Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

madcat1981 napisał(a):
Ja się nie dziwię, że już w domku - takie cudo :O

`. Czekała z miesiąc... :(
Ale w końcu jest szczęśliwa !! :):)

Tekila jest przepiękna !!
Jak można zrobić coś tak okrutnego !!!

Posted

Chodzi mi głównie o wiek suni oraz kiedy byłaby do adopcji (z uwagi na zdrowie i na syt. prawną - czy odebrano ją właścicielce?)
Jakiego jest usposobienia (pewnie teraz to głównie przerażona i w szoku....)?

Posted

Poproszę Anię, żeby odpowiedziała na wszystkie pytania.
Jesli Fundacja znalazłaby dla niej odpowiedzialny dom tymczasowy, to byłoby świetnie.
Suńkę nie można w tej chwili ani sterylizować, ani chipować...

Posted

[FONT=Verdana] [/FONT]
[FONT=Tahoma]Tekila jest młodą sunią. Ma ok 2-3 lat. Jutro porozmawiam z Panią Dyrektor i Panią Doktor o stanie Tekili. Sunia jest w schronisku niecały tydzień. Na razie ma założone szwy i wymaga codziennych zabiegów. [/FONT]
[FONT=Tahoma]Sunia jest bardzo przyjacielska. Bardzo zżyła się z Panią Doktor. Mimo tego co przeszła jest ufna i garnie się do człowieka. [/FONT]

Posted

T[FONT=Tahoma]ekila nie została prawnie odebrana właścicielce, ale urzędnicy zrobią wszystko, żeby sunia nie wróciła do domu. Właścicielka w ogóle nie interesuje się sunią. [/FONT]
[FONT=Tahoma]Sunia będzie szukała domu stałego jak tylko dojdzie do siebie. [/FONT]
[FONT=Tahoma]Mam kilka fotek suni, wstawię je wieczorem jak tylko Ewunia zaśnie. [/FONT]