Bejotka Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Dzięki :) Teraz świąteczny rozgardiasz ale zajmę się psiakami od razu po Świętach :) Pozdrawiam i życzę wszystkim wesołych, zdrowych Świąt :) Quote
CornflakeGirl Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Dziękujemy Beatko, Tobie także wszystkiego, wszystkiego dobrego :) i dalszej cierpliwości do ogłaszania naszych psiaków :) Quote
Saraa Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 Mam zdjęcia Szajby od Dominiki: https://plus.google.com/109995720445860105971/posts/JWTdMHfPCpX Quote
Saraa Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Zdjęcia : Maksa, Bielika,Silwy, Ogryzka i Timego :)https://plus.google.com/109995720445860105971/posts/QTALuBNKMHr Quote
Bejotka Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 O Maksie i Silwie troszkę informacji można prosić? :) Quote
Saraa Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Max został oddany przez właściciela, jest starszym energicznym psiakiem - strasznie rozpieszczonym przez właścicieli. Maks ma lęk separacyjny, nie można przy nim wykonywać gwałtownych ruchów, ponieważ umie użyć ząbków :) Psiak nie nadaję się do domu z dziećmi. Silwa trafiła do schroniska razem z Krisem. Sunia dobrze dogaduję się z innymi psiakami, uczy się chodzić na smyczy, Sunia lubi być głaskana, początkowo jest nieufna jednak potem od razu łasi się do człowieka. Jest młodą, pełną energii suczką ;) Quote
Bejotka Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Czy Tora jest duża, wielkości ON-ka, czy mniejsza od owczarka? Quote
Bejotka Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 BALTAZAR BOLUŚ KONAN już na olx i alegratce stopniowo ogłoszę dalej, na: oglaszamy24.pl, lento.pl, zwierzaki.a4z.pl, przygarnijzwierzaka.pl, adopcje.org, morusek.pl, e-zwierzak.pl, naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, pethome.com, zoomia.pl, gumtree.pl Quote
Saraa Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Moim zdaniem Tora jest mniejsza od owczarka jest ciut mniejsza i drobniejsza :) Quote
Bejotka Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 ŚRUBA TORA SILWA TYTUSKA na: olx i alegratce niedługo na: oglaszamy24.pl, lento.pl, zwierzaki.a4z.pl, przygarnijzwierzaka.pl, adopcje.org, morusek.pl, e-zwierzak.pl, naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, pethome.com, zoomia.pl, gumtree.pl Quote
Amalthea Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Pozwólcie, że się pochwalę kilkoma zdjęciami z pierwszego noworocznego spaceru Rexa. Każdemu komu mogę polecam adopcje, bo wiem, że nie ma nic piękniejszego niż obserwowanie zmian jakie zachodzą w Psiaku, któremu podarujesz Dom i Miłość :) Rex mimo swoich prawie 9 lat (w tym 5 spędzonych w schronisku) zachowuje się jak prawdziwy młodzik. Kocha biegać, skakać, bawić się z innymi psami i uczyć nowych komend oraz sztuczek. Nie minął jeszcze rok od tej adopcji a już teraz nie widzimy świata po za Nim :) Quote
Saraa Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 ,a może ja w Nowy Rok dam kilka dobrych informacji, do domku ostatnio pojechał : Roni, Wigor, Czika, Gandzia, Konan i starowinka Bunia ! :) Rex wygląda przepięknie ! Quote
Amalthea Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 To ja się dołączam do dobrych noworocznych wiadomości bo dziś byłam świadkiem jak do domku pojechała Afra :) Quote
Nutusia Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Uwielbiam ten wątek i cały 2015 też będę go wielbić! :) Quote
Saraa Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Ja zapomniałam jeszcze dopisać i Bulinka-Emilka także ma Domek ! :) Quote
Bejotka Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 I odszedł Tobi... :( Żegnaj Tobisiu... [*] Adoptowany. Jedyne, co trochę w tej tragedii pociesza to, że nie umarł w schronisku... :( Quote
Bejotka Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 SZOKI TIMI ROKI MAKS TIMON na olx i alegratce niedługo na: zwierzaki.nasza-lista.com, oglaszamy24.pl, lento.pl, zwierzaki.a4z.pl, przygarnijzwierzaka.pl, adopcje.org, morusek.pl, e-zwierzak.pl, naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, pethome.com, zoomia.pl, gumtree.pl Quote
Bejotka Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Nie mogę znaleźć info o Szajbie... Mam jej zdjęcia a nie wiem o niej nic poza tym, że strasznie zestresowana i dzikuska. Możecie napisać coś więcej? Na zdjęcia i ogłoszenia oprósz Szajby czekają: DJ, Esia, Gibbon, Husse, Kika, Scooby oraz Chrobry (i Bolesław był na stronie ale gdzieś się podział)... Quote
anetek100 Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 tu tez zaprosze na bazarek m.in na dziadki z Olsztyna http://www.dogomania.com/forum/topic/144771-ubraniowo-dla-psiak%C3%B3w-z-olsztyna-i-szczytna-do-15-stycznia/ Quote
Saraa Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Szajba wychodzi powoli na spacery, zaufała kilku wolontariuszom i pozwala do siebie podchodzić. Sunia ogólnie jest bardzo miła, przyjazna jedynie bardzo wystraszona, dogaduje się z innymi psiakami widać ,że dużo w życiu przeszła. potrzebny jej odpowiedzialny dom, raczej bez dzieci który pokaże iż człowiek nie jest taki zły :) z tego co zrozumiałam Bolesław wrócił do domu :) zdjęcia Husse, Chrobrego i Scoobiego postaram się dodać jutro jak dominika mi je wyślę, resztę zdjęć zrobimy z Agatką pod koniec tygodnia :) Quote
Bejotka Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Znalazłam sobie na stronie schroniska jakie psiaki zostały adoptowane. Zdjęłam ogłoszenia z sieci: Maksikowi, Rysiowi, Nero i Silwie. Quote
Bejotka Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 SZAJBA olx.pl, alegratka.pl, zwierzaki.nasza-lista.com, oglaszamy24.pl, lento.pl, zwierzaki.a4z.pl, przygarnijzwierzaka.pl, adopcje.org, morusek.pl, e-zwierzak.pl, naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, pethome.com, zoomia.pl, gumtree.pl Quote
Bejotka Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 Jeszcze Afra poszła do domku ! :) Afrze zdjęłam wcześniej :) Quote
Recommended Posts