Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ostatnio adoptowany został: Salwador, Bolek, Esia, Puszek

Salwador został adoptowany właśnie z twoich ogłoszeniach Bejotko :)

Super :)

Puszek, ten starszy psiulek?? To bardzo dobra wiadomość :)

Do Ani powinna zadzwonić Pani Benedykta - rodzina bardzo zainteresowana Pręgą.

Posted

ASIK

KLIFORD

olx.pl, alegratka.pl, zwierzaki.nasza-lista.com, oglaszamy24.pl, lento.pl, zwierzaki.a4z.pl, przygarnijzwierzaka.pl, adopcje.org, morusek.pl, e-zwierzak.pl, naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, pethome.com, zoomia.pl, gumtree.pl

Czy Emsi można już ogłaszać, czy została wyleczona? Nadaje się w obecnym stanie do adopcji, czy lepiej zaczekać?

Posted

Co się dzieje z Maxem (amstaffem)? Był chyba w dt? Czy jest w schronisku?

Zupełnie nie pamiętam dlaczego pousuwałam mu ogłoszenia (jakby poszedł do adopcji albo dt).

Posted

Trzeci z psiaków z tej sesji (taki duży, czarny podpalany) z tego co wiem ma na imię Cygan i jest dość bojaźliwym psiakiem. Człowieka się nie boi, lgnie do niego, w razie jakiś strasznych rzeczy przytula się do nóg co przy jego gabarytach różnie się kończy (o mało nie wywinęłam orła jak pierwszy raz się tak energicznie przytulił do kolan ;) ) Na spacerze był bardzo spokojny i grzecznie maszerował na smyczy. Niestety nie wiem jaki ma stosunek do psów. 
Więcej dopowie pewnie CornflakeGirl

Posted

Bejotko przepraszam popsuł mi się komputer :(

Cygan został oddany przez właściciela razem z Rockym. Cygan całe swoje życie mieszkał na działce, mimo to miły psiak , ładnie chodzi na smyczy, psy toleruje wybiórczo , pełen energii psiak :)

Małysza wszędzie jest pełno,to jeszcze duży dzieciak , wspaniały do nauki nowych komend:) gdy przebywa z człowiekiem od razu tuli się i rozdaje mnóstwo buziakow :)

Zgredek to mały wulkan energii który świetnie dogaduje się z dziećmi i innymi psiakami, kocha ludzi co widać po jego zachowaniu

Posted

Big Ben to przesympatyczny kontaktowy psiak, nie dogaduje się z wszystkimi psiakami , uwielbia spacery i bieganie za patyczkiem :)

Big Ben - duży czarny psiak , kudlaty

Zgredek - najmniejszy czarny z bezem psiak

Malysz - duży, kudlaty tricolor

Cygan - duży czarny podpalany

Posted

Emsi nadal się leczy, ale są już postępy, w sobotę chcę jej zrobić ładniejszą sesję, w lesie. Niestety nużyca była dość zaawansowana. Myślę, że wtedy można ją będzie ogłosić. Jeśli chodzi o DJ muszę się dowiedzieć, bo dzisiaj całkiem o nim zapomniałam, także też w sobotę mam nadzieję, że pochwalę się jego zdjęciami. 

Posted

A co jest nie tak z DJ?

Kiedy zabieraliśmy Krisa na DT (czyli już półtorej miesiąca temu) widziałam go w boksie na przeciwko i wydawał się mega kontaktowym, malutkim pieskiem. Szkoda żeby nie miał ogłoszeń...

Posted

Jak tylko zszedł z kwarantanny chciałam mu zrobić zdjęcia, to był przestraszony bardzo co okazywał agresją, po tygodniu było podobnie, potem nazbierało się nowych psiaków i o nim po prostu zapomniałam. Niestety nie jestem alfą i omegą. 

• Upvote 1