Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bejotka']Dziewczyny! No i co po tej imprezie?? Opowiadajcie! Są domki??

Tylko mały "krótkonóżki" Toffik nie ma jeszcze domu, reszta tak, część na imprezie, częśc później:lol:...

Posted

Super wiadomość!! :)

Jagódko - czy w schronisku można porobić fotki psiakom, czy raczej nie pozwolą? Wybieram się niedługo do schronu z 15 kg karmy i posłaniem, przy okazji mogłabym narobić im zdjęć.... Dobre zdjęcia, to dużo większe szanse na adopcje! Nie mówię, że te co są są złe, ale może mogłabym i ja? (chciałabym jakoś pomóc)....

Posted

Bejotka napisał(a):
Super wiadomość!! :)

Jagódko - czy w schronisku można porobić fotki psiakom, czy raczej nie pozwolą? Wybieram się niedługo do schronu z 15 kg karmy i posłaniem, przy okazji mogłabym narobić im zdjęć.... Dobre zdjęcia, to dużo większe szanse na adopcje! Nie mówię, że te co są są złe, ale może mogłabym i ja? (chciałabym jakoś pomóc)....

W schronisku bez problemu można robić fotki psiakom. Nikt nie ma nic przeciwko. Jeśli chcesz możemy umówić się i pojechać razem. Pomogę Ci przy fotkach.

Posted

[quote name='Jagoda1']

Tylko mały "krótkonóżki" Toffik nie ma jeszcze domu, reszta tak, część na imprezie, częśc później:lol:...

Toffik też jest już szczęśliwy!!! Jest w nowym domku w Olsztynie:multi:

Posted

Ania_i_Kropka napisał(a):
W schronisku bez problemu można robić fotki psiakom. Nikt nie ma nic przeciwko. Jeśli chcesz możemy umówić się i pojechać razem. Pomogę Ci przy fotkach.

Fajnie :) To dam znać, kiedy się wybieramy. Będzie to raczej sobota, ale nie najbliższa, bo mój Połówek ma zjazd ....

Posted

rita60 napisał(a):
Fajnie,ale wolałabym,zeby biegał po swoim ogrodzie:roll:/ty pewnie tez/

`. To był by najpiękniejszy widok...
Miejmy nadzieję, że niedługo zobaczymy zdjęcia jak Orion biega w swoim ogrodzie...