma 5 lat, Nie niszczy i nie szczeka pozostawiona sama w domu.

Maniek ma ok. 5 miesięcy jest wesołym malucham, który kocha cały Świat. Jest troszkę nieporadny, ale niezwykle uroczy. Ładnie chodzi na smyczy.

Nadia i Nikita to wesołe i szalone siostry w których żyłach płynie krew husky. Dziewczyny są urocze i zawsze gotowe na spacer. Mają ok. 3 miesięcy

Siostrzyczki mają ok. 5 miesięcy są mega towarzyskie i skore do zabawy. Wszystkie ładnie chodzą na smyczy. Dziewczyny kochają ludzi i inne zwierzęta.

Posted

Wczoraj do schroniska trafiły trzy dziewczynki :-( są bardzo wesołe i energiczne (jak to szczeniaki ;) ) ciągle chcą się tulić. zrobiłam im wydarzenie na FB i ogłoszenie na tablicy może ktoś szybciutko je zabierze...

Posted

Jak dobrze, ze wiosna tuż, tuż, remont postepuje, wolontariusze aktywni.
Tyle cudnych psiaków i kotów czeka na domy.
Przepiękne sa podrastające maluchy.

Posted (edited)

Poczekajcie, poczekajcie! Bo ja się trochę pogubiłam... :(
Czy to jest pięć sióstr:

Astra
Bajka
Cola
Dama
Eska

Ile lat ma Nika?
Proszę też o info na temat Inki i Skauta.

Edited by Bejotka
Posted

Nika ma ok 2-3 lat.

Inka została porzucona przez właścicieli. Sunia jest bardzo zaniedbana ( obecnie jest leczona na świerzb). Inka jest bardzo spokojną i zrównoważoną sunią. Nie radzi sobie w schronisku. Cały dzień spędza w budzie. Ma ok 7 lat.

Skaut jest ok 5-6 letnim ONkiem. Jest towarzyski i przyjazny. Jest wesoły i zawsze gotowy na spacer. Skaut nie toleruje innych psów.

Ostatni psiak z klapniętym uszkami to chłopczyk Dragonek.
Bejotka Twoje imiona są OK. Bajeczka pasuje do małej, uszatej łaciatki:loveu:

Są dwie czekoladowe dziewczyny. Brakuje tej: