Ania_i_Kropka Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 Balbina :jumpie: Drako :jumpie: Edgar :jumpie: :jumpie: :jumpie: Frytka :jumpie: Rudolf :jumpie: Quote
Doma17 Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Abbi to około 8 miesięczna urocza sunia. :loveu: Jej nie da sie nie kochać, szczególnie jak popatrzy swoimi słodkimi oczkami. Ona tez kocha wszystkich. To jeszcze dzieciaczek którego wszędzie pełno. Jest grubiutkim rozrabiaką i mimo iż broi jest przy tym tak urocza, ze nie da sie byc na nia złym. Hihi jest po prostu wyjątkowa! :loveu: :megagrin: :loveu: Quote
Doma17 Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Oliwer to około 3 letni śliczny psiak z uroczo zadartym noskiem hihi. Zanim trafił do schroniska kilka dni koczował przy budowie drogi, był dokarmiany przez okolicznych mieszkańców. Na początku był trochę nieufny ale potem zaczął przychodzić po codzienna porcje głaskania i tak trafił do schroniska. Oliwer na początku znajomości zachowuje dystans, ale juz po chwili nie odkleja sie od człowieka. Jest bardzo grzeczny i spokojny. Quote
Bejotka Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 ABBI OLIWER na: olx.pl, alegratka.pl, zwierzaki.nasza-lista.com, oglaszamy24.pl, lento.pl, zwierzaki.a4z.pl, przygarnijzwierzaka.pl, adopcje.org, morusek.pl, e-zwierzak.pl, naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, pethome.com, zoomia.pl, gumtree.pl Quote
Bejotka Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Czekam na opis Miśka a na ogłoszenia czekają jeszcze: Dżeki, Bielik, Saba, Lucky, Kruszynka, Rupert, Jessi, Henryk, Kacper, Torn, Ogryzek, Żurek, Fixa. I co z Batonem? Nie ogłaszamy? Bo na FB jest do adopcji... Quote
Sonix Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Czy możecie powiedzieć coś więcej na temat Fado? www.olx.pl/oferta/fado-mlody-wielkiej-urody-psiak-CID103-ID6d4BH.html#1cb780ba3e Quote
Bejotka Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Czy możecie powiedzieć coś więcej na temat Fado? www.olx.pl/oferta/fado-mlody-wielkiej-urody-psiak-CID103-ID6d4BH.html#1cb780ba3e Fado przebywa w schronisku w Tomarynach koło Olsztyna. W jego sprawie najlepiej zadzwonić: 606 507 829. Pozdrawiam :) Quote
Bejotka Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Pan z suwalszczyzny pytał o Cykora, poprosiłam, żeby zadzwonił do Ani. Quote
Bejotka Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Napisała do mnie Pani Aleksandra z Gdyni w sprawie Flory. Zanim po sunię przyjadą najpierw mają trochę pytań. Poprosiłam o telefon do Ani. Quote
Bejotka Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Już niemal 3 tygodnie nie dostałam żadnych zdjęć ani opisów do ogłoszeń... Nie wiem, co się dzieje... Nie ogłaszamy już psów? Quote
Amalthea Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Brakuje również informacji o jakichkolwiek adopcjach :( Quote
Bejotka Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Brakuje również informacji o jakichkolwiek adopcjach :( Nic.... Quote
Saraa Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Do nowego domu pojechały : Perła :fadein: Bora :fadein: Agis :fadein: Bella :fadein: Etna :fadein: Quote
Saraa Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Fixa :fadein: Żurek :fadein: Rupert :fadein: Werka :fadein: Henryk :fadein: Quote
Saraa Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Lola :) W domu tymczasowym zamieszkały Lord, Berta, Baton oraz Tobi :) Quote
Bejotka Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Z adopcji Belli i Loli nawet nie dano się pocieszyć... Quote
Bejotka Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Dziewczyny, ja jeszcze raz Was bardzo proszę... mam tu całe przedsiębiorstwo ogłoszeniowe, nie mogę się w tym wszystkim pogubić... Jeśli psy idą do adopcji to proszę - piszcie, muszę przecież pozdejmować ich ogłoszenia. Tyle razy pytam też o różne rzeczy - nawet mi nikt nie odpowiada :( Proszę o fotki do ogłoszeń, muszę o to prosić, chociaż przecież chyba wszyscy chcemy, by psy były ogłaszane, nie tylko tylko ja... Wiem, że gadacie o mnie, że nawet mylę psy i nie znam ich, bo nie bywam - jak Wy - w schronisku. Jednak robię dla nich coś innego i chyba to dobrze? Inaczej Wy oprócz wolontariatu miałybyście na głowie jeszcze ich ogłoszenia (albo nie byłyby ogłaszane). Obecnie ogłaszane są wszystkie, oprócz tych, których nie chcecie mi do ogłoszeń podać... Współpraca moja z Wami strasznie się popsuła, nad czym ogromnie ubolewam... :( I dzieje się to ze szkodą dla psów. Quote
Bejotka Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Beatko......Ani nie by ło w schronisku ponad miesiąc,Dominiki jeszcze dłużej.... o Bieliku moge powiedziec 2 zdania,gdyż jest moim podopiecznym od jakiegos czasu...trafił do schroniska w sierpniu. Zostal wyrzucony z auta i dość dlugo koczowal na stacji CPN.Pierwsze tyg.nie podchodzil do czlowieka,wycofywal się.W chwili obecnej nabiera oglady w chodzeniu na smyczy ,a człowiek jest dla Niego wszystkim.Radosci na spacerku nie ma końca... ;) W boksie przebywał z Rexiem i Gają,Jest młodym,energicznym i tulaśnym psiakiem. A ile może mieć lat (bo na stronie schroniska wieku nie podano)? Dziękuję, zapisałam sobie ten opis. Jednak nie mam zdjęć psiaka, żeby go ogłosić... Czy coś się Dziewczynom stało? :( Quote
CornflakeGirl Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Cześć dziewczyny, porobiłam dzisiaj trochę zdjęć nowych psiaków, opisy ma mi wysłać Monia z biura. Z Dominiką nie wiem co się dzieje, Ania chyba ma jakieś problemy osobiste, nie wiem, nie chcę skłamać, w każdym razie póki co obie się nie pojawiają. Spróbuję przejąć ich obowiązki, tylko jak to wszystko ma funkcjonować? Do tej pory robiłam tak, że wysyłam Ani link do picassy, tam mogła sobie pobierać zdjęcia, tworzyć opisy. Czy może to pozostać w takiej formie? W sensie będę podrzucać link do folderu z nowymi zdjęciami, przy pierwszym zdjęciu będzie opis zwierzaka do ogłoszeń (zrobiony prawdopodobnie przez Monikę). Niestety nie mam ani takiej wiedzy jak Ania, ani pamięci, mam nadzieję, że jakoś to pójdzie. Postaram się raz w tygodniu te zdjęcia przesyłać. Quote
Recommended Posts