Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Barkelona napisał(a):
może być. niestety podobno tacy grasują w regionie :( biorą psy na walki. gdybym takich skurczybyków zwyroli dorwała......

Dlatego psy takich ras są w wielkim niebezpieczeństwie! Oczywiście paranoidalnie miłośników pitbuli teraz będzie się brało za handlarzy psami treningowymi dla psów walczących. Ale nic na to nie poradzimy....
:(

Kostek ogłoszony na Tablicy:

http://tablica.pl/oferta/kostek-bardzo-dobry-piesek-IDlW09.html

oraz na: [FONT=Tahoma]zwierzaki.nasza-lista.com, olsztyn.oglaszamy24.pl, olsztyn.lento.pl, olsztyncity.pl, olsztyn.cwirek.pl, olsztyn.olx.pl, olsztyn.swistek.pl, olsztyn.pajeczyna.pl, owi.pl, freecf.pl, zwierzaki.a4z.pl, ojej.pl, drobny.com.pl, aukcjezwierzat.pl, 24polska.pl, 24on.pl, hiperogloszenia.pl, tusprzedaj.pl, przygarnijzwierzaka.pl, pineska.pl, piesek.org, neeon.pl, morusek.pl, e-zwierzak.pl, petsy.pl, ale.gratka.pl,adin.pl[/FONT]

Zaroiło się też od naszych psiaków na ale.gratka.pl - ogłosiłam tam wszystkie 102 sztuki (założyłam sobie 4 konta, bo są limity) :)
Ogłoszenie Tuli wszędzie poprawiłam.

Więcej ogłoszeń zrobić nie mogę, bo nie mam zdjęć... :( :(

Posted

Schronisko na pewno nie wyda takiego psa byle komu.

Ania_i_Kropka napisał(a):

Dzisiaj wieczoram wstawię zdjęcia z soboty. Jest ich sporo.

To ja dodam z soboty 2 "staruszków" GOS I WOJTUŚ. :)

:)

Posted

Nie znam tego PAna i nie wiem kim jest, podalam kontakt do osoby z bull bazarek ktora ma na tymczasie bulteriera, mam nadzieje, ze sa rownie ostrozni jak WY czy wiekszos cludzi zajmujacych sie adopcja. Czy wrazie co gdyby ten PAn mieszkal w WAszych okolicach mogla bym liczyc, ze zrobicie wizyte przedadopcyjna i gruntowne przeswietlenie?
TAk naprawde nie wiem czy w ogole cokolwiek dojdzie do skutku. TAkich psow strach dawac komu bez gruntownej wiedzy i sprawdzenia tego kogos...

Posted

ps. odwiedzilam Seta wczoraj! jest niesamowity, zaprzyjaznil sie z moimi seterami, nie bylo zadnych zgrzytow ani nic! Niestety nie mogl uczestniczyc w naszym dluuuuuuuuuuuuuuugim spacerze po polach z powodu swoich stawów no i serducha. FAjnie bylo go zobaczyc :)

Posted

No piękne fotki zrobiłaś!! :multi: Leila podbiła moje serce - jest piękna!!
Astekowi nie robiłam jeszcze ogłoszeń - bardzo proszę o krótki opis pieska...
Ale co ja widzę - Cezar??!! Już dawno usunęłam ogłoszenia, bo 31.07. pisałyście, że został adoptowany.... Wrócił? A może to inny Cezar?

Sula napisał(a):
ps. odwiedzilam Seta wczoraj! jest niesamowity, zaprzyjaznil sie z moimi seterami, nie bylo zadnych zgrzytow ani nic! Niestety nie mogl uczestniczyc w naszym dluuuuuuuuuuuuuuugim spacerze po polach z powodu swoich stawów no i serducha. FAjnie bylo go zobaczyc :)

Super! :) Przy następnym spotkaniu całuj go od nas siarczyście w nochal! :) Kochany Secik, znalazł takie piękne miejsce na resztę lat....

Posted

Bejotka napisał(a):
No piękne fotki zrobiłaś!! :multi: Leila podbiła moje serce - jest piękna!!
Astekowi nie robiłam jeszcze ogłoszeń - bardzo proszę o krótki opis pieska...
Ale co ja widzę - Cezar??!! Już dawno usunęłam ogłoszenia, bo 31.07. pisałyście, że został adoptowany.... Wrócił? A może to inny Cezar?

Astek to ok 3 letni mieszaniec. Jest bardzo energiczny i skory do zabawy. Jest towarzyski i przyjazny. Dobrze dogaduje się z psami , ale lubi dominować. Będzie idealnym towarzyszem dla aktywnej rodziny.

Cezar nadal jest w Schronisku. Nie był adoptowany. Inny Cezar znalazł dom.

Posted

Ania_i_Kropka napisał(a):
Cezar nadal jest w Schronisku. Nie był adoptowany. Inny Cezar znalazł dom.

To przywrócę mu ogłoszenia, ale żeby nie było wątpliwości to jeszcze zapytam - czy to ten sam Cezar?

Posted

Cezar i Nero - na Tablicy:

http://tablica.pl/oferta/cezar-przepiekny-owczarek-IDm6fj.html
http://tablica.pl/oferta/nero-osierocony-sliczny-pies-IDm6gd.html

oraz na: [FONT=Tahoma] [/FONT][FONT=Tahoma]zwierzaki.nasza-lista.com, olsztyn.oglaszamy24.pl, olsztyn.lento.pl, olsztyncity.pl, olsztyn.cwirek.pl, olsztyn.olx.pl, olsztyn.swistek.pl, olsztyn.pajeczyna.pl, owi.pl, freecf.pl, zwierzaki.a4z.pl, ojej.pl, drobny.com.pl, aukcjezwierzat.pl, 24polska.pl, 24on.pl, hiperogloszenia.pl, tusprzedaj.pl, przygarnijzwierzaka.pl, pineska.pl, piesek.org, neeon.pl, morusek.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, petsy.pl, ale.gratka.pl,adin.pl[/FONT]