dudson13 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Uwielbiam patrzec na psiaki w nowych szczesliwych domach. Oby takich bylo jak najwiecej Quote
Isadora7 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Do Modiego muszę sie wreszcie wybrać :), aż wstyd tak blisko. Czarnego umiesciłam na SOS znaznaczając ze Olsztyn lub okolice http://jamniki.eadopcje.org/psiak/156 Piękny jest może jednak się zgubił. Quote
Jagoda1 Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 [quote name='Isadora7']Do Modiego muszę sie wreszcie wybrać :), aż wstyd tak blisko. Czarnego umiesciłam na SOS znaznaczając ze Olsztyn lub okolice http://jamniki.eadopcje.org/psiak/156 Piękny jest może jednak się zgubił. Wszystko wskazuje na to, ze nie.... Quote
Isadora7 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Jagoda1 napisał(a):Wszystko wskazuje na to, ze nie.... To dla mnie niepojęte jest, po prostu nie kumam i tyle Quote
Marta&Angus Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 czy są jakieś wieści ze schronu ?? czy kolejne psiaki znalazły swoich ludzi, widziałam, że czarno-biała kudłata Sara zniknęła ze zdjęć schroniska, znalazła już szczęśliwy dom ?? Quote
solartcz Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Marta&Angus napisał(a):czy są jakieś wieści ze schronu ?? czy kolejne psiaki znalazły swoich ludzi, widziałam, że czarno-biała kudłata Sara zniknęła ze zdjęć schroniska, znalazła już szczęśliwy dom ?? Czy ktos potwierdza tą informację? Quote
Barkelona Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 witam :) byłam dziś w schronisku ale zamknięte na trzy kłódki. Myślałam, że będą tam wolontariusze - chciłam wyprowadzić na spacer owczarka Nutę, ale niestety :( szkoda. trudno, przyjedziemy za tydzień :) Quote
CornflakeGirl Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 no niestety w niedzielę schronisko jest nieczynne dla odwiedzających. Zapraszamy w sobotę w godzinach 10-14 Quote
Jagoda1 Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Foksik Maksio, którego własciciele juz nie chcą...:shake::-( http://www.dogomania.pl/threads/203619-Foksterier-szorstkowłosy-PORZUCONY-PRZEZ-WŁAŚCICIELI-szuka-dobrych-ludzi-OLSZTYN Quote
Marta&Angus Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Cieszę się, że Sarunia ma już swoich ludzi, ale te biedne oczy Foksika Maksia i reszty psiaków :( Słuchajcie na kwarantannie widziałam labka, ogłosiłam go już na labradory.info, może macie trochę informacji o nim ?? Quote
Ania_i_Kropka Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Labek to chłopak. Trafił do Schroniska 3 marca. Jest zadbany i bardzo grzeczny. Najprawdopodobniej komuś uciekł. Mam nadziej, że znajdzie się właściciel. Quote
Marta&Angus Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 nie wiesz, z którego regionu Olsztyna go przywieźli ?? może popytam znajomych, w lecznicach ... Quote
Jagoda1 Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Marta&Angus napisał(a):nie wiesz, z którego regionu Olsztyna go przywieźli ?? może popytam znajomych, w lecznicach ... Z Jarot, z ul.Wilczyńskiego... Quote
Marta&Angus Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Zwrócę na to uwagę, bo jestem z Jarot. Może komuś uciekł ?? Quote
Ania_i_Kropka Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Psi ideał Grandi, która nie ma szczęścia do ludzi: Quote
Jagoda1 Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 Kocurki czekają na kochające domy. 7-8 letni oddany przez właściciela. 2-letni oddany przez wlasciciela. 5-mies. z domu tymczasowego. Rudy i Mefisto. Quote
Marta&Angus Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Pochwalcie się dziewczyny czy jakieś psiska znalazły ostatnio swój dom ?? Quote
Ania_i_Kropka Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 W sobotę nowy domek znalazły owczarkowaty Skaut, mały Bąbel i amstaffka Luna. Quote
Recommended Posts