Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wiem że niektóre psy przechodzą u was szkolenie. czy Szczepan, Ramon albo Aspen brały w nich udział? jakie są te pieseczki?

aha i koleżanka marzy o bokserku. miala już jednego i bardzo marzy o kolejnym a przegapiła tego jasnego Gordonka. jakby co to dajcie znać czy jakiś nie szuka domku w okolicy.

Posted

[quote name='renata78']wiem że niektóre psy przechodzą u was szkolenie. czy Szczepan, Ramon albo Aspen brały w nich udział? jakie są te pieseczki?

aha i koleżanka marzy o bokserku. miala już jednego i bardzo marzy o kolejnym a przegapiła tego jasnego Gordonka. jakby co to dajcie znać czy jakiś nie szuka domku w okolicy.
Nie wszystkie psy biorą udział w szkoleniu, nie jest to mozliwe.
Najlepiej w sprawie adopcji konkretnego psiaka zatelefonować do Ani 693 63 32 11, ona udzieli wyczerpujących informacji.

Bokserki do adopcji można znaleźć na stronie http://www.sosbokserom.com.pl/.
U nas, na szczęście, w tej chwili nie ma bokserów w schronisku. Jest jedynie bokserowata starsza Zinka.

Posted

renata78 napisał(a):
wiem że niektóre psy przechodzą u was szkolenie. czy Szczepan, Ramon albo Aspen brały w nich udział? jakie są te pieseczki?

Szczepan jest nowy w Schronisku, więc na razie trudno coś o nim powiedzieć. Aspen nie brał udziału w szkoleniu, ale na spacerach wolontariusze uczą go podstawowych komend.
Ramon ma ukończony kurs posłuszeństwa, jednak na razie nie jest jeszcze do adopcji.

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Dziś dowiedziałam się, że odszedł za Tęczowy Most, Kacperek, śliczny rudy psiaczek.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Do schroniska trafił w grudniu 2006r. Siedział na trawniku jednej z ulic Olsztyna skulony, bezradny, przemarznięty, taka kupka psiego nieszczęścia... Miał wówczas ok. 6-7 lat.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Po kilku miesiącach Kacperkowi poszczęściło się, we wrześniu 2007r. został adoptowany. To były dla Kacperka najpiękniejsze lata. Był kochany, potrzebny, znalazł prawdziwy dom i przyjaciół.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Kacperek przegrał z padaczką, obrzękiem płuc i problemami z krążeniem krwi.[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Pani Kasi i Mężowi bardzo serdecznie współczuję i dziękuję za wielkie serce.[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Kacperek przed adopcją.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Początek nowego życia.[/FONT]